Apis Natural Slow Aging Face Cream Step 2 Strengthened Skin odą stiprinantis veido kremas

Apis Natural Slow Aging Face Cream Step 2 Strengthened Skin odą stiprinantis veido kremas Padidinti

Apis Natural Slow Aging Face Cream Step 2 Strengthened Skin odą stiprinantis veido kremas

Prekės ID: 77697
Prekės ID: 77697

9,29 €

Prekės ID: 77697
Prekės ID: 77697

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Stangrina, drėkinimui, glotnina, glotninanti, atkūrimui/atstatymui, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, kovoja su senėjimo požymiais, suteikia elastingumo, nuo raukšlių, stimuliuoja kolageno gamybą, palaiko odos drėgmės balansą, stiprinamasis, dieninis, naktinis
Produkto tipas Veido kremas, Kremas
Odos būklė/tipas Brandžiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Kolagenu, Su Granatų Ekstraktu, Su Antioksidantais, Su Ežiuole, Su Hialurono rūgštimi, Su Amino rūgštimi, Su Drėkinamaisiais Komponentais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Įsitikinkite, kad jūsų oda išlaiko jaunatvišką išvaizdą ir gyvybingumą. Apis Natural Slow Aging Face Cream Step 2 Strengthened Skin kremas padės stangrinti, išlyginti ir atstatyti odos struktūrą. Js efektyviai pagreitina epidermio atsinaujinimą, palaiko naujo kolageno susidarymą ir pašalina įsisenėjusius senėjimo požymius.

4% augalinis kolagenas atkuria odos elastingumą ir stangrumą, taip pat lygina linijas ir raukšles. Granatų biofermento ekstraktas pasižymi antioksidaciniu poveikiu ir skatina kolageno sintezę, tuo pačiu užkertant kelią jo praradimui. Dėl didelio ežiuolės sėklų aliejaus kiekio atkuriamas apsauginis odos barjeras. Hialurono rūgštis ir aminorūgštys didina odos drėkinimą ir pagreitina jos atsinaujinimą.

Tinka dienai ir nakčiai. Skirtas brandžiai odai su senėjimo požymiais.

Kaip naudoti: tepkite kremą ant nuvalytos veido, kaklo ir iškirptės odos, palikite įsigerti. Naudoti su tos pačios linijos paakių kremu.

Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, 1,2-Hexanediol and Hydrolyzed Extensin (Carrot Collagen), Cetearyl Alcohol and Ceteareth 20, Propanediol, Sodium Acrylate Copolymer and Lecithin, Echium Plantagineum Seed Oil, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Glycerin, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Sodium Hyaluronate, Sorbitol, Panthenol, Glucose, Trilaureth-4-Phosphate, Cysteine, Methionine, Ethylhexylglycerin, Perfume, Cetyl Alcohol, Tocopherol, Glycine Soy (Soybeans) Seed extract

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite kremą ant nuvalytos veido, kaklo ir iškirptės odos, palikite įsigerti. Naudoti su tos pačios linijos paakių kremu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas

Parašyti atsiliepimą

Apis Natural Slow Aging Face Cream Step 2 Strengthened Skin odą stiprinantis veido kremas

Apis Natural Slow Aging Face Cream Step 2 Strengthened Skin odą stiprinantis veido kremas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui