Sisley Phyto-Teint Perfection ilgai išliekantis matinis makiažo pagrindas

Nemokamas siuntimas Sisley Phyto-Teint Perfection ilgai išliekantis matinis makiažo pagrindas Padidinti

Sisley Phyto-Teint Perfection ilgai išliekantis matinis makiažo pagrindas

Prekės ID: 83266
Prekės ID: 83266

77,99 €

Prekės ID: 83266
Prekės ID: 83266

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Ilgai išliekantis, ilgalaikio poveikio, suteikia matinį efektą, švytėjimą suteikianti, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, šviesina odą, tobulina odos tekstūrą, paslepia odos trūkumus, stiprus maskavimas, suteikia natūralų efektą, gaivinanti, suteikia putlumo, nekemša porų, puoselėja, raminanti, tonizuoja, nuvalo, valymui
Produkto tipas Makiažo pagrindas, Skystas makiažo pagrindas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Nekomedogeninis, Su agurkų ekstraktu, Su grikių sėklų ekstraktu, Su Antioksidantais, Su Persikų ekstraktu, Su varnalėšų ekstraktu, Su Bijūnų ekstraktu, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su flavonoidais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nepriekaištingai atliktas makiažas visuomet suteikia daugiau pasitikėjimo savimi ir leidžia jaustis užtikrintai. Šis Sisley Phyto-Teint Perfection ilgai išliekantis makiažo pagrindas leis sukurti nepamirštamą įvaizdį.

Ypatybės:

  • drėkina;
  • suteikia natūraliai švytintį matinį efektą;
  • šviesina;
  • nekomedogeninis;
  • lygina veido odą;
  • paslepia netobulumus;
  • tinka visiems odos tipams.

Sisley Phyto-Teint Perfection makiažo pagrindas pilnai padengia veido odą ir suteikia matinį efektą. Priemonės formulė sukurta naudojant Ideal Skin kompleksą, kuris gerina odos kokybę kiekvieno naudojimo metu. Agurkų ekstraktas ir gliko kompleksas – intensyviai drėkina, gaivina ir putlina veido odą. Žaliųjų lęšių ekstraktas padeda sumažinti poras ir taip lygina odą. Grikių ekstraktas pasižymi antioksidaciniu ir raminamuoju poveikiu, o persikų žiedų ekstraktas suteikia tonizuojantį poveikį. Varnalėšų ekstraktas padeda išvalyti odą. O bijūnų ekstrakte esantys polifenoliai ir flavonoidai ramina veido odą.

Prekės dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje. Atspalvis gali skirtis, priklausomai nuo ekrano savybių.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

AQUA/WATER/EAU, DIMETHICONE, ISODODECANE, LAURYL PEG-10 TRIS(TRIMETHYLSILOXY)SILYLETHYL DIMETHICONE, ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DIPHENYL DIMETHICONE/VINYL DIPHENYL DIMETHICONE/SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, DICAPRYLYL CARBONATE, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER, SODIUM CHLORIDE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, PRUNUS PERSICA (PEACH) FLOWER EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-1, LENS ESCULENTA (LENTIL) SEED EXTRACT, ARCTIUM MAJUS ROOT EXTRACT, PAEONIA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, POLYGONUM FAGOPYRUM (BUCKWHEAT) SEED EXTRACT, TRIMETHYLSILOXYSILYLCARBAMOYL PULLULAN, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PULLULAN, MALTODEXTRIN, GLYCERYL CAPRYLATE, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONOL, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, STEARALKONIUM HECTORITE, ALUMINUM HYDROXIDE, PROPYLENE CARBONATE, DIPROPYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHEROL, MAY CONTAIN [+/- TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)]. IL#1A

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Makiažo pagrindas
Skystas makiažo pagrindas

Parašyti atsiliepimą

Sisley Phyto-Teint Perfection ilgai išliekantis matinis makiažo pagrindas

Sisley Phyto-Teint Perfection ilgai išliekantis matinis makiažo pagrindas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui