Rodial Brow Sculpt Clear Brow Mascara bespalvis antakių tušas

Nauja Rodial Brow Sculpt Clear Brow Mascara bespalvis antakių tušas Padidinti

Rodial Brow Sculpt Clear Brow Mascara bespalvis antakių tušas

Prekės ID: 84561
Prekės ID: 84561

17,49 €

Prekės ID: 84561
Prekės ID: 84561

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 4 g.
Lytis Moterims
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Antakių formavimui, maitinanti, prideda sveiką blizgesį, storinantis, puoselėja, suteikia natūralų efektą, suteikia lankstumo, drėkinimui
Produkto tipas Antakių formavimo priemonė, Antakių tušas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Spalva Bespalvis
Kūno sričiai Antakiams
Ypatybės Su Pantenoliu, Su Kofeinu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Rodial Brow Sculpt Clear Brow Mascara bespalvis antakių tušas yra praturtintas kondicionuojančių veikliųjų medžiagų mišiniu, kuris padeda pamaitinti antakių plaukus ir akivaizdžiai sustiprina blizgesį, kad jie atrodytų storesni, gerai išpuoselėti. Tikslus šepetėlis padengia kiekvieną atskirą antakio plaukelį, kad būtų pasiektas maksimalus poveikis, todėl antakius galima lengvai formuoti. Blizganti gelio formulė padeda sutvirtinti antakius lanksčiai fiksuodama ir suteikdama natūralią išvaizdą. Naudokite vieną arba su Rodial antakių pieštuku ir antakių rašikliu, kad išvaizda atrodytų pilnesnė ir puresnė. Blizgus baltas gelis džiūvęs virsta skaidriu.

Pantenolis padeda sustiprinti plaukų blizgesį. Sojų sėklų ekstraktas fiksuoja plaukelius ir pagerina jų lankstumą. Kofeinas padeda kondicionuoti antakių plaukus.

Kaip naudoti: tepkite gelį per antakius aukštyn nukreiptais potėpiais. Laikykitės natūralios plaukelių augimo krypties. Naudokite vieną arba su Rodial antakių pieštuku ir antakių rašikliu, kad išvaizda atrodytų pilnesnė ir puresnė. 

PATARIMAS: braukite plaukus aukštyn antakių priekyje ir kampu nuo lanko vidurio iki uodegos, kad sukurtumėte natūraliai išpūstus antakius. Norėdami gauti ryškesnę išvaizdą, užpildykite antakius „Rodial's Brow Pencil“ arba „Brown Pencil“ pieštuku ir užfiksuokite spalvą naudodami „Brow Sculpt“.

Aqua/Water/Eau, Pentylene Glycol, Alcohol Denat., VP/VA Copolymer, Glycerin, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Disodium EDTA, Panthenol, Biotinoyl Tripeptide-1.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite gelį per antakius aukštyn nukreiptais potėpiais. Laikykitės natūralios plaukelių augimo krypties. Naudokite vieną arba su Rodial antakių pieštuku ir antakių rašikliu, kad išvaizda atrodytų pilnesnė ir puresnė.  PATARIMAS: braukite plaukus aukštyn antakių priekyje ir kampu nuo lanko vidurio iki uodegos, kad sukurtumėte natūraliai išpūstus antakius. Norėdami gauti ryškesnę išvaizdą, užpildykite antakius „Rodial's Brow Pencil“ arba „Brown Pencil“ pieštuku ir užfiksuokite spalvą naudodami „Brow Sculpt“.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Antakių tušas

Parašyti atsiliepimą

Rodial Brow Sculpt Clear Brow Mascara bespalvis antakių tušas

Rodial Brow Sculpt Clear Brow Mascara bespalvis antakių tušas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui