Dior Eau Sauvage Parfum EDP kvepalai vyrams

Nemokamas siuntimas Dior Eau Sauvage Parfum EDP kvepalai vyrams Padidinti

Dior Eau Sauvage Parfum EDP kvepalai vyrams

Prekės ID: 32345
Prekės ID: 32345

116,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 32345
Prekės ID: 32345

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml., 100 ml., 200 ml.
Lytis Vyrams
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Citrusiniai – Aromatiniai, Citrusiniai – Aromatiniai
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Bergamotė, Citronas, Karčiųjų apelsinų lapų eterinis aliejus, Karčiųjų apelsinų lapų eterinis aliejus (petitgrain)
Vidurinės natos Levanda, Metilo dihidrojasmonatas, Hedione, Vetiverija, Kvapusis auksabarzdis
Žemutinės natos Mira, Tikrasis pačiulis, Pačiuliai, Sodinė briedragė
Atsakingas asmuo Parfums Christian Dior (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Dior Eau Sauvage Parfum kvepalai vyrams – tai lengvas, klasikinis ir universalumu žavintis aromatas. Kiekvienas jo prisilietimas tampa elegancijos, pasitikėjimo savimi ir rafinuoto solidumo išraiška. Tačiau jame slypi ir tyros laisvės bei gyvenimo malonumų troškimas. Ši prabangos ir paprastumo samplaika vilioja bei traukia kiekvieno sutiktojo dėmesį.

Dior Eau Sauvage Parfum kvapas skirtas moderniam šių laikų džentelmenui. Vyrui, kuris vertina klasikos įkvėptas patirtis ir dinamišką šiuolaikinio gyvenimo ritmą. Jis puikiai jaučiasi vilkėdamas tiek kostiumą, tiek ir laisvalaikio drabužius. O Dior Eau Sauvage Parfum aromatas kaskart žavingai papildo jo stilių ir tampa įtaigos, charizmos bei paslaptingo charakterio tąsa.

Kvapas pradedamas gaivinančiais ir ryškiais citrusų akordais, kuriuose išryškėja bergamočių ir citronų spalvos. Ryškią jų melodiją papildo karčiavaisių citrinmedžių lapų eterinis aliejus, kuris suteikia gaivinančios žalumos pojūtį. Dior Eau Sauvage Parfum kvapo širdyje išryškėja žemiška kvapiųjų auksabarzdžių bei subtilių levandų esencija. O gilus šių natų aidas pagardinamas gaiviais hedionų žiedais. Galiausiai kvapą užbaigia miros, pačiulių ir sodinių briedragių derinys.

Kvapas, supintas iš citrusinių vaisių, prieskonių ir medienos natų derinio, tampa modernaus ir subalansuoto rafinuotumo simboliu. Ji primena išskirtinių pojūčių kupiną kelionę per vešlią citrusinių vaisių giraitę, žydinčius levandų laukus ir žaliuojančių miškų tankmę. Taip Dior Eau Sauvage Parfum kvepalai tarsi sujungia emocijas, kuriomis apdovanoja saulėta ryto gaiva ir gęstančios dienos ramybė.

Išskirtinį Dior parfumerių meistriškumą liudijantis kvapas pabrėžia vyrišką jį pasirinkusios asmenybės pusę. Tai – tylus, tačiau galingas elegancijos ir ryžto pareiškimas. Todėl šis kvapas žaviai papildo solidaus, savo vidinę laisvę vertinančio žmogaus esybę.

Rekomenduojami dienai, vakarui, bet kokiai progai.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Alcohol, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Coumarin, Citral, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Citronellol, Eugenol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ehylhexyl Salicylate, Geraniol, BHT, Hydroxycitronellal, Cinnamal, CI 19140 (Yellow 5), Tocopherol, CI 14700 (Red 4), CI 42090 (Blue 1), CI 60730 (Ext. Violet 2).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Dior Eau Sauvage Parfum EDP kvepalai vyrams

Dior Eau Sauvage Parfum EDP kvepalai vyrams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui