Natura Siberica Yak and Yeti Icy gelis po skutimosi

Natura Siberica Yak and Yeti Icy gelis po skutimosi Padidinti

Natura Siberica Yak and Yeti Icy gelis po skutimosi

Prekės ID: 58340
Prekės ID: 58340

9,99 €

Prekės ID: 58340
Prekės ID: 58340

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 150 ml.
Lytis Vyrams
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Po skutimosi, vėsina, gaivinanti, raminanti, mažina paraudimą , mažina jautrumą, raudonį mažinanti, tonizuoja, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, apsaugo, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį
Produkto tipas Gelis po skutimosi, Priemonė po skutimosi
Odos būklė/tipas Jautriai odai
Kūno sričiai Barzdai, Ūsams
Ypatybės Su vitaminu A, Su vitaminu B5, Su vitaminu E, Su Vertingaisiais ekstraktais, Tinka veganams, Be Parabenų, Be SLS (natrio laurilsulfatas), Be Sintetinių kvapiklių, Be dažiklių, Be alkoholio
Atsakingas asmuo Eurobio Lab OÜ (Estija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Natura Siberica Yak and Yeti Icy gelis po skutimosi vėsina, iš karto nuramina sudirgusią odą, mažina paraudimą ir nuramina jautrią odą bei ją drėkina. Jis labai greitai absorbuojamas ir pradeda veikti iš karto.

Palepinkite savo odą kokybiška priežiūra po skutimosi su Natura Siberica geliu. Dėl veikliųjų medžiagų, gautų iš laukinių čemerių iš Sibiro, jūsų oda bus gaivi ir tonizuota. Ekstraktai iš augalų, augančių sudėtingomis natūraliomis Sibiro regiono sąlygomis, apsaugo nuo odos sudirginimo dėl priešuždegiminio ir antiseptinio poveikio. Gelyje taip pat yra vitaminų A, E ir B5, kurie užtikrina maksimalų komfortą jūsų odai po skutimosi.

Natura Siberica produktų kokybę garantuoja Europos ICEA sertifikatas, kai kurios linijos turi BDIH, Vegan ir Ecocert sertifikatus. Produktuose nėra parabenų, SLS, sintetinių kvapiųjų medžiagų ir dažiklių.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Aqua, Glycerin, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Panthenol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, yak milk, Sucrose Palmitate, Mentha Piperita Leaf Oil, morus nigra fruit extract, Mentha Piperita Leaf Water1), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil1), Arctium Lappa Root Extract1), Chamomilla Recutita Flower Water1), Aquilegia Sibrica Extract2), Cetraria Nivalis Extract2), Pinus Pumila Needle Extract2), Diplazium Sibiricum Extract2), Nepeta Sibirica Extract2), Juniperus Communis Fruit Extract1), Sodium Carbomer, Sodium Polyacrylate, Lauryl Glucoside, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Menthol, Biotin, Folic Acid, Cyanocobalamin, Niacinamide, Pantothenic Acid, Pyridoxine, Riboflavin, Thiamine, Yeast Polypeptides, Pinus Sibirica Seed Oil Polyglyceryl-6 Esters3), Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Parfum.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Po skutimosi nedidelį kiekį priemonės įpilkite į delną, patrinkite tarp delnų ir įmasažuokite į veido odą. Palaukite, kol susigers.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Priemonė po skutimosi

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Natura Siberica Yak and Yeti Icy gelis po skutimosi

Natura Siberica Yak and Yeti Icy gelis po skutimosi

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui