Armaf Parfaite Fix Setting Powder biri fiksuojanti pudra veidui

Armaf Parfaite Fix Setting Powder biri fiksuojanti pudra veidui Padidinti

Armaf Parfaite Fix Setting Powder biri fiksuojanti pudra veidui

Prekės ID: 83084
Prekės ID: 83084

10,99 €

Prekės ID: 83084
Prekės ID: 83084

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 3.8 g.
Lytis Moterims
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Fiksuoja makiažą, neapsunkina, suteikia matinį efektą, paslepia odos trūkumus, pašalina riebalių perteklių, pašalina odos blizgesį, ilgai išliekantis, suteikia natūralų efektą
Produkto tipas Biri pudra, Pudra
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Naudojimo instrukcija

Leiskitės į permainingą kelionę su Armaf BEAUTÉ, kur saviraiška švenčiama kiekvienu žingsniu. Tai galinga jūsų individualumo deklaracija! Makiažo asortimentas yra toks pat įvairus kaip ir jūs – spalvų simfonija, nepaprastos formulės ir drąsios pakuotės! Apribotame pasaulyje Armaf BEAUTÉ stovi už individą. Tai įgalinanti patirtis, skatinanti kūrybiškumą kaip meilę sau.

Armaf Parfaite Fix Setting Powder yra lengva, išskirtinės tekstūros fiksuojanti pudra, kurioje gausu subtilių pigmentų, kad oda būtų šviesesnė atitinkamu atspalviu. Itin plona ir lygi pudra sklandžiai susilieja su oda ir palieka švelnią, matinę išvaizdą. Minkšto fokusavimo efektas sulieja odos trūkumus, sugeria riebalus ir blizgesį.

Kaip naudoti: makiažo kempinėle arba šepetėliu švelniai prispauskite fiksuojančią pudrą ant veido, sutelkdami dėmesį į vietas, kurios linkusios blizgėti. Lengvais, švelniais judesiais tolygiai išskaidykite pudrą, kad sutvirtintumėte makiažą ir sumažintumėte blizgesį. Atkreipkite dėmesį į paakių sritį ir T zoną. Leiskite pudrai trumpai sustingti, tada švariu šepetėliu lengvai nuvalykite perteklių, kad atrodytumėte natūraliai ir prailgintumėte makiažo ilgaamžiškumą.
Pudra gali būti naudojama kaip baigiamasis prisilietimas prie makiažo, kad būtų panaikintas blizgesys ir išvengta makiažo pakitimo per dieną.

Kaip naudoti: makiažo kempinėle arba šepetėliu švelniai prispauskite fiksuojančią pudrą ant veido, sutelkdami dėmesį į vietas, kurios linkusios blizgėti. Lengvais, švelniais judesiais tolygiai išskaidykite pudrą, kad sutvirtintumėte makiažą ir sumažintumėte blizgesį. Atkreipkite dėmesį į paakių sritį ir T zoną. Leiskite pudrai trumpai sustingti, tada švariu šepetėliu lengvai nuvalykite perteklių, kad atrodytumėte natūraliai ir prailgintumėte makiažo ilgaamžiškumą.Pudra gali būti naudojama kaip baigiamasis prisilietimas prie makiažo, kad būtų panaikintas blizgesys ir išvengta makiažo pakitimo per dieną.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Biri pudra
Pudra

Parašyti atsiliepimą

Armaf Parfaite Fix Setting Powder biri fiksuojanti pudra veidui

Armaf Parfaite Fix Setting Powder biri fiksuojanti pudra veidui

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui