Apis Professional Couperose-Stop Algae Mask kaukė jautriai veido odai su išsiplėtusiais kapiliarais

Apis Professional Couperose-Stop Algae Mask kaukė jautriai veido odai su išsiplėtusiais kapiliarais Padidinti

Apis Professional Couperose-Stop Algae Mask kaukė jautriai veido odai su išsiplėtusiais kapiliarais

Prekės ID: 77614
Prekės ID: 77614

2,79 €

Prekės ID: 77614
Prekės ID: 77614

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 200 g., 20 g., 100 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Stiprina kapiliarus, stiprinamasis, apsaugo, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui, suteikia elastingumo, stimuliuoja kolageno gamybą, šviesina odą, kovoja su senėjimo požymiais, stangrina, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, glotninanti, glotnina, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, nuvalo, gaivinanti, sutraukia poras, nuo raukšlių, maitinanti, tonizuoja, gerina kraujotaką, mažina paraudimą , raminanti
Produkto tipas Kaukė, veido kaukė
Odos būklė/tipas Jautriai odai, Raustančiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su erškėtuogių ekstraktu, Su Kalnine Arnika, Su Vitaminais, Su vitaminu C, Su Antioksidantais, Su Kivi ekstraktu, Su Citrinų Ekstraktu, Su Antibakteriniais Komponentais, Su rožių ekstraktu, Su Ginkmedžio ekstraktu, Su dumblių ekstraktu, Su rudąja dumble, Su vertingaisiais dumbliais, Su Amino rūgštimi, Su kalciu, Su Magniu, Su mikroelementais
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Apis Professional Couperose-Stop Algae Mask kaukė pagaminta iš erškėtuogių, arnikos ir vitamino C ekstrakto. Efektyviai stiprina kraujo ląstelių sieneles ir apsaugo jas nuo lūžimo, intensyviai drėkina, daro jas elastingesnes.

Vitaminas C – puikus šveitiklis, skatinantis kolageno ir elastino sintezę, šviesinantis spalvos pakitimus. Tai natūralus antioksidantas, neutralizuojantis laisvuosius radikalus, lėtinantis odos senėjimą.

Kivių ekstraktas – turtingas vitamino C šaltinis, pasižymintis stipriu stangrinančiu, regeneruojančiu ir lyginančiu poveikiu. Stimuliuoja kolageno skaidulų susidarymą.

Citrinų ekstraktas – turi antibakterinį ir antiseptinį poveikį. Puikiai pašviesina epidermio pakitimus, valo ir gaivina odą. Sutraukia išsiplėtusias poras ir išlygina mikro raukšles.

Laukinių rožių ekstraktas – maitina ir regeneruoja odos ląsteles, palaiko kolageno sintezę. Drėkina ir saugo odą nuo drėgmės praradimo, gerina jos tonusą ir lygina mikro raukšles.

Ginkgo biloba ekstraktas – gerina odos aprūpinimą krauju, stiprina kraujagysles, didina odos elastingumą ir stangrumą.

Alginatas – 100% rudųjų dumblių ekstraktas, kuriame gausu lengvai virškinamų alginatų, polisacharidų, amino rūgščių, vitaminų, jodo junginių, silicio, kalcio ir magnio bei mikroelementų. Stangrina, giliai drėkina, mažina odos paraudimą ir sudirgimus.

Skirta profesionaliam naudojimui.

Kaip naudoti: kruopščiai nuvalykite veido, kaklo ir iškirptės odą, patepkite pasirinktu serumu, koncentratu, esencija ar aktyvatoriumi. Į 20 g. miltelių įpilkite maždaug 40 ml. negazuoto mineralinio vandens. Intensyviai maišykite keliasdešimt sekundžių, kol pasieksite „tirštos grietinėlės“ konsistenciją. Mentele užtepkite kaukę ant veido odos. Palaukite 15–20 minučių ir nuvalykite vandeniu arba toniku. Geriausia kaukę naudoti 2-3 kartus per savaitę.

Solum Diatomeae (Diatomaceous Earth), Algin, Calcium Sulfate, Tetrasodium Pyrophosphate, Trisodium Phosphate, Calcium Carbonate, Titanium Dioxide, Rosa Canina Extract, Ascorbyl Glucoside, Arnica Extract, Parfum, C.I. 14720

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Skirta profesionaliam naudojimui. Kaip naudoti: kruopščiai nuvalykite veido, kaklo ir iškirptės odą, patepkite pasirinktu serumu, koncentratu, esencija ar aktyvatoriumi. Į 20 g. miltelių įpilkite maždaug 40 ml. negazuoto mineralinio vandens. Intensyviai maišykite keliasdešimt sekundžių, kol pasieksite „tirštos grietinėlės“ konsistenciją. Mentele užtepkite kaukę ant veido odos. Palaukite 15–20 minučių ir nuvalykite vandeniu arba toniku. Geriausia kaukę naudoti 2-3 kartus per savaitę.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Apis Professional Couperose-Stop Algae Mask kaukė jautriai veido odai su išsiplėtusiais kapiliarais

Apis Professional Couperose-Stop Algae Mask kaukė jautriai veido odai su išsiplėtusiais kapiliarais

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui