Claresa Cheeks Tricks Powder Blush skaistalai veidui

Claresa Cheeks Tricks Powder Blush skaistalai veidui Padidinti

Claresa Cheeks Tricks Powder Blush skaistalai veidui

Prekės ID: 77502
Prekės ID: 77502

4,99 €

Prekės ID: 77502
Prekės ID: 77502

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 4 g.
Lytis Moterims
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Suteikiantis atspalvį, gaivinanti, spindesiui, suteikia natūralų efektą, glotnina, glotninanti, suteikia matinį efektą, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, apsaugo
Produkto tipas Skaistalai
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Silicio Dioksidu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Atraskite tobulus, kontroliuojamus skaistalus ant savo skruostų!Cheeks Tricks skaistalų ir gudrybių, kurias galite pasiekti jų pagalba, džiuginsite gaiviu ir pailsėjusiu veido veidu bei jaunatviška, spindinčia išvaizda. Sodrios spalvos ir įvairūs makiažo užbaigimo efektai, nuo pilno matinio, iki atlaso ir subtilaus blizgesio, leis išsirinkti tobulus skaistalus, o galbūt suvilios išbandyti ir drapingo techniką!

Sudėtyje esantis silicio dioksidas optiškai lygina ir matizuoja veido spalvą. Unikalioje skaistalų formulėje gausu odą kondicionuojančių ir nuo išsausėjimo apsaugančių ingredientų.

Kaip naudoti: tepkite skaistalus teptuko judesiais aukštyn. Nusišypsokite ir paryškinkite išsipūtusias skruostų dalis link plaukų linijos. Sumaišykite skaistalus su hailaiteriu ir bronzantu, kad sukurtumėte tobulą rezultatą.

PATARIMAS. Išmokite ir išbandykite makiažo techniką – DRAPINGĄ. Naudokite 2 rožines spalvas. Tamsesnio atspalvio užtepkite po skruostikauliu, o šviesesnę rožinę sumaišykite ant skruostikaulio viršaus, perbraukdami per smilkinį, aukščiausią kaktos tašką, antakių lanką, žandikaulį ir smakrą.

Talc, Mica, Lauroyl Lysine, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Zinc Stearate, Phenyl Trimethicone, Titanium Dioxide, Silica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Isocetyl Stearoyl Stearate, Ethylhexyl Palmitate, Tridecyl Trimellitate, Propylparaben +\-: CI 15850, CI 77492, CI 15985, CI 77891, CI 75470, CI 19140, CI 77491, CI 77499, CI 47005

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite skaistalus teptuko judesiais aukštyn. Nusišypsokite ir paryškinkite išsipūtusias skruostų dalis link plaukų linijos. Sumaišykite skaistalus su hailaiteriu ir bronzantu, kad sukurtumėte tobulą rezultatą. PATARIMAS. Išmokite ir išbandykite makiažo techniką – DRAPINGĄ. Naudokite 2 rožines spalvas. Tamsesnio atspalvio užtepkite po skruostikauliu, o šviesesnę rožinę sumaišykite ant skruostikaulio viršaus, perbraukdami per smilkinį, aukščiausią kaktos tašką, antakių lanką, žandikaulį ir smakrą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Skaistalai

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Claresa Cheeks Tricks Powder Blush skaistalai veidui

Claresa Cheeks Tricks Powder Blush skaistalai veidui

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui