Antipodes Halo Skin Brightening Mask odą skaistinanti veido kaukė

Nauja Antipodes Halo Skin Brightening Mask odą skaistinanti veido kaukė Padidinti

Antipodes Halo Skin Brightening Mask odą skaistinanti veido kaukė

Prekės ID: 85669
Prekės ID: 85669

33,99 €

Prekės ID: 85669
Prekės ID: 85669

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 75 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Skaistina, suvienodina odos atspalvį, spindesiui, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, šviesina odą, stangrina, puoselėja
Produkto tipas Kaukė, veido kaukė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui, Kaklui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Ekologiškas , Su vynuogių sėklų aliejumi, Su Bijūnų ekstraktu, Su Kivi ekstraktu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Antipodes Halo Skin Brightening Mask odą skaistinanti veido kaukė intensyviai ir greitai drėkina. Natūrali formulė sujungia Naujosios Zelandijos geoterminį purvą su vynuogių, kivių ir bijūnų šaknų ekstraktu, kad ištaisytų netolygų odos atspalvį, padidintų odos skaidrumą ir sumažintų spalvos pasikeitimą. Geriausia naudoti du kartus per savaitę, todėl oda atrodys spindinti. 

Antipodes Halo Skin Brightening Mask veido kaukėje yra šviesinančių ekstraktų, kurie lepina odą, tuo pat metu suteikia spindesio ir stangrumo. Formulė idealiai tinka visiems odos tipams ir kurie linkę į dėmes. Graži ir gerai prižiūrėta oda reiškia ne tik komfortą, bet ir pasitikėjimą savimi, kuris leidžia jaustis patogiai, nepriklausomai nuo situacijos.

Pakuočių dizainas nuolat atnaujinamas, todėl gautos prekės (-ių) išvaizda gali skirtis nuo pavaizduotos nuotraukose.

Kaip naudoti: ant švarios veido ir kaklo odos tepkite storą produkto sluoksnį. Venkite akių srities. Leiskite kaukei veikti. Kai kaukė beveik išdžiūsta, tačiau ant odos lieka švelni, nuplaukite šiltu vandeniu arba nuimkite minkšta šluoste.

Aqua (Water), Kaolin, Bentonite, Glycerin, Propanediol, Jojoba Esters, Zinc Oxide, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Actinidia Deliciosa (Kiwi) Fruit Extract, Clay, Persea Gratissima (Avocado Pear) Oil, Paeonia Suffruticosa (Peony) Root Extract, Asteriscus Graveolens (Oxeye) Flower Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Pongamia Glabra (Indian Beech) Seed Oil, Xanthan Gum, Scutellaria Baicalensis (Skullcap) Root Extract, Saxifraga Sarmentosa (Strawberry Begonia) Extract, Glutathione, Arbutin, Sodium Sulfite, Citric Acid, Gluconolactone, Coco-Glucoside, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Aminopropyl Ascorbyl Phosphate, Acetyl Tyrosine, Quarts, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Parfum: Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: ant švarios veido ir kaklo odos tepkite storą produkto sluoksnį. Venkite akių srities. Leiskite kaukei veikti. Kai kaukė beveik išdžiūsta, tačiau ant odos lieka švelni, nuplaukite šiltu vandeniu arba nuimkite minkšta šluoste.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Parašyti atsiliepimą

Antipodes Halo Skin Brightening Mask odą skaistinanti veido kaukė

Antipodes Halo Skin Brightening Mask odą skaistinanti veido kaukė

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui