Jo Malone London Pomegranate Noir Diffuser namų kvapas su lazdelėmis

Nauja Nemokamas siuntimas Jo Malone London Pomegranate Noir Diffuser namų kvapas su lazdelėmis Padidinti

Jo Malone London Pomegranate Noir Diffuser namų kvapas su lazdelėmis

Prekės ID: 83662
Prekės ID: 83662

70,49 €

Prekės ID: 83662
Prekės ID: 83662

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 165 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Gaivinanti, ilgai išliekantis, neutralizuoja nemalonius kvapus
Produkto tipas Kvepalai patalpoms
Kvapo tipas Aromatiniai – Vaisių
Viršutinės natos Avietė, Granatas, Slyva, Rabarbaras, Arbūzas
Vidurinės natos Jazminas, Pakalnutė, Rožė, Rožiniai pipirai, Gvazdikas, Gvajako mediena, Citrusinių medžių eterinis aliejus, Opoponax derva
Žemutinės natos Kedras, Pačiuliai, Muskusas, Gintaras
Atsakingas asmuo Estee Lauder N.V. (Belgija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Naudojimo instrukcija

Jo Malone London Pomegranate Noir – tai aromatas, kuris savyje slepia gaivų kvapą su subtiliu rytietišku prieskoniu. Jis patiks tiems, kurie mėgsta gaivius, bet nepaprastus mišinius. Užpildykite kambarį sultingais granatais ir dūminiu gvajako medžiu, nešamu šilto vakaro oro...

Jo Malone London Pomegranate Noir yra kvapas, idealiai tinkantis dėvėti naktį. Jis pasižymi saldžiomis ir vaisinėmis granatų, rabarbarų, slyvų, aviečių ir arbūzų užuominomis. Vidurinės natos apima gėlių kcentus, tokius kaip jazminų, rožių ir pakalnučių, taip pat misinių niuansų, tokių kaip gvazdikėliai, ladanas ir opoponaksas. Pagrindinės gintaro, muskuso, Virdžinijos kedro ir pačiulio natos padeda susieti aromatą.

Pakuotėje yra 10 rotango nendrių, kurios nuolat skleis kvapą. Norėdami pasiekti optimalų efektą, naudokite visas 10 vienu metu. 

Kaip naudoti: įdėkite nendrės į namų kvapą, tada palikite 24–36 valandas, kad kvapas pasklistų ir galėtumėte juo mėgautis. Kvapas išsilaikys apie 3-4 mėnesius. Norėdami pasiekti optimalų efektą, naudokite visas 10 vienu metu. 

ĮSPĖJIMAS: sukelia odos dirginimą. Gali sukelti alerginę odos reakciją. Patekus ant odos, nuplaukite muilu ir vandeniu. Po naudojimo kruopščiai nusiplaukite rankas. Jei atsiranda odos sudirginimas, kreipkitės medicininės pagalbos. Kenksminga vandens organizmams, sukelia ilgalaikius padarinius. Išmeskite laikantis vietinių taisyklių. Saugoti nuo vaikų.

Kaip naudoti: įdėkite nendrės į namų kvapą, tada palikite 24–36 valandas, kad kvapas pasklistų ir galėtumėte juo mėgautis. Kvapas išsilaikys apie 3-4 mėnesius. Norėdami pasiekti optimalų efektą, naudokite visas 10 vienu metu.  ĮSPĖJIMAS: sukelia odos dirginimą. Gali sukelti alerginę odos reakciją. Patekus ant odos, nuplaukite muilu ir vandeniu. Po naudojimo kruopščiai nusiplaukite rankas. Jei atsiranda odos sudirginimas, kreipkitės medicininės pagalbos. Kenksminga vandens organizmams, sukelia ilgalaikius padarinius. Išmeskite laikantis vietinių taisyklių. Saugoti nuo vaikų.

Parašyti atsiliepimą

Jo Malone London Pomegranate Noir Diffuser namų kvapas su lazdelėmis

Jo Malone London Pomegranate Noir Diffuser namų kvapas su lazdelėmis

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui