Trussardi Donna rinkinys moterims (100 ml. EDP + 200 ml. dušo gelis + 200 ml. kūno losjonas)

Nauja Nemokamas siuntimas Trussardi Donna rinkinys moterims (100 ml. EDP + 200 ml. dušo gelis + 200 ml. kūno losjonas) Padidinti

Trussardi Donna rinkinys moterims (100 ml. EDP + 200 ml. dušo gelis + 200 ml. kūno losjonas)

Prekės ID: 84572
Prekės ID: 84572

62,99 €

Prekės ID: 84572
Prekės ID: 84572

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Lytis Moterims
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Tobulina odos tekstūrą, puoselėja, asmens higienai, nuvalo, valymui, ilgai išliekantis, ilgalaikio poveikio, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, minkštinanti, pašalina riebalių perteklių
Produkto tipas Kvepalai, Dušo gelis, Želė, Kūno losjonas, Losjonas
Kvapo tipas Rytietiški - Gėlių, Rytietiški – Gėlių, Rytietiški – Gėlių
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Amalfi citrina, Kvapusis citrinmedis (Yuzu), Kvapusis citrinmedis, Vaisių natos
Vidurinės natos Jazminas, Lotosas, Afrikinio apelsino žiedai
Žemutinės natos Sandalmedis, Pačiuliai, Tikrasis pačiulis, Virdžinijos kedras, Vanilė
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vertingais Kompleksais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Mėgstate dovanoti dovanas? O gal mėgstate pasilepinti save? Šis Trussardi Donna rinkinys suteiks viską ko reikia. Jame rasite ne tik mėgstamą kvepalų aromatą, bet ir kūno priežiūros priemonių.

Rinkinyje:

Trussardi Donna 2011 EDP kvepalai moterims 100 ml. Tai saldžiai gaivinantis aromatas, kurio švelnūs prisilietimai akimirksniu suteikia lengvo ir tyro džiaugsmo pojūtį. Saulės nušviestoje pievoje pražydusių gėlių ir ką tik nuskintų citrusų dvelksmas užlieja erdvę tik juslėmis suvokiamos palaimos, elegancijos ir pozityvių minčių bangomis. Tai kvapas, skirtas rafinuotai, savimi pasitikinčiai, per gyvenimą su pakilia nuotaika ir nuoširdžia šypsena veide žengiančiai moteriai. Sultingais ir gyvybingais akordais Trussardi Donna kvepalų kompoziciją pradeda saulės nubučiuoti citrusai. Gaivinančioje Amalfio citrinų ir kvapiojo citrinmedžio šviesoje sirpsta saldžios ir jaudinančios vaisių natos, kurios suteikia kvapui malonaus išraiškingumo. Apsupta švelnaus ir gyvybingo jų grožio, aromato širdyje pražįsta baltų gėlių puokštė. Saldžių jazminų dvelksmo suvilioti Afrikinio apelsino žiedai ir lotosų dvelksmas jaudina savo nekaltu ir erdviu išraiškingumu. Šį gėlių ir vaisių derinį harmoningai užbaigia vanilės šilumoje skendintis sandalmedis, pačiuliai ir Virdžinijos kedras.

Komplekte esanti Trussardi Donna Bath & Shower Gel dušo želė ir Trussardi Donna Body Lotion kūno losjonas papildo aromatą ir suteikia Jūsų odai prabangos. Šios priemonės ne tik puoselėja odą, bet ir suteikia jai malonų kvapą. Tai puiki priemonė moterims, kurios ne tik rūpinasi savo kūno oda, bet ir siekia, kad mėgstamų kvepalų aromatas išliktų dar ilgiau. Losjonas minkština ir drėkina odą su tų pačių kvepalų aromatu, o dušo gelis efektyviai valo odą – pašalina nešvarumus, riebalų perteklių ir prakaitą.

Rinkinį sudaro: 100 ml. EDP + 200 ml. dušo gelis + 200 ml. kūno losjonas.

Rinkinio pakuotės ir rinkinio sudedamųjų dalių (dušo gelių, losjonų ir kt.) pakuočių bei priedų dizainas nuolat atnaujinamas, todėl gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti:

Dušo gelis: nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite.

Kūno losjonas: tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

EDP: Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Limonene, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Citronellol, Geraniol, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Isoeugenol, Citral, BHT. Shower Gel: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, PARFUM, POLYSORBATE 20, DECYL GLUCOSIDE, PEG,7 GLYCERYL COCOATE, PEG,120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, CITRIC ACID, TETRASODIUM EDTA, LIMONENE, POLYQUATERNIUM,7, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, MAGNESIUM NITRATE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, METHYLISOTHIAZOLINONE, HYDROLYZED PEARL, MARIS SAL, SODIUM HYALURONATE CONTAINS: WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, FRAGRANCE, POLYSORBATE 20, DECYL GLUCOSIDE, PEG,7 GLYCERYL COCOATE, PEG,120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, CITRIC ACID, TETRASODIUM EDTA, LIMONENE POLYQUATERNIUM,7, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, MAGNESIUM NITRATE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, METHYLISOTHIAZOLINONE, HYDROLYZED PEARL, SEA SALT, SODIUM HYALURONATE

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Dušo gelis: nedidelį kiekį priemonės kempine ar delnu paskirstyti ant drėgnos odos ir kruopščiai nuplaukite. Kūno losjonas: tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais kol priemonė įsigers. Geriausia priemonę naudoti vakare po dušo.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Losjonas
Kvepalai
Dušo gelis
Kūno losjonas

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Parašyti atsiliepimą

Trussardi Donna rinkinys moterims (100 ml. EDP + 200 ml. dušo gelis + 200 ml. kūno losjonas)

Trussardi Donna rinkinys moterims (100 ml. EDP + 200 ml. dušo gelis + 200 ml. kūno losjonas)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui