Carmex Cherry Lip Balm SPF15 apsauginis lūpų balzamas

Nauja Carmex Cherry Lip Balm SPF15 apsauginis lūpų balzamas Padidinti

Carmex Cherry Lip Balm SPF15 apsauginis lūpų balzamas

Prekės ID: 86560
Prekės ID: 86560

5,29 €

Prekės ID: 86560
Prekės ID: 86560

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 10 g.
Lytis Moterims, Vyrams
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Su apsauginiu spf filtru, apsauga nuo saulės, apsaugo, glotnina, glotninanti, raminanti, švelnininimui, minkštinanti, prideda sveiką blizgesį
Produkto tipas Lūpų balzamas, Balzamas, Lūpų balzamas su SPF
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Spalva Bespalvis
Kūno sričiai Lūpoms
Ypatybės Su SPF filtru, Su Mentoliu, Su Kamparu, Su bičių vašku
SPF apsaugos lygis SPF15

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Carmex Cherry Lip Balm SPF15 lūpų balzamas kvepia vyšniomis, yra su blizgesiu ir yra be spalvos. Suteikia apsaugą nuo ultravioletinių spindulių su SPF15. Balzamas lygina, ramina ir minkština lūpas. 

Carmex lūpų balzamas Amerikos rinkoje parduodamas nuo 1937 metų, jame yra tik aukščiausios kokybės sudedamosios dalys ir garantuojama skubi pagalba sausoms ir suskeldėjusioms lūpoms. Prekinis ženklas 23 metus iš eilės yra aukščiausiai įvertinamas bei rekomenduojamas JAV farmacininkų.

Carmex lūpų balzamas suteikia puikią apsaugą aktyviai sportuojantiems, pvz., slidininkams, snieglentininkams, bėgikams, dviratininkams ir visiems vandens bei paplūdimio sportininkams. Vizažistai Carmex lūpų balzamą mėgsta naudoti kaip lūpų makiažo pagrindą, bei fiksatorių. Tai puiki priemonė – sveikoms, putlioms ir gražioms lūpoms.

Vyšnių kvapo.

Kaip naudoti: gausiai užtepkite 15 minučių prieš buvimą saulėje. Pakartotinai tepti po 80 minučių, po plaukimo ar prakaitavimo arba iš karto po nusišluostymo rankšluosčiu. Praleistas laikas saulėje padidina odos vėžio ir ankstyvo odos senėjimo riziką. Įrodyta, kad šis produktas padeda išvengti saulės nudegimo, o ne odos vėžio ar ankstyvo odos senėjimo. Tik išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant pažeistos odos. Saugoti, kad nepatektų į akis.

Petrolatum, Lanolin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cera Alba, Cetyl Esters, Theobroma Cacao Seed Butter, Benzophenone-3, Paraffinum Liquidum, Aroma, BHT, Camphor, Menthol, Stevia Rebaudiana Extract, Tocopherol, Cinnamal, Eugenol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: gausiai užtepkite 15 minučių prieš buvimą saulėje. Pakartotinai tepti po 80 minučių, po plaukimo ar prakaitavimo arba iš karto po nusišluostymo rankšluosčiu. Praleistas laikas saulėje padidina odos vėžio ir ankstyvo odos senėjimo riziką. Įrodyta, kad šis produktas padeda išvengti saulės nudegimo, o ne odos vėžio ar ankstyvo odos senėjimo. Tik išoriniam naudojimui. Nenaudoti ant pažeistos odos. Saugoti, kad nepatektų į akis.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Balzamas
Lūpų balzamas

Parašyti atsiliepimą

Carmex Cherry Lip Balm SPF15 apsauginis lūpų balzamas

Carmex Cherry Lip Balm SPF15 apsauginis lūpų balzamas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui