Dior Forever Cushion Powder biri pudra veidui

Nemokamas siuntimas Dior Forever Cushion Powder biri pudra veidui Padidinti

Dior Forever Cushion Powder biri pudra veidui

Prekės ID: 68074
Prekės ID: 68074

55,49 €

Prekės ID: 68074
Prekės ID: 68074

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 10 g.
Lytis Moterims
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Fiksuoja makiažą, spindesiui, suvienodina odos atspalvį, glotnina, glotninanti, suteikia matinį efektą, grąžina gyvybingumą, tobulina odos tekstūrą, koreguojanti, nekemša porų, suteikia natūralų efektą
Produkto tipas Biri pudra
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Nekomedogeninis, Su Vandeniu
Atsakingas asmuo Parfums Christian Dior (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Dior Forever Cushion Powder yra 1-oji biri pudra, kuri fiksuoja makiažą ir suteikia odai subtilaus, aksominio švytėjimo be pudrinio efekto. 

Ši gaivios ir šilkinės tekstūros biri pudra, patalpinta į kelionėms pritaikytą dėklą, dera su odos atspalviu, kad bet kokioje situacijoje oda būtų lygi, matinė ir natūraliai gyvybinga.

Pudra užtikrina matinį švytėjimą, paslėptus netobulumus ir nepriekaištingą veido atspalvį dėl novatoriškos formulės, užpildytos vandeniu, kad oda būtų dar lygesnė.

Galima rinktis iš 5 atspalvių, specialiai sukurtų taip, kad atitiktų visus skirtingus odos tonus, puikiai derėtų vienas su kitu arba pakoreguotų spalvą su levandų atspalviu. Jis gali būti naudojamas kaip baigiamasis prisilietimas po vieno iš „Dior Forever“ skystųjų pagrindų, kad sutvirtintų ir paryškintų aksominę veido spalvą.

Dermatologiškai patikrinta – nekomedogeniška.

Dior Forever Cushion Powder puikiai tinka keliaujant.

Savybės:

- natūraliai matinė ir švytinti veido spalva visą dieną;

- tobulai lygi veido oda;

- rezultatas, kuris yra visiškai vientisas su oda.

Kaip naudoti: švelniai pakratykite dėžutę, tada švelniai patapšnokite kempinėlę, kad surinktumėte tobulą pudros kiekį ir braukite per veidą. Kad formulė išliktų šviežia, po kiekvieno naudojimo uždarykite dangtį.

Talc, Aqua (Water), Calcium Silicate, Polymethylsilsesquioxane, Glycerin, Silica, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Sodium Dehydroacetate, Hydrogen Dimethicone, Parfum (Fragrance), Menthol, Linalool, Limonene, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Viola Tricolor Extract, Citronellol, Tocopherol, 1,2-Hexanediol, [+/-: Ci 15850 (Red 6, Red 7, Red 7 Lake), Ci 15985 (Yellow 6, Yellow 6 Lake), Ci 19140 (Yellow 5, Yellow 5 Lake), Ci 42090 (Blue 1 Lake), Ci 45410 (Red 27, Red 27 Lake, Red 28 Lake), Ci 73360 (Red 30, Red 30 Lake), Ci 77007 (Ultramarines), Ci 77163 (Bismuth Oxychloride), Ci 77288 (Chromium Oxide Greens), Ci 77289 (Chromium Hydroxide Green), Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77510 (Ferric Ferrocyanide, Ferric Ammonium Ferrocyanide), Ci 77742 (Manganese Violet), Ci 77891 (Titanium Dioxide)].

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: švelniai pakratykite dėžutę, tada švelniai patapšnokite kempinėlę, kad surinktumėte tobulą pudros kiekį ir braukite per veidą. Kad formulė išliktų šviežia, po kiekvieno naudojimo uždarykite dangtį.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Biri pudra

Parašyti atsiliepimą

Dior Forever Cushion Powder biri pudra veidui

Dior Forever Cushion Powder biri pudra veidui

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui