Wet n Wild Powder Brush birių produktų šepetėlis

Wet n Wild Powder Brush birių produktų šepetėlis Padidinti

Wet n Wild Powder Brush birių produktų šepetėlis

Prekės ID: 48404
Prekės ID: 48404

7,99 €

Prekės ID: 48404
Prekės ID: 48404

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Tolygiai paskirsto spalvą, fiksuoja makiažą, modeliavimui/formavimui, suteikia natūralų efektą
Produkto tipas Šepetėlis, Šepetėlis biriai pudrai, Šepetėlis bronzantui, Šepetėlis kompaktinei pudai, Šepetėlis kompaktinei pudrai, Šepetėlis kontūravimui, Šepetėlis kontūravimui, Šepetėlis makiažui, Šepetėlis skaistalams, Šepetėlis veido modeliavimui
Kūno sričiai Veidui

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Naudojimo instrukcija

Wet n Wild Powder Brush birių makiažo produktų šepetėlis tolygiai paskirsto birią ar kompaktinę pudrą, skaistalus, bronzantą ar švytėjimo suteikiančią priemonę.

Produktas su didele ir plačia galvute padeda užfiksuoti makiažą ir modeliuoti veidą biriomis kosmetikos priemonėmis. Purūs ir minkšti sintetiniai šereliai švelniai slysta oda ir jos nedirgina, o speciali jų struktūra leidžia tolygiai paskirstyti birią pudrą ar kitas kosmetikos priemonės ir sukurti natūraliai atrodantį įvaizdį.

Kaip naudoti: nedidelį birios pudros kiekį įberkite į dangtelį ir pasukiokite šepetėlį jame arba lengvai perbraukite juo per kompaktinės pudros paviršių, kad šereliai pasidengtų priemone. Kitu šepetėlio galu kelis kartus stuktelėkite į dangtelį ar kosmetikos priemonės pakuotę, kad nubyrėtų miltelių perteklius. Tuomet lengvais ir plačiais sukamaisiais judesiais paskirstykite priemonę ant veido, kaklo bei dekoltė zonos, pradėkite nuo T zonos ir tolygiai paskirstykite į šonus.

Šepetėlio priežiūra: visus šepetėlius reikia reguliariai, po kiekvieno naudojimo, valyti, kad būtų užtikrintas jų ilgaamžiškumas ir švarumas, nes juose dažniausiai lieka makiažo likučių, purvo, riebalų, bakterijų ar negyvų odos ląstelių. Švelniai nuplaukite šepetėlį muilu ir panardinkite į vandenį. Stenkitės, kad vandeny neatsidurtų metalinės šepetėlio dalys. Išplovus šepetėlį galima džiovinti plaukų džiovintuvu arba padėjus ant radiatoriaus. Visada rekomenduojama džiovinti šereliais žemyn. 

Kaip naudoti: nedidelį birios pudros kiekį įberkite į dangtelį ir pasukiokite šepetėlį jame arba lengvai perbraukite juo per kompaktinės pudros paviršių, kad šereliai pasidengtų priemone. Kitu šepetėlio galu kelis kartus stuktelėkite į dangtelį ar kosmetikos priemonės pakuotę, kad nubyrėtų miltelių perteklius. Tuomet lengvais ir plačiais sukamaisiais judesiais paskirstykite priemonę ant veido, kaklo bei dekoltė zonos, pradėkite nuo T zonos ir tolygiai paskirstykite į šonus. Šepetėlio priežiūra: visus šepetėlius reikia reguliariai, po kiekvieno naudojimo, valyti, kad būtų užtikrintas jų ilgaamžiškumas ir švarumas, nes juose dažniausiai lieka makiažo likučių, purvo, riebalų, bakterijų ar negyvų odos ląstelių. Švelniai nuplaukite šepetėlį muilu ir panardinkite į vandenį. Stenkitės, kad vandeny neatsidurtų metalinės šepetėlio dalys. Išplovus šepetėlį galima džiovinti plaukų džiovintuvu arba padėjus ant radiatoriaus. Visada rekomenduojama džiovinti šereliais žemyn. 

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Wet n Wild Powder Brush birių produktų šepetėlis

Wet n Wild Powder Brush birių produktų šepetėlis

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui