LaQ Doberman rinkinys vyrams (šampūnas 300 ml. + dušo gelis 500 ml.)

LaQ Doberman rinkinys vyrams (šampūnas 300 ml. + dušo gelis 500 ml.) Padidinti

LaQ Doberman rinkinys vyrams (šampūnas 300 ml. + dušo gelis 500 ml.)

Prekės ID: 78899
Prekės ID: 78899

13,49 €

Prekės ID: 78899
Prekės ID: 78899

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Lytis Vyrams
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Asmens higienai, nuvalo, plaukų plovimui, maitinanti, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, atkūrimui/atstatymui, minkštinanti, spindesiui
Produkto tipas Šampūnas, Dušo gelis
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui, Plaukams
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su kardamonu, Su Juodaisiais Pipirais, Tinka veganams, Su Citrinų Ekstraktu, Su mėtų vandeniu, Su Mėtų Ekstraktu, Su rozmarinų ekstraktu, su žaliosios arbatos ekstraktu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Rinkinyje rasite: LaQ Doberman 8in1 Shower Gel dušo gelis 500 ml. + LaQ Doberman Shampoo natūralus plaukų šampūnas 300 ml.

LaQ Doberman 8in1 Shower Gel dušo gelis vyrams – unikalus kasdienės asmens higienos produktas, praturtintas prabangiu vyrišku kvapu. Motyvuojanti tendencija padeda pamiršti suvaržymus, abejones ir nuovargį, pripildydama jos savininko tikrovę emociniais linksmumo, pasitikėjimo ir savarankiškumo protrūkiais. Dušo gelis su savo pagrindinėmis pareigomis susidoroja aukščiausiu lygiu, kartu rūpindamasis jautria oda. Šilkinė konsistencija turi drėkinamąjį, atkuriamąjį ir maitinamąjį poveikį, pašalina nešvarumus, o kartu su jais ir smulkius netobulumus, atsiradusius dėl aplinkos agresijos. Itin vyriška dušo želė su kardamono ir juodųjų pipirų kvapu akimirksniu atgaivina kūną ir mintis.

Sukurta su natūralios kilmės ingredientais ir puikiai tinka veganams. 

LaQ Doberman Shampoo natūralus plaukų šampūnas efektyviai valo plaukus ir galvos odą. Priemonės sudėtis praturtinta su juodųjų pipirų, citrinų, mėtų, rozmarinų ir žaliosios arbatos ekstraktais, kurie suteikia plaukams minkštumo ir spindesio. 

Pakuočių dizainas nuolat atnaujinamas, todėl gautos prekės (-ių) išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukose.

Kaip naudoti:

Dušo gelis: nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite.

Šampūnas: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Ingredients: water, sodium coconut sulfate, coconut glucoside, cocamidopropyl betaine, glycerin, glycerol oleate, nicotine tobacco leaf extract, sodium lactate, sodium PCA, glycine, fructose, urea, niacinamide, inositol, sodium chlorolactate. , potassium sorbate, citric acid, perfume. Shampoo: Aqua, sodium coconut sulfate, coconut glucoside, cocamidopropyl betaine, glycerin, sodium cocoyl isethionate, glyceryl oleate, Piper Nigrum seed extract, Eletaria cardamom seed extract, nettles leaf extract, rose cane extract, Fruitimis Officin. Citrus Medica Limonum Fruit Extract, Mentha Piperita Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Grandis Fruit Extract, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Perfume.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Dušo gelis: nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite. Šampūnas: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas
Dušo gelis

Parašyti atsiliepimą

LaQ Doberman rinkinys vyrams (šampūnas 300 ml. + dušo gelis 500 ml.)

LaQ Doberman rinkinys vyrams (šampūnas 300 ml. + dušo gelis 500 ml.)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui