MiN New York Barrel EDP kvepalai vyrams ir moterims

Nemokamas siuntimas MiN New York Barrel EDP kvepalai vyrams ir moterims Padidinti

MiN New York Barrel EDP kvepalai vyrams ir moterims

Prekės ID: 47999
Prekės ID: 47999

121,49 €

Prekės ID: 47999
Prekės ID: 47999

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 75 ml.
Lytis Moterims, Vyrams
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Gintaro - Medienos
Kūno sričiai Visam kūnui
Žemutinės natos Oda, Romas, Medienos natos, Mira, Ąžuolas, Kvapioji tuberoza, Vanilė, Kvapusis auksabarzdis, Prieskonių natos, Rožiniai pipirai, Pačiuliai, Pelynas, Apelsinų žiedai, Samanos, Kalendra

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Naudojimo instrukcija

Barrel yra SCENT STORIES kolekcijos 1 tomo dalis, kuri debiutavo 2014 m. Kolekcija yra reta, išskirtinė ir pagaminta tik iš vienos geriausių ingredientų partijos pasaulyje. Kvapas - tai jausmas, kuris yra prijungtas prie smegenų. Tiesioginis, pasąmoningas perėjimas į atmintį ir emocijas, kai įsimintinas kvapas retai pamirštamas. SCENT STORIES kiekvieni kvepali yra lyg gėrimas ir abstraktus meno kūrinys. Įsitraukite, apmąstykite, projektuokite ir leiskite kiekvienam peržengti savo akimirką... Tai kaip gera knyga - kiekvienas skyrius nukels jus į ką nors žavingo. Keitimasis kūryba, šiame dialoge pasiekiama alchemija ir tikėjimas, kad istorijos jums bus įdomios.

MiN New York Barrel - tai svaiginantis, dūminis ir lygus aromatas, kaip taurė viskio prie spragsančios ugnies... Įsivaizduokite kaip prisiglaudžiate prie savo svajonių vyro/moters ant kailinio kilimo prieš riaumojančią ugnį! Šis kvapas tiesiog spinduliuoja! 

Sudėtingas romo ir vaistinių durpių kokteilis kartu su turtinga oda, sausu kvapiuoju auksabarzdžiu ir ąžuolo mediena skleidžia išskirtinius pojūčius. Kalendros, aštrių rožinių pipirų, žaliųjų pačiulių ir ąžuolo samanų natos dar labiau kaitina atmosferą! Prie šio svaiginančio gėrimo pridedamos unikalios miros natos, kartu su apelsinų žiedų, tuberozės ir vanilės natomis. Rezultatas - žėrintis aromatas, kuris žavi ir vilioja, bei guodžia. 

Stikliniai buteliai gaminami toje pačioje gamykloje, kurioje gaminami Chanel kvepalų buteliai - jie yra tamsūs, kad apsaugotų kvepalus nuo šviesos ir taip padeda juos išsaugoti. Supakuotį į magnetu užsidarančią dėžutę ir paguldyti juodame šilke.

Barrel atrodo toks pažįstamas, tarsi atmintis, kurios negali iššifruoti... Ir neaišku, ar tai buvo sapnas, ar tikrovė...

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Parašyti atsiliepimą

MiN New York Barrel EDP kvepalai vyrams ir moterims

MiN New York Barrel EDP kvepalai vyrams ir moterims

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui