Apis Natural Slow Aging Eye Cream Step 3 Rejuvenated Gaze jauninantis kremas paakiams

Apis Natural Slow Aging Eye Cream Step 3 Rejuvenated Gaze jauninantis kremas paakiams Padidinti

Apis Natural Slow Aging Eye Cream Step 3 Rejuvenated Gaze jauninantis kremas paakiams

Prekės ID: 77699
Prekės ID: 77699

5,19 €

Prekės ID: 77699
Prekės ID: 77699

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 15 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Spindesiui, pašalina nuovargio požymius, jauninanti, nuo raukšlių, drėkinimui, glotnina, glotninanti, palaiko odos drėgmės balansą, raminanti, šviesina odą, suteikia elastingumo, kovoja su senėjimo požymiais, pašalina patinimus aplink akis, dieninis, naktinis
Produkto tipas Paakių kremas
Odos būklė/tipas Brandžiai odai
Kūno sričiai Akių odai, Paakiams
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Kolagenu, Su Ciberžolės ekstraktu, Su Bakuchioliu, Su Bakučioliu (Bakuchiol), Su Vertingaisiais ekstraktais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Atnaujintas žvilgsnis, kupinas spindesio! Apis Natural Slow Aging Eye Cream Step 3 Rejuvenated Gaze kremas su šviečiančiu pigmentu yra puikus būdas žvilgsniui suteikti švytėjimo. Naujoviška liuminescencijos technologija padės atgauti pailsėjusią, spindinčią ir atjaunėjusią odą.

2% augalinis kolagenas efektyviai užpildo raukšles, lygina ir drėkina odą. Ciberžolės ekstraktas ramina ir šviesina spalvos pakitimus. Akivaizdžiai pagerina odos elastingumą ir pašalina laisvuosius radikalus, o dėl bakuchi aliejaus (bakučiolio) atitolinami senėjimo procesai. Eyebright ekstraktas mažina paburkimą aplink akis.


Skirta dienai ir nakčiai. Brandžiai odai su pažengusiais senėjimo požymiais.

Kaip naudoti: tepkite kremą ant nuvalytos odos aplink akis ir leiskite susigerti. Naudoti kartu su tos pačios linijos veido kremu.

Aqua, Echium Plantagineum Seed Oil, Propanediol, Sodium Hyaluronate, 1,2-Hexanodiol & Hydrolized Extensin (Carrot Collagen), Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Coco-Caprylate/Caprate, Psoralea Corylifolia (Bakuchi) Seed Oil, Cetyl Alcohol, Euphrasia Officinalis Extract, Carbomer, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Glycerin, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Squalane, Butyrospermum Parkii Butter, Cucuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ubiquinone, Sodium Potassium Aluminum Silicate, Titanium Dioxide, Silicon Dioxide, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite kremą ant nuvalytos odos aplink akis ir leiskite susigerti. Naudoti kartu su tos pačios linijos veido kremu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Paakių kremas

Parašyti atsiliepimą

Apis Natural Slow Aging Eye Cream Step 3 Rejuvenated Gaze jauninantis kremas paakiams

Apis Natural Slow Aging Eye Cream Step 3 Rejuvenated Gaze jauninantis kremas paakiams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui