Babor Doctor Babor Clean Formance Revival Cream Rich regeneruojantis kremas veidui

Nemokamas siuntimas į paštomatą Babor Doctor Babor Clean Formance Revival Cream Rich regeneruojantis kremas veidui Padidinti

Babor Doctor Babor Clean Formance Revival Cream Rich regeneruojantis kremas veidui

Prekės ID: 69059
Prekės ID: 69059

35,49 €

Prekės ID: 69059
Prekės ID: 69059

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Stimuliuoja ląstelių regeneraciją, maitinanti, suteikia elastingumo, stangrina, kovoja su senėjimo požymiais, pašalina nuovargio požymius, glotnina, glotninanti, grąžina gyvybingumą, atkūrimui/atstatymui, subalansuoja, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, suteikia putlumo, spindesiui, nuo raukšlių
Produkto tipas Veido kremas, Kremas
Odos būklė/tipas Sausai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Probiotikais, Su Prebiotikais, Su Hialurono rūgštimi, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Antioksidantais, Su Peptidais, Su Vertingais Kompleksais, Su Natrio hialuronatu, Be Parabenų, Be Ftalatų, Be Sulfatų, be Glitimo, Be Silikonų, Be Mineralinių Aliejų, Be GMO

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Babor Clean Formance Revival Cream Rich yra švelnus, prebiotikų ir probiotikų gausus kremas, regeneruojantis odą. Sodrus, intensyviai maitinantis produktas padeda skatinti odos elastingumą ir stangrumą, kartu padeda išvengti pirmųjų odos senėjimo požymių.

Revival Cream Rich kovoja su odos nuovargiu dėl prebiotikų ir probiotikų, hialurono rūgšties ir oligopeptidų iš avinžirnių. Intensyviai maitinanti formulė maloniai susilieja su oda, palikdama ją švelniai glotnią ir elastingą. Išlygina ir apsaugo nuo pirmųjų priešlaikinio senėjimo požymių. Sodri, intensyviai maitinanti formulė gyvybingai ir sveikai atrodančiai veido odai.

Augalinės kilmės prebiotikai ir probiotikai: padeda atkurti ir subalansuoti odos mikrobiomą, kad oda atrodytų sveika, spindėtų. Stiprina odą ir apsaugo ją nuo aplinkos veiksnių, kurie prisideda prie tokių problemų kaip sausumas, jautrumas ir spuogai. Oda yra atnaujinta, drėkinama ir lygi.

Natūralus raudonojo klevo žievės ekstraktas gausus polifenolių. Šis antioksidantas blokuoja laisvuosius radikalus ir kovoja su aplinkos veiksnių sukeliamais priešlaikinio senėjimo požymiais. Saugo, atjaunina ir skatina odos atsinaujinimą, skatindamas natūralias odos senėjimą stabdančias funkcijas.

Oligopeptidai: natūraliai gaunamas iš avinžirnių, šis peptidų kompleksas palaiko natūralų odos atsinaujinimo procesą ir akivaizdžiai sumažina senėjimo požymius.

Hialurono rūgštis: giliai drėkina, padėdamas odai išlaikyti drėgmę, todėl veido oda iš karto tampa putli, lygi ir spindinti. Sušvelnina smulkias linijas ir raukšles.

Kaip naudoti: tepkite ryte ir/ar vakare, po odos valymo. Masažuokite veido, kaklo ir dekoltė odą švelniais judesiais.

AQUA, CETEARYL ALCOHOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS ALIEJUS, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SĖKLŲ ALIEJUS, COCO-CAPRYLAT, LACTOCOCCUS FERMENT LIZATAS, GLICERINAS, VITIS VINIFERA SĖKLŲ ALIEJUS, ARGANIJOS SPINOFERA SĖKLŲ ALIEJUS, ARGANIJOS SPINOFERA SĖKLŲ ALIEJUS, SOULTERUM SOULTERUMSOULTERUMS PARKII Sviestas, HIDROLIZUOTAS MIELĖS BALTYMAS, FENOKSIETANOLIS, BUTILENAS GLIKOLIS, PARFUMAS, HIDROLIZUOTAS CICERO SĖKLŲ EKSTRAKTAS, PENTILENOGLIKOLIS, ETILOHEKSILGLIKOLIS, HELIANTHUS ANNUUS SĖKLŲ ALIEJUS, NATRIO HIALURONATAS, TOKOFEROLIS, LIMONENAS, CITRONELLOLIS, LAKTIKOLILINOLDIOLOHOLIDOLIDOLI IDE, ACER RUBRUM žievės EKSTRAKTAS, NATRIO BENZOATAS, NATRIO HIDROKSIDAS, GERANIOL, CITRAL, EUGENOL, BENZIL BENZOATAS, ANYŽŲ ALKOHOLIS, FARNESOLIS

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite ryte ir/ar vakare, po odos valymo. Masažuokite veido, kaklo ir dekoltė odą švelniais judesiais.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Babor Doctor Babor Clean Formance Revival Cream Rich regeneruojantis kremas veidui

Babor Doctor Babor Clean Formance Revival Cream Rich regeneruojantis kremas veidui

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui