LaQ Extremely Wild Boar rinkinys vyrams (dušo gelis 300 ml. + muilas 85 g. + šveitiklis 200 ml. + barzdos aliejus)

LaQ Extremely Wild Boar rinkinys vyrams (dušo gelis 300 ml. + muilas 85 g. + šveitiklis 200 ml. + barzdos aliejus) Padidinti

LaQ Extremely Wild Boar rinkinys vyrams (dušo gelis 300 ml. + muilas 85 g. + šveitiklis 200 ml. + barzdos aliejus)

Prekės ID: 78990
Prekės ID: 78990

24,99 €

Prekės ID: 78990
Prekės ID: 78990

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Lytis Vyrams
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Asmens higienai, nuvalo, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, giliai valantis, minkštinanti, maitinanti, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, apsaugo, nedirgina, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį
Produkto tipas Aliejus, Barzdos priežiūros priemonė, Kūno šveitiklis, Dušo gelis, Muilas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui, Visam kūnui, Barzdai, Rankoms
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Tinka veganams, Su ąžuolo ekstraktu, Su Aktyvintąja Anglimi, Su arbūzo ekstraktu, Su Migdolų aliejumi, Su Pantenoliu, Su Alantoinu, Su lecitinu, Su Vertingaisiais aliejais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Rinkinyje rasite: LaQ Extremely Wild Boar 8in1 dušo gelis 300 ml. +  LaQ Extremely Wild Boar muilas vyrams 85 g. + LaQ Extremely Wild Boar Body Wash & Scrub šveitiklis su aktyvuota anglimi 200 ml. + LaQ Face'N'Beard Oil veido ir barzdos aliejus 30 ml. 

Vyrai yra pragmatiškesni grožio klausimais, todėl jiems labiau patinka universalios formulės odos priežiūros priemonės. LaQ Extremely Wild Boar 8in1 dušo gelis vyrams su ąžuolo ekstraktu yra kaip tik toks produktas. Jis tinka rankoms, kūnui ir veidui, užtikrina vienodai efektyvų ir švelnų valymą. Natūralių ingredientų buvimas teigiamai veikia odos būklę, apsaugo ją nuo sudirginimo, pleiskanojimo ir išsausėjimo.

Jei įpratote būti stilingas, išlikite toks net ir menkiausiuose dalykuose! LaQ Extremely Wild Boar muilas vyrams su aktyvuota anglimi ir ąžuolo ekstraktu – tai rūpinimasis savimi, išreiškiantis jūsų charakterį ir originalumą. Kompaktiškas gaminio dydis ir universalumas bus privalumas, jei vykstate į kelionę ar verslo susitikimą. Muilas tinka kūno ir veido priežiūrai ir pravers net skutimosi metu. Tirštas vyriškų kvepalų aromatas suteiks elegantiškumo po higienos procedūrų.

LaQ Extremely Wild Boar Body Wash & Scrub šveitiklis su aktyvuota anglimi efektyviai pašalina negyvas odos ląsteles. Dėl savo unikalios sudėties priemonė turi priešuždegiminių, antibakterinių ir antiseptinių savybių ir efektyviai pašalina odos spalvos pasikeitimus.

LaQ Face'N'Beard Oil veido ir barzdos aliejus, kuris efektyviai rūpinasi jūsų oda ir barzda. Veido ir barzdos priežiūros priemonė maloniai kvepia ir turi visapusiškų maistinių savybių. LaQ Face'N'Beard Oil aliejus padeda suminkštinti plaukus prieš skutimąsi, drėkina odą po skutimosi, padeda formuoti barzdą ir rūpinasi plaukais. Priemonėje yra arbūzų sėklų ekstrakto, saldžiųjų migdolų aliejaus, aviečių sėklų aliejaus, kanapių sėklų aliejaus, vitamino E, kopaibos balzamo, hidrolizuotų baltymų, pantenolio, alantoino, alyvuogių aliejaus ir lecitino. Turtinga sudėtis garantuoja puikias maistines savybes ir visapusišką odos priežiūrą. Dėl naudojamų natūralių aliejų ir ingredientų, kurie apsaugo nuo odos dirginimo ir senėjimo, aliejus puikiai tinka reiklios odos priežiūrai.

Etiketėje yra humoristinis tekstas, todėl gaminys yra unikalus ypatingai progai – puikiai tiks kaip dovana jūsų vyrui.

Rinkinio pakuotės ir rinkinio sudedamųjų dalių (dušo gelių, losjonų ir kt.) pakuočių bei priedų dizainas nuolat atnaujinamas, todėl gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti:

Muilas: tinka rankoms ir kūnui. Sudrėkinkite vandeniu ir lengvai masažuokite, kol suputos. Nuplaukite dideliu kiekiu švaraus vandens. Naudokite kasdien.

Dušo gelis: nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite.

Šveitiklis: lengvais masažo judesiais tepkite ant švarios, drėgnos odos. Kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Norėdami pasiekti optimalių rezultatų, naudokite 2–3 kartus per savaitę.

Aliejus: ilgą barzdą aliejumi tepkite kas rytą: 1. Į delną išspauskite norimą kiekį aliejaus (2–3 lašus, priklausomai nuo barzdos ilgio) ir patrinkite rankas, kad priemonė suminkštėtų. 2. Tolygiai masažuokite aliejų į veido plaukus ir po jais esančią odą. Barzdą šukuokite šepečiu arba šukomis – atrodys tvarkingesnė. 3. Panaudoję aliejų nusiplaukite rankas.

Gel: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glycerin, Glyceryl Oleate, Quercus Petraea Bark Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum Soap: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Parfum, Charcoal Powder, Glyceryl Mono Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Sodium Thiosulphate, Sodium Citrate, Titanium Dioxide, Citric Acid Trisodium Sulfosuccinate, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Peeling: Ingredients: Sucrose, Vegetable Glycerin, Aqua, Sorbitol, Sodium Cocoyl/Lauroyl Isethionate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Butyrospermum Parkii Butter, Charcoal Powder, Sodium Chloride, Levulinic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Quercus Petraea Bark Extract, Parfum. Oil: Citrullus Vulgaris Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Parfum, Rubus Idaeus Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Tocopherol, Copaifera Officinalis Resin, Glyceryl Isostearate, Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Potassium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Glycyrrhetinic Acid, Allantoin, Lecithin, Olea Europaea Fruit Oil, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, Benzyl Cinnamate

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Muilas: tinka rankoms ir kūnui. Sudrėkinkite vandeniu ir lengvai masažuokite, kol suputos. Nuplaukite dideliu kiekiu švaraus vandens. Naudokite kasdien. Dušo gelis: nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite. Šveitiklis: lengvais masažo judesiais tepkite ant švarios, drėgnos odos. Kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Norėdami pasiekti optimalių rezultatų, naudokite 2–3 kartus per savaitę. Aliejus: ilgą barzdą aliejumi tepkite kas rytą: 1. Į delną išspauskite norimą kiekį aliejaus (2–3 lašus, priklausomai nuo barzdos ilgio) ir patrinkite rankas, kad priemonė suminkštėtų. 2. Tolygiai masažuokite aliejų į veido plaukus ir po jais esančią odą. Barzdą šukuokite šepečiu arba šukomis – atrodys tvarkingesnė. 3. Panaudoję aliejų nusiplaukite rankas.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Aliejus
Dušo gelis
Muilas
Kūno šveitiklis
Barzdos priežiūros priemonė

Parašyti atsiliepimą

LaQ Extremely Wild Boar rinkinys vyrams (dušo gelis 300 ml. + muilas 85 g. + šveitiklis 200 ml. + barzdos aliejus)

LaQ Extremely Wild Boar rinkinys vyrams (dušo gelis 300 ml. + muilas 85 g. + šveitiklis 200 ml. + barzdos aliejus)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui