Astrid Bioretinol Anti-wrinkle and Firming Serum stangrinantis veido serumas nuo raukšlių

Nauja Astrid Bioretinol Anti-wrinkle and Firming Serum stangrinantis veido serumas nuo raukšlių Padidinti

Astrid Bioretinol Anti-wrinkle and Firming Serum stangrinantis veido serumas nuo raukšlių

Prekės ID: 86047
Prekės ID: 86047

10,79 €

Prekės ID: 86047
Prekės ID: 86047

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Stangrina, nuo raukšlių, kovoja su senėjimo požymiais, drėkinimui, glotnina, glotninanti, palaiko odos drėgmės balansą, suteikia elastingumo, gaivinanti, nedirgina, skaistina, stiprinamasis, apsaugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo , tobulina odos tekstūrą, spindesiui
Produkto tipas Veido serumas, Serumas
Odos būklė/tipas Brandžiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Bakučioliu (Bakuchiol), Su Vitaminais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Hialurono rūgštimi, Su vitaminu B3, Su vitaminu B5, Su vitaminu C, Su vitaminu E

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Astrid Bioretinol Anti-wrinkle and Firming Serum – tai itin koncentruota priemonė nuo raukšlių, skirta nedelsiant ir intensyviai veikti. Užtepus, iš karto drėkina, lygina ir stangrina brandžią odą. Jo formulėje yra unikalus „kokteilis“ iš senėjimą stabdančių ingredientų, įskaitant bakučiolį, vitaminų kompleksą ir hialurono rūgštį.

Bakuchiol, natūrali alternatyva retinoliui, mažina matomas linijas ir raukšles, skatina elastingumą ir lygina odą, kad būtų aksominė išvaizda. Suteikia stiprų senėjimą stabdantį poveikį ir atgaivina odą nedirginant (be paraudimo, pleiskanojimo, sudirginimo). Kartu su vitaminais ir hialurono rūgštimi, šis priešraukšlinis veido serumas padaro odą lygesnę, skaistesnę ir su mažiau matomų raukšlių. Papildytas vitaminais B5, B3, C ir E, jis padeda stiprinti odą, sulėtina spalvos pokyčius ir mažina kitus trūkumus, kad palaikytų natūralų jos spindesį.

Kad oda būtų lygesnė, švelnesnė ir atjaunėjusi.

Kaip naudoti: kiekvieną dieną ir vakarą užlašinkite 3-4 lašus ant nuvalyto veido, kaklo ir dekoltė. Švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais, vengdami akių srities. Norėdami padidinti poveikį, po serumo naudokite BIORETIONOL veido kremą.

Aqua, Propanediol, Butylene glycol, Alcohol denat., Dimethicone, Sodium ascorbyl phosphate, Sodium hyaluronate, Tetrasodium glutamate diacetate, Allantoin, Ascorbic acid, Ascorbyl palmitate, Bakuchiol, Betaine, C20-22 alcohols, C20-22 alkyl phosphate, Calcium pantothenate, Caprylic/capric triglyceride, Citric acid, Diethylhexyl syringylidenemalonate, Glyceryl laurate, Hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, Isohexadecane, Maltodextrin, Niacinamide, Parfum, PEG-8, Polyacrylate crosspolymer-6, Polysorbate 60, Pyridoxine HCL, Silica, Simmondsia chinensis seed oil, Sodium hydroxide, Sodium starch octenylsuccinate, Sorbitan isostearate, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Phenoxyethanol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: kiekvieną dieną ir vakarą užlašinkite 3-4 lašus ant nuvalyto veido, kaklo ir dekoltė. Švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais, vengdami akių srities. Norėdami padidinti poveikį, po serumo naudokite BIORETIONOL veido kremą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Parašyti atsiliepimą

Astrid Bioretinol Anti-wrinkle and Firming Serum stangrinantis veido serumas nuo raukšlių

Astrid Bioretinol Anti-wrinkle and Firming Serum stangrinantis veido serumas nuo raukšlių

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui