Australian Gold Sensitive Sun Protection Lotion SPF50 apsauginis losjonas nuo saulės vaikams

Nauja Australian Gold Sensitive Sun Protection Lotion SPF50 apsauginis losjonas nuo saulės vaikams Padidinti

Australian Gold Sensitive Sun Protection Lotion SPF50 apsauginis losjonas nuo saulės vaikams

Prekės ID: 84016
Prekės ID: 84016

15,79 €

Prekės ID: 84016
Prekės ID: 84016

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 237 ml.
Lytis Vaikams
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Su apsauginiu spf filtru, apsaugo, apsauga nuo saulės, nesukelia alergijos, vandeniui atsparus, stimuliuoja kolageno gamybą, gaivinanti, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui, atkūrimui/atstatymui, nepalieka žymių
Produkto tipas Apsauga nuo saulės, Apsauginė priemonė, Apsauginis losjonas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Jautriai odai
Kūno sričiai Veidui, Visam kūnui
Ypatybės Su SPF filtru, Su UV filtru, Hipoalerginis, Be kvapiųjų medžiagų, Su slyvų ekstraktu, Su Vitaminais, Su vitaminu C, Su Arbatmedžio Aliejumi, Su Antibakteriniais Komponentais, Su Antioksidantais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Alaviju, Tinka veganams, netestuojama su gyvūnais, be Glitimo
SPF apsaugos lygis SPF50

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Australian Gold Sensitive Sun Protection Lotion SPF50 apsauginis losjonas nuo saulės yra su didele apsaugine SPF galia, patikrintas pediatrų, hipoalerginis, atsaparus vandeniui, be kvapų, idealiai tinka jautriai ir gležnai vaikų odai.

Smulkios Kakadu slyvos – vaisiaus, kuriame yra visų laikų didžiausias vitamino C kiekis – užpilas apsaugo nuo laisvųjų radikalų daromos žalos ir skatina kolageno gamybą. Arbatmedžio aliejus veikia kaip stiprus antioksidantas ir turi natūralų dezodoruojantį poveikį. Alavijas drėkina ir atkuria aktyviųjų medžiagų pusiausvyrą.

Tinka veganams, be bandymų su gyvūnais, be glitimo. Greitai susigeria, nelipnus, neriebus ir nepalieka baltų žymių.

Kaip naudoti: prieš buvimą saulėje patepkite vaikų odą apsauginiu losjonu. Reguliariai pakartotinai tepkite produktą, kad išlaikytumėte apsaugą, ypač po prakaitavimo, maudymosi ar nusivalius rankšluosčiu.

Water/Aqua/Eau, Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Polyethylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Polysorbate 20, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Carbomer, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydroxypropyl Methylcellulose, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Sorbitan Oleate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Fruit Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: prieš buvimą saulėje patepkite vaikų odą apsauginiu losjonu. Reguliariai pakartotinai tepkite produktą, kad išlaikytumėte apsaugą, ypač po prakaitavimo, maudymosi ar nusivalius rankšluosčiu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Apsauga nuo saulės

Parašyti atsiliepimą

Australian Gold Sensitive Sun Protection Lotion SPF50 apsauginis losjonas nuo saulės vaikams

Australian Gold Sensitive Sun Protection Lotion SPF50 apsauginis losjonas nuo saulės vaikams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui