Australian Gold Golden Sunshine Intensifier įdegį skatinantis kremas

Australian Gold Golden Sunshine Intensifier įdegį skatinantis kremas Padidinti

Australian Gold Golden Sunshine Intensifier įdegį skatinantis kremas

Prekės ID: 84110
Prekės ID: 84110

11,49 €

Prekės ID: 84110
Prekės ID: 84110

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 133 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Skatinanti įdegį, maitinanti, drėkinimui, glotnina, glotninanti, palaiko odos drėgmės balansą, atkūrimui/atstatymui, švelnininimui, gaivinanti
Produkto tipas Priemonė įdegio skatinimui, Produktas įdegiui soliariume
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Ypatybės Su Alaviju, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Amino rūgštimi, Su Taukmedžio Sviestu, Su Vitaminais, Su vitaminu A, Su vitaminu E, Su bananų ekstraktu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Australian Gold Golden Sunshine Intensifier populiarus tamsaus įdegio skatintojas suteikia tamsią, natūralią spalvą, nenaudojant papildomų bronzantų.

Sudėtyje yra alavijo (maitina ir kondicionuoja odą), amino rūgščių (padeda atkurti odą po įdegio), taukmedžio sviesto (aksomiškai švelniai odai), vitamino A ir E (veikia nuo smulkių linijų ir raukšlių) ir bananų vaisių ekstrakto, kad išlaikytų odą jauną ir lygią. Puikus "Orange Dream" kvapas. 

Kaip naudoti: tepkite kremu odą prieš deginimosi procedūras. Šioje priemonėje nėra saulės filtrų. Jei esate saulėje, jis turi būti derinamas su jūsų fototipui tinkančiu apsauginiu kremu nuo saulės (SPF), pirmiausia naudojant įdegio priemonę, o tada SPF. Tinka naudoti soliariume. Po naudojimo nusivalykite rankas, kad delnų oda nepatamsėtų! 

Water\Aqua\Eau, Glycerin, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Oleoyl Tyrosine, Luffa Cylindrica (Egyptian Cucumber) Seed Oil, Sodium Hydroxide, Carbomer, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Oleic Acid, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Citral, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite kremu odą prieš deginimosi procedūras. Šioje priemonėje nėra saulės filtrų. Jei esate saulėje, jis turi būti derinamas su jūsų fototipui tinkančiu apsauginiu kremu nuo saulės (SPF), pirmiausia naudojant įdegio priemonę, o tada SPF. Tinka naudoti soliariume. Po naudojimo nusivalykite rankas, kad delnų oda nepatamsėtų! 

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Australian Gold Golden Sunshine Intensifier įdegį skatinantis kremas

Australian Gold Golden Sunshine Intensifier įdegį skatinantis kremas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui