Apis Re-Vit C Home Care Rebuilding Night Cream atkuriantis naktinis veido kremas su retinoliu ir vitaminu C

Apis Re-Vit C Home Care Rebuilding Night Cream atkuriantis naktinis veido kremas su retinoliu ir vitaminu C Padidinti

Apis Re-Vit C Home Care Rebuilding Night Cream atkuriantis naktinis veido kremas su retinoliu ir vitaminu C

Prekės ID: 77774
Prekės ID: 77774

13,49 €

Prekės ID: 77774
Prekės ID: 77774

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Naktinis, atkūrimui/atstatymui, stangrina, suteikia elastingumo, drėkinimui, glotnina, glotninanti, palaiko odos drėgmės balansą, nuo raukšlių, jauninanti, spindesiui, šviesina odą, maitinanti, gaivinanti, apsaugo
Produkto tipas Naktinis kremas, Veido kremas, Kremas
Odos būklė/tipas Papilkėjusiai odai, Probleminei odai, Raustančiai odai, Brandžiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Vitaminais, Su vitaminu C, Su Retinoliu, Su Hialurono rūgštimi, Su Taukmedžio Sviestu, Su Abisinijos aliejumi, Su Avokadų aliejumi, Su Drėkinamaisiais Komponentais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Apis Re-Vit C Home Care Rebuilding Night Cream skirtas papilkėjusiai odai su matomomis raukšlėmis, kapiliarais, spalvos pakitimais ir išsiplėtusiomis poromis. Kruopščiai atrinktos veikliosios medžiagos gerina odos stangrumą ir elastingumą, drėkina ir mažina linijų bei raukšlių matomumą. 

Palaikykite gerą odos būklę ir naktį. Rinkitės kremą, kuris pasirūpins jūsų išvaizda miego ar nerūpestingo poilsio metu. Rinkitės patikrintą formulę, kurios efektyvumą užtikrina natūralūs ir patikrinti ingredientai, tarp kurių: retinolis, vitaminas C, hialurono rūgštis, taukmedžio sviestas ir Abisinijos, monoi ir avokadų aliejai. Dėl šio derinio paveiksite greitesnį ląstelių atsinaujinimą, intensyvų drėkinimą ir atjauninimą, padidinsite stangrumą, išlyginsite odą ir gausite blykstės efektą, atsakingą už odos pašviesinimą ir švytėjimą. Veido oda atrodys pamaitinta, gaivi ir kiekvieną rytą pilna spindesio.

Vitaminas C – tai įvairios vitamino C formos naudojamos kosmetikoje. Re-vit Home Care naudojamas stabiliausias, atspariausias oksidacijai, lengvai įsigeriantis į odą. Tyrimai parodė, kad vitaminas C veikia kolageno sintezę odoje ir yra puikus antioksidantas. Dėl šios priežasties jis laikomas jaunystės vitaminu.

BIO-PROPANEDIOL – yra COSMOS sertifikuotas. Išgautas iš kukurūzų grūdų, jis yra natūrali drėkinamoji medžiaga ir puiki veikliųjų medžiagų nešėja – stiprina veikliųjų medžiagų įsiskverbimą į odą.

Hialurono rūgštis – intensyviai drėkina odą, saugo ją nuo vandens netekimo.

Kaip naudoti: tepkite kremą vakare, ant nuvalytos veido, kaklo ir dekoltė odos. Palikite, kol visiškai įsigers. Siekiant geresnio poveikio, naudokite su Essence su 10% vitaminu C (Re-vit C Home Care linija).

Aqua, Persea Grattissima Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Crambe Abyssinica Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Gardenia Tahitensis Flower, Tocopherol, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Propanediol, Cetyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Coco-Caprylate/Caprate, Dimethicone, Ethylhexyl Cocate, Dimethiconol, Soybean (Glycine Soya Oil), Retinol, Dimethylmethaxy Chromanol, Lecithin, Sorbitol, D-panthenol, Glucose, Trilaureth-4 Phosphate, Carnitine, Ceramide 6, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Glycerin, Sorbic Acid, Xanthan Gum, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite kremą vakare, ant nuvalytos veido, kaklo ir dekoltė odos. Palikite, kol visiškai įsigers. Siekiant geresnio poveikio, naudokite su Essence su 10% vitaminu C (Re-vit C Home Care linija).

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Naktinis kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Apis Re-Vit C Home Care Rebuilding Night Cream atkuriantis naktinis veido kremas su retinoliu ir vitaminu C

Apis Re-Vit C Home Care Rebuilding Night Cream atkuriantis naktinis veido kremas su retinoliu ir vitaminu C

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui