Apis Exotic Home Care Exotic Vitalizing Cream veido kremas visų tipų odai

Apis Exotic Home Care Exotic Vitalizing Cream veido kremas visų tipų odai Padidinti

Apis Exotic Home Care Exotic Vitalizing Cream veido kremas visų tipų odai

Prekės ID: 77635
Prekės ID: 77635

7,79 €

Prekės ID: 77635
Prekės ID: 77635

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Maitinanti, energizuoja, drėkinimui, glotnina, glotninanti, palaiko odos drėgmės balansą, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, apsaugo, suteikia elastingumo, skaistina, gaivinanti, kovoja su senėjimo požymiais, švelnininimui, atkūrimui/atstatymui, stimuliuoja kolageno gamybą, nuo raukšlių, tankinantis, šviesina odą, mažina odos hiperpigmentaciją, spindesiui, šalina patinimus, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus
Produkto tipas Veido kremas, Kremas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Vitaminais, Su Hialurono rūgštimi, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vaisių Ekstraktu, Su vitaminu C, Su flavonoidais, Su mango ekstraktu , Su Granatų Ekstraktu, Su ananasų vaisių ekstraktu, Su apelsinų ekstraktu, Su vitaminu A, Su Kokosų Aliejumi, Su Pasiflorų ekstraktu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Apis Exotic Home Care Exotic Vitalizing Cream veido kremas maitina odą ir suteikia jai reikalingos energijos. Šį produktą įvertinsite už greitą įsisavinimą ir tobulą odos drėkinimą. Jis pasižymi puikiu maitinamuoju poveikiu, kuris yra atsakingas už odos aprūpinimą reikalingais vitaminais, jos regeneraciją, taip pat apsaugą nuo laisvųjų radikalų.

Sudėtyje yra elementai, darantys įtaką tam, kad oda taptų lygi ir elastinga, be to įgautų skaisčią ir gaivią išvaizdą. Tai – hialurono rūgštis ir egzotinių vaisių ekstraktai, kuriuose gausu vitamino C ir flavonoidų. 

Mango ekstraktas stabdo priešlaikinį odos senėjimą, atkuria švelnumą ir elastingumą.

Granatų ekstraktas aktyvina odos regeneracijos procesus, skatina fibroblastus sintetinti kolageną ir elastiną, išlygina raukšles, padidina odos tankį ir elastingumą, maitina ir atgaivina pavargusią bei per anksti senstančią odą.

Ananasų ekstraktas – tai turtingas vitamino C šaltinis, kuris efektyviai naikina visus odos spalvos pokyčius, suteikdamas jai spindinčią ir sveiką išvaizdą. Ananasai taip pat mažina patinimą ir uždegimą.

Apelsinų ekstraktas gausus vitaminų A, C, P. Švelniai nušveičia negyvas odos ląsteles, gaivina ir saugo nuo odos senėjimo.

Kokosų aliejus – tai daugiafunkcinis ingredientas, kuris maitina, drėkina, skatina regeneraciją, stiprina odos elastingumą, apsaugo nuo raukšlių atsiradimo.

Pasiflorų ekstraktas ramina išsausėjusią odą, daro ją švelnią.

Kaip naudoti: tolygiai paskirstykite ir švelniai masažuokite kremą į veido odą. Palikite, kol visiškai įsigers.

Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Passiflora Edulis Fruit Extract, Mangifera Indica Fruit Extract, Pomegranate Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Parfum

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tolygiai paskirstykite ir švelniai masažuokite kremą į veido odą. Palikite, kol visiškai įsigers.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas

Parašyti atsiliepimą

Apis Exotic Home Care Exotic Vitalizing Cream veido kremas visų tipų odai

Apis Exotic Home Care Exotic Vitalizing Cream veido kremas visų tipų odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui