Apis Professional Lifting Peptide Lifting and Tensing Mask stangrinanti veido kaukė brandžiai odai

Apis Professional Lifting Peptide Lifting and Tensing Mask stangrinanti veido kaukė brandžiai odai Padidinti

Apis Professional Lifting Peptide Lifting and Tensing Mask stangrinanti veido kaukė brandžiai odai

Prekės ID: 77681
Prekės ID: 77681

9,49 €

Prekės ID: 77681
Prekės ID: 77681

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 100 ml., 200 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Stangrina, pakelianti, atpalaiduoja, prisotina odą deguonimi, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, tankinantis, drėkinimui, glotnina, glotninanti, palaiko odos drėgmės balansą, tonizuoja, nuo raukšlių, suteikia elastingumo, maitinanti, raminanti, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį
Produkto tipas Kaukė, veido kaukė
Odos būklė/tipas Brandžiai odai, Labai sausai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Peptidais, Su kvinoja (bolivinė balanda) , Su Kofermentu Q10, Su Hialurono rūgštimi, Su Makadamijos Aliejumi, Su Vertingaisiais aliejais, Su Kokosų Aliejumi
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Apis Professional Lifting Peptide Lifting and Tensing Mask kaukė skirta visų tipų brandžiai odai, dehidratuotai,  su polinkiu į raukšles, kurią reikia greitai stangrinti.

Kreminėje kaukės formulėje yra sinergiškai aktyvių ingredientų, kurie pakelia ir stangrina odą. Tai novatoriškas biomimetinio neuropeptido SNAP-8™ peptide derinys, kuris blokuoja mimikos raumenų spazmus ir pasižymi atpalaiduojančiu poveikiu su cobiolift – 100% natūraliu liftingo ingredientu iš quinoa sėklų. Kaukė praturtinta kofermentu Q10, kuris veikia ląstelių aprūpinimą deguonimi ir apsaugo jas nuo žalingo laisvųjų radikalų poveikio. Intensyviai drėkina su hialurono rūgštimi, monoi ir makadamijos aliejais. Unikali kaukės sudėtis suteikia greito stangrinimo efektą, pagerina odos tankį, drėkinimą ir tonusą.

SNAP-8™ peptidas – SNAP-8 mechanizmas pagrįstas mimikos raumenų susitraukimo blokavimu, todėl raukšlės tampa švelnesnės, o oda išlyginta. Tai alternatyva botulino toksinui.

Kofermentas Q10 pasižymi jauninamuoju poveikiu, mažina smulkias raukšleles ir didina odos elastingumą ir stangrumą.

Hialurono rūgštis naudojama kaip vienas vertingiausių drėkinamųjų faktorių.

Monoi aliejus iš Taičio salų – jame dera maitinamasis kokosų aliejus su egzotišku gardenijų žiedų kvapu. Puikiai drėkina ir maitina odą, suteikia raminamąjį ir priešuždegiminį poveikį.

COBIOLIFT™ – gaunamas iš quinoa sėklų. Dėl didelio polisacharidų kiekio jis suteikia plėvelę formuojantį ir drėkinantį poveikį. Suteikia pakėlimo efektą ir jaunatvišką odos išvaizdą, iš karto išlygina odos paviršių, mažina raukšles.

Skirta profesionaliam naudojimui.

Kaip naudoti: užtepkite kaukę ant nuvalytos veido, kaklo ir dekoltė odos, vengdami srities aplink akis ir burną. Palaukite 15-20 minučių ir nuplaukite drungnu vandeniu. Geriausia naudoti 2-3 kartus per savaitę. 

Aqua, Glycerin, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Acetyl Octapeptide-3, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Carbomer Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Sorbic Acid, Squalane, Cocos Nucifera Oil, Gardenia Tahitensis Flower, Sodium Hydroxide, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Parfum.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Skirta profesionaliam naudojimui. Kaip naudoti: užtepkite kaukę ant nuvalytos veido, kaklo ir dekoltė odos, vengdami srities aplink akis ir burną. Palaukite 15-20 minučių ir nuplaukite drungnu vandeniu. Geriausia naudoti 2-3 kartus per savaitę. 

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Apis Professional Lifting Peptide Lifting and Tensing Mask stangrinanti veido kaukė brandžiai odai

Apis Professional Lifting Peptide Lifting and Tensing Mask stangrinanti veido kaukė brandžiai odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui