Babor Doctor Babor Refine Cellular AHA 10+10 Peeling Gel rūgštinis šveitiklis veidui

Nemokamas siuntimas Babor Doctor Babor Refine Cellular AHA 10+10 Peeling Gel rūgštinis šveitiklis veidui Padidinti

Babor Doctor Babor Refine Cellular AHA 10+10 Peeling Gel rūgštinis šveitiklis veidui

Prekės ID: 77198
Prekės ID: 77198

114,99 €

Prekės ID: 77198
Prekės ID: 77198

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos šveitimui, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, apsaugo, atkūrimui/atstatymui, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, kovoja su senėjimo požymiais, nuo raukšlių, šviesina odą, gaivinanti, spindesiui, glotnina, glotninanti, sutraukia poras, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio
Produkto tipas Šveitiklis, Šveičiamoji priemonė, Veido šveitiklis
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingomis Rūgštimis, Su AHA Rūgštimi, Su Antioksidantais, Su Pieno Rūgštimi, Su Vitaminais, Su vitaminu C, Tinka veganams

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Babor Doctor Babor Refine Cellular AHA 10+10 Peeling Gel sudėtyje yra inovatyvi Exfolimax formulė, kurią sudaro 10% kruopščiai suderintų vaisių rūgščių ir 10% antioksidantų. Intensyvi eksfoliacija ir efektyvi apsauga leidžia odai greičiau atsinaujinti ir apsaugo ją nuo priešlaikinio senėjimo.

Formulė su AHA (alfa hidroksi rūgštys) aktyvina biologinius procesus: stimuliuoja ląstelių dalijimąsi, todėl raginės odos ląstelės viršutiniame epidermio sluoksnyje pasišalina greičiau. Tai padeda sumažinti smulkias raukšleles ir pašviesinti odą. Iš karto po pirmo panaudojimo veidas atrodo gaivesnis ir spindintis, o veido oda jaunatviškesnė. Reguliariai naudojant, oda tampa lygesnė, poros sumažėja, o smulkios linijos ir raukšlės išlyginamos.

Inovatyvi Exfolimax formulė – 10% didelės koncentracijos rūgščių (tokių kaip Pirúvico - piruvinė ir pieno rūgštys), kurios skatina intensyvų šveitimą ir odos atsinaujinimą + 10% efektyvių antioksidantų (tokių kaip vitaminas C),  kurie apsaugo odą nuo priešlaikinio senėjimo.

Kaip naudoti: kartą per savaitę tepkite veidą, kaklą ir dekoltė sritį. Venkite akių srities. Palikite 10 minučių, kad pradėtų veikti, tada kruopščiai nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Toliau patepkite drėkinamuoju kremu.

AQUA, ARGININE, LACTIC ACID, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, GLYCOLIC ACID, BETAINE, PYRUVIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-6 CAPRYLATE, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, XANTHAN GUM, PARFUM, SALICYLIC ACID, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, HORDEUM DISTICHON EXTRACT, GLUCOSYL HESPERIDIN , SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, CITRIC ACID, ERGOTHIONEINE

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: kartą per savaitę tepkite veidą, kaklą ir dekoltė sritį. Venkite akių srities. Palikite 10 minučių, kad pradėtų veikti, tada kruopščiai nuplaukite dideliu kiekiu vandens. Toliau patepkite drėkinamuoju kremu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Parašyti atsiliepimą

Babor Doctor Babor Refine Cellular AHA 10+10 Peeling Gel rūgštinis šveitiklis veidui

Babor Doctor Babor Refine Cellular AHA 10+10 Peeling Gel rūgštinis šveitiklis veidui

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui