Bondi Sands Pure Self Tanning Face Mist Repair savaiminio įdegio veido dulksna visiems odos tipams

Bondi Sands Pure Self Tanning Face Mist Repair savaiminio įdegio veido dulksna visiems odos tipams Padidinti

Bondi Sands Pure Self Tanning Face Mist Repair savaiminio įdegio veido dulksna visiems odos tipams

Prekės ID: 82073
Prekės ID: 82073

11,29 €

Prekės ID: 82073
Prekės ID: 82073

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 70 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Savaiminiam įdegiui, spindesiui, suvienodina odos atspalvį, neapsunkina, gaivinanti, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui, nekemša porų
Produkto tipas Priemonė savaiminiam įdegiui
Odos būklė/tipas Jautriai odai, Visiems odos tipams
Spalva Bespalvis
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Tinka veganams, netestuojama su gyvūnais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Be kvapiųjų medžiagų, Nekomedogeninis, Be dažiklių, Be Sulfatų, Su Hialurono rūgštimi, Su Vitaminais, Su vitaminu B3

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Bondi Sands užfiksuoja legendinį Australijos gyvenimo būdą ir pristato jį jums kiekvieną dieną. Kruopščiai sukurtos formulės suteikia odai spindesio, kuris atrodo tarsi atkeliavęs tiesiai iš pačios Australijos – ne iš butelio!

Bondi Sands Pure Self Tanning Face Mist Repair savaiminio įdegio dulksna sujungia legendinį auksinį švytėjimą su odą mylinčiais ingredientais ir vitaminu B3, kad padėtų išlaikyti tolygų odos atspalvį ir pigmentaciją. Bespalvė, be kvapų formulė yra lengva ir gaivi, todėl oda akimirksniu sudrėkinama. Dermatologiškai patikrintas. Tinka jautriai odai. Nekomedogeniškas – neužkemša porų. Be kvapiųjų medžiagų, dažiklių ir sulfatų.

Kaip naudoti: įsitikinkite, kad veidas yra švarus, sausas ir be jokių produktų. Prieš naudojimą gerai suplakti. Buteliuką laikykite maždaug 15 cm. atstumu nuo veido. Užmerkite akis ir tolygiai užpurkškite 4–6 kartus ant veido ir kaklo, švelniai įtrindami į odą su Application Mitt. Jei norite gilesnio įdegio, prireikus tepkite pakartotinai. Po naudojimo kruopščiai nusiplaukite rankas. Nenaudokite jokių kitų odos priežiūros priemonių, kol neišnyks spalva. Norėdami gauti geriausius rezultatus, palikite ant odos mažiausiai šešias valandas. 

AQUA/WATER (WATER), DIHYDROXYACETONE (TANNING), GLYCERIN (SKIN CONDITIONING), PROPYLENE GLYCOL (SKIN CONDITIONING), DIMETHYL ISOSORBIDE (VISCOSITY CONTROLLING), PENTYLENE GLYCOL (SKIN CONDITIONING), POLYSORBATE 20 (SURFACTANT), SODIUM HYALURONATE (HYALURONIC ACID/HUMECTANT), NIACINAMIDE (VITAMIN B3/SMOOTHING), ASCORBIC ACID (VITAMIN C/ANTIOXIDANT), TOCOPHERYL ACETATE (VITAMIN E ANTIOXIDANT), ERYTHRULOSE (TANNING), SODIUM METABISULFITE (ANTIOXIDANT), CITRIC ACID (BUFFERING/PH BALANCING), SODIUM BENZOATE (PRESERVATIVE), POTASSIUM SORBATE (PRESERVATIVE).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: įsitikinkite, kad veidas yra švarus, sausas ir be jokių produktų. Prieš naudojimą gerai suplakti. Buteliuką laikykite maždaug 15 cm. atstumu nuo veido. Užmerkite akis ir tolygiai užpurkškite 4–6 kartus ant veido ir kaklo, švelniai įtrindami į odą su Application Mitt. Jei norite gilesnio įdegio, prireikus tepkite pakartotinai. Po naudojimo kruopščiai nusiplaukite rankas. Nenaudokite jokių kitų odos priežiūros priemonių, kol neišnyks spalva. Norėdami gauti geriausius rezultatus, palikite ant odos mažiausiai šešias valandas. 

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Parašyti atsiliepimą

Bondi Sands Pure Self Tanning Face Mist Repair savaiminio įdegio veido dulksna visiems odos tipams

Bondi Sands Pure Self Tanning Face Mist Repair savaiminio įdegio veido dulksna visiems odos tipams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui