Ahava Apple of Sodom Enzyme Facial Peel fermentinis veido šveitiklis

Nemokamas siuntimas į paštomatą Ahava Apple of Sodom Enzyme Facial Peel fermentinis veido šveitiklis Padidinti

Ahava Apple of Sodom Enzyme Facial Peel fermentinis veido šveitiklis

Prekės ID: 79220
Prekės ID: 79220

38,99 €

Prekės ID: 79220
Prekės ID: 79220

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 100 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos šveitimui, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, spindesiui, sutraukia poras, drėkinimui, glotnina, glotninanti, nuo raukšlių, tobulina odos tekstūrą, palaiko odos drėgmės balansą, kovoja su senėjimo požymiais, valo poras, šviesina odą, suvienodina odos atspalvį, maitinanti, raminanti, mažina paraudimą
Produkto tipas Šveitiklis, Šveičiamoji priemonė, Veido šveitiklis
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Tinka veganams, Be Parabenų, Su mineralais, Su Vertingaisiais Mineralais, Su obuolių ekstraktu , Su fermentais, Su Citrusinių vaisių žievelės ekstraktu, Su papajos ekstraktu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vertingais Kompleksais, Be alkoholio

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ahava Apple of Sodom Enzyme Facial Peel šveitiklis atskleidžia odos spindesį, sumažina porų, smulkių linijų ir raukšlių atsiradimą, pagerina odos išvaizdą.

Šis fermentinis šveitiklis sujungia Osmoter™, Ahava firminį Negyvosios jūros mineralų mišinį, kuris, kaip įrodyta, padidina odos drėgmę, ir Sodomos obuolių, niekada anksčiau nenaudoto augalo, žinomo dėl savo senėjimą stabdančių savybių, ekstraktus. Vaisių fermentų privalumus turinčios žievelės sudėtyje yra poliravimo granulių, kurios švelniai, bet efektyviai, pašalina negyvos odos perteklių, atkemša poras ir sumažina smulkias linijas bei raukšles. Suteikia putlesnę, tolygesnę ir „šviesesnę“ veido spalvą.

Osmoter™, išskirtinis Ahava stiprių mineralų mišinys, gaunamas tiesiai iš Negyvosios jūros. Jis veikia kaip „drėgmės magnetas“, kuris drėkina ir maitina odą.

Papajos fermentas, išgautas iš papajos vaisių, padeda švelniai skaidyti ir įsisavinti baltymus, nuraminti sudirgimus ir paraudimą bei skatina veiksmingą šveitimą.

Patentuotas AoS™ kompleksas sujungia Negyvosios jūros mineralus ir Sodomos obuolį – kosmetikoje dar nenaudotą augalą, žinomą dėl pažangaus raukšlių mažinimo.

Tinka veganams, be parabenų.

Kaip naudoti: tepkite tolygų sluoksnį šveitiklio ant nuvalyto veido. Švelniai masažuokite, vengdami akių srities. Palikite 8-10 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu.

Aqua (Mineral Spring Water), Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Bis-Peg 18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Silica, Ethylhexyl Olivate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Acrylates Copolymer, Polyglyceryl-4 Oleate, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Parfum (Fragrance), Chlorphenesin, Ethyl Lauroyl Arginate Hcl, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Disodium Edta, Spiraea Ulmaria Extract, Calotropis Procera Callus (Apple Of Sodom) Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Mucor Miehei Extract, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Allantoin, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Lactobacillus Ferment, Salicylic Acid, Dipotassium Glycyrrhizate, Lactic Acid, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Lactobacillus/Pumpkin Ferment Extract, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Dunaliella Salina (Dead Sea Alga) Extract, Maris Aqua (Dead Sea Water/Osmoter).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: užtepkite tolygų sluoksnį šveitiklio ant nuvalyto veido. Švelniai masažuokite, vengdami akių srities. Palikite 8-10 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Parašyti atsiliepimą

Ahava Apple of Sodom Enzyme Facial Peel fermentinis veido šveitiklis

Ahava Apple of Sodom Enzyme Facial Peel fermentinis veido šveitiklis

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui