Attar Collection Crystal Love for Her EDP kvepalai moterims

Nemokamas siuntimas Attar Collection Crystal Love for Her EDP kvepalai moterims Padidinti

Attar Collection Crystal Love for Her EDP kvepalai moterims

Prekės ID: 47649
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 12
Prekės ID: 47649
Pirkėjų atsiliepimai: 12

82,99 €

Prekės ID: 47649
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 12
Prekės ID: 47649
Pirkėjų atsiliepimai: 12

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 100 ml.
Lytis Moterims
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Gintaro - Vanilės, Rytietiški – Vanilės, Rytietiški – Vanilės
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Vaisių natos, Rožė
Vidurinės natos Pieniškas šokoladas, Muskato riešutas, Baltasis muskusas
Žemutinės natos Kvapioji tongapupė (tonka bean), Burbono vanilė

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Attar Collection Crystal Love for Her kvepalai – tai išskirtinės prabangos, saldumo ir jausmingų pojūčių kupinas aromatas. Jame slypi sodri, gurmaniška ir jaudinanti patirtis, kuri apgaubia lyg tirštas, tačiau minkštas rūkas. Moteriškas Attar Crystal Love kvapas sužavi kiekvieną, kuris dievina įsimintinas ir jaudinančias akimirkas.

Sukurti šį kvapą įkvėpė garsioji Artimųjų Rytų legenda apie meilę, užgimusią tarp gražiosios Leylos ir arabų poeto beduino Majnuno. Jaunuolis įsimylėjo Leylą, tačiau mergaitės tėvas neleido jiems būti kartu ir ištekino dukrą už kito vyro. Apie tai sužinojęs Majnunas paliko savo namus ir pradėjo klajoti dykumoje. Savo begalinį sielvartą dėl prarastos meilės jis įamžino smėlyje užrašytuose eilėraščiuose apie savo mylimąją.

Crystal Love for Her kvepalai įkūnija švelnius tyrosios Leylos bruožus ir išskirtinį jos charakterį. Tai aromatas, kuriame slypi minkštas ir svaiginantis spindesys, supintas iš vaisių akordų ir gurmaniškų natų. Todėl be jokio aštrumo, lipnumo ar perdėto intensyvumo, šis kvapas sujaudina iki pat sielos gelmių.

Nuo pat pirmųjų natų kompozicija stebina savo unikalumu ir gryna prabanga. Persiškų rožių žiedlapių apsuptyje žaižaruoja saldžių vaisių akordai. Elegantiškas ir gaivinantis ryšys, užsimezgęs tarp šių aromatinių natų, palydi į Attar Crystal Love for Her aromato širdį. Ten, kur aštrų muskato riešutų ir pieniško šokolado aidą apgaubia jausmingo baltojo muskuso debesis. Galiausiai aromatą užlieja aštri, viliojanti ir kvapiųjų tongapupių niuansų sustiprinta burbono vanilės šiluma.

Jaukus, seksualus ir gurmaniškas šio kvapo charakteris sušildo atmosferą, todėl žavingai atsiskleidžia vėsaus oro fone. O svaiginantys ir rytietiška magija apgaubiantys jo prisilietimai tampa unikalaus bei žavaus moteriškumo simboliu. Todėl Attar Crystal Love for Her kvepalai atskleidžia kiekvienos jausmingos, mielos ir nuoširdžiai mylėti gebančios moters požiūrį.

Džiaugsmingas, minkštas ir gardus aromatas kviečia apsigaubti perregimu savo minkštumu ir grožiu. O įmantrus ir saldus Attar Collection Crystal Love for Her kvapo skambesys suvilioja kiekvieną gurmaniškų parfumerijos šedevrų žinovę.

Puošnus ir išskirtinis kvapo buteliukas taip pat leidžia pajusti jame slypinčią šviesą ir minkštumą.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Alcohol Denat, Aqua (D. Water), Parfum (Fragrance), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane Ethylhexyl Salicylate, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Anisyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamate, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene, Hydroxyisohexyl 3- Cyclohexene, Carboxaldehyde.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Attar Collection Crystal Love for Her EDP kvepalai moterims

Attar Collection Crystal Love for Her EDP kvepalai moterims

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui