Burberry Her miniatiūrų rinkinys moterims (3 x 5 ml. EDP + 5 ml. EDT)

Nemokamas siuntimas į paštomatą Burberry Her miniatiūrų rinkinys moterims (3 x 5 ml. EDP + 5 ml. EDT) Padidinti

Burberry Her miniatiūrų rinkinys moterims (3 x 5 ml. EDP + 5 ml. EDT)

Prekės ID: 67539
Prekės ID: 67539

53,49 €

Prekės ID: 67539
Prekės ID: 67539

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys
Lytis Moterims
Koncentracija EDP, EDT
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Gėlių, Vaisiniai, Gėlių – Gurmaniški
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Rinkinyje yra:

Burberry Her EDP kvepalai moterims 2 x 5 ml.

Burberry Her EDT kvepalai moterims 5 ml.

Burberry Her London Dream EDP kvepalai moterims 5 ml.

Burberry Her kvepalai moterims – tai aromatas, atspindintis tikrąją londonietės dvasią. Būtent ji išlaisvina moters kūrybiškumą, leidžia kalbėti apie jos jaunatvišką bei gyvybingą prigimtį bei drąsą kiekvienoje situacijoje išreikšti save. Burberry Her kvapas puikiai tinka visoms, norinčioms atskleisti šią savo asmenybės pusę ir išsiskirti iš pilkos minios. Išraiškingo ir įsimintino kvapo kompozicija atsiveria sultingais ir gyvybingais vaisių akordais, kurie suteikia jaudinančio patrauklumo ir vidinės energijos. Saldžios braškių ir aviečių natos čia susipina su gervuogių, juodųjų serbentų bei rūgščių vyšnių spalvomis, kurias papildo citrinų ir mandarinų dovanojama gaiva. Žaižaruojantis vaisių kokteilis nutiesia kelią link Burberry Her aromato širdies, kurioje skleidžiasi nekalto saldumo kupini našlaičių ir jazminų žiedai. Šią kvapnią gėlių puokštę pratęsia sodresni, kompoziciją užbaigiantys akordai. Šiltame vanilės ir gintaro jaukume skęstančius muskuso ir kašmerano potėpius čia harmoningai palydi sodinių briedragių, pačiulių bei medienos natos. Gėlėmis ir sultingais vaisiais džiuginančios natos Burberry Her aromate nudažomos gurmaniškais ir sumedėjusiais atspalviais tam, kad atskleistų visą kvapo žavesį. Žavesį, kuri neabejotinai įvertins jausminga, švelni ir gyvenimu džiaugtis sugebanti moteris. Tai leidžia jai mėgautis subtilia prabanga, jaunatvišku patrauklumu ir tyru moterišku, kurį dovanoja Burberry Her kvepalai.

Šiuolaikiškas, bet romantiškas kvepalų Burberry Her London Dream kvapas – tai tarsi pasakiška akimirka Londono širdyje, jos Londono svajonė, kuri atgaivina ūkanotų Londono dienų grožį ir laisvę. Ryški ir intriguojanti spalva atspindi atsipalaidavusį ir jaunatvišką stilių. Spindintis ir švytintis pagrindinis aromatas traukia prieiti arčiau. Prinokusios citrinos, gaivaus imbiero, romantiškos rožių ir bijūnų širdies natos padaro aromatą gyvą ir nepamirštamą. Pagrindą sudaro nepamirštamas muskuso ir gintaro mišinys. Niekas negali atsispirti šiam jausmingam kvapui. Kvepalai buvo sukurti 2020 m. Užmerkite akis ir svajokite apie žydintį sodą, pilną gražiausių gėlių. Būtent taip atsiveria moteriškas aromatas, kuris kiekvieną dieną žaismingai skleis gėlių tonus...

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Her EDP: Alcohol Denat., Fragrance, Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Alpha-Isomethyl Ionone, Ethylhexyl Salicylate, Limonene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Linalool, Bht, Alcohol, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Ext. Violet 2 (Ci 60730), Red 33 (Ci 17200), Yellow 5 (Ci 19140). Her London Dream: ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, CITRONELLOL, COUMARIN, CITRAL, GERANIOL, BHT, FD&C RED NO. 4 (CI 14700), FD&C YELLOW NO. 5 (CI 19140), FD&C BLUE NO. 1 (CI 42090).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Burberry Her miniatiūrų rinkinys moterims (3 x 5 ml. EDP + 5 ml. EDT)

Burberry Her miniatiūrų rinkinys moterims (3 x 5 ml. EDP + 5 ml. EDT)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui