Clarins Cleansing Essentials rinkinys moterims (200 ml. valomasis pienelis + 200 ml. losjonas + 15 ml. šveičiamasis kremas + kosmetinė)

Nauja Nemokamas siuntimas į paštomatą Clarins Cleansing Essentials rinkinys moterims (200 ml. valomasis pienelis + 200 ml. losjonas + 15 ml. šveičiamasis kremas + kosmetinė) Padidinti

Clarins Cleansing Essentials rinkinys moterims (200 ml. valomasis pienelis + 200 ml. losjonas + 15 ml. šveičiamasis kremas + kosmetinė)

Prekės ID: 85611
Prekės ID: 85611

35,49 €

Prekės ID: 85611
Prekės ID: 85611

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Pašalina makiažą, valymui, pašalina riebalių perteklių, raminanti, minkštinanti, tobulina odos tekstūrą, tekstūrai išryškinti, tonizuoja, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, švelnininimui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, pašalina odos blizgesį, subalansuoja, šveitimui, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, sutraukia poras, maitinanti, gaivinanti, grąžina gyvybingumą, nedirgina
Produkto tipas Pienelis, Pienelis makiažui valyti, Losjonas, Šveitiklis, Veido šveitiklis, Kosmetinė, Šveičiamoji priemonė
Odos būklė/tipas Mišriai odai, Mišriai/Riebiai, Riebiai/mišriai odai, Riebiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Himalajų Gencijonu (Gentian), Su Melisa, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su hamameliu, Su šafrano žiedais, Be alkoholio, Be dažiklių, Be Sintetinių dažiklių, Su Raktažolių aliejumi, Su Baltuoju moliu, Su moliu
Atsakingas asmuo Laboratoires Clarins (Prancūzija)

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Rinkinyje yra:

Clarins Velvet Cleansing Milk valomasis pienelis visiems odos tipams 200 ml.

Clarins Purifying Toning Lotion Meadowsweet & Saffron Flower losjonas mišriai/riebiai odai 200 ml.

Clarins Gentle Peeling Smooth Away Cream šveičiamasis veido kremas 15 ml.

Kosmetinė.

Clarins Velvet Cleansing Milk valomasis pienelis pašalina makiažą ir išvalo odą nuo nešvarumų bei riebalų, išlaikant natūralią jos pusiausvyrą. Efektyvus ir švelnus tuo pačiu metu. Šis valomasis pienelis pašalina veido, akių ir lūpų makiažą, taip pat nešvarumus ir bet kokius taršos pėdsakus. Jo šilkinė ir kreminė tekstūra praturtinta Clarins Gentle Complex, su organiniais geltonojo gencijono ir melisos ekstraktais, kurie ramina ir minkština odą. 

Clarins Purifying Toning Lotion Meadowsweet & Saffron Flower losjonas mišriai/riebiai odai drėkina, valo ir tobulina jos tekstūrą. Konsistencija yra maloni ir lengva, todėl oda lieka idealiai švari ir mažiau riebi, malonaus vaisių ir gėlių kvapo. Formulė pagrįsta galingais natūraliais ingredientais, kad būtų pasiekti geriausi rezultatai. Hamamelio ir Meadowsweet ekstraktai ne tik tonizuoja ir drėkina odą, bet ir palieka ją švelnią ir be blizgesio. Be to, šafrano gėlė, įtraukta į išskirtinį Clarins Microbiote kompleksą, aktyviai subalansuoja odos mikrobiotą. Formulė yra augalinės kilmės, be alkoholio ir dažiklių. Tepkite šį toniką  kiekvieną dieną po veido valymo, kad jis būtų išvalytas, švelnus ir be blizgesio.

Clarins Gentle Peeling Smooth Away Cream šveičiamasis veido kremas ne tik kruopščiai išvalo, bet ir sutraukia poras bei skatina aktyvų odos atsinaujinimą. Mažos produkto dalelės efektyviai pašalina riebalus, nešvarumus ir negyvas odos ląsteles. Speciali formulė drėkina ir maitina odą vitaminais ir mikroelementais. Nedideli dirginimai išnyks, oda taps šilko švelnumo, o veido ovalas – aiškus.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: 

Pienelis – naudokite Clarins Professional Anti-Pollution valymo metodą: sušildykite produktą ir tepkite ant sausos veido ir kaklo odos. Norėdami pašalinti makiažą ir nešvarumus nuo veido, akių ir lūpų, švelniai uždėkite rankas ant veido ir vėl greitai pakelkite, tarsi oda degtų. Pakartokite 7 kartus. Kruopščiai nuplaukite vandeniu arba nuvalykite servetėle. Užbaikite tepdami tonizuojantį losjoną, geriausiai atitinkantį jūsų odos tipą.

Losjonas – sudrėkinkite vatos diskelį toniku ir juo nuvalykite švarią, sausą veido odą. Naudokite kiekvieną kartą nuvalius makiažą.

Šveičiamasis veido kremas – įmasažuokite priemonę ant švaraus veido ir kaklo judėdami nuo veido centro, šonų link.

GENTLE CLEANSING MILK AQUA/WATER/EAU. DICAPRYLYL CARBONATE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. PROPANEDIOL. C14-22 ALCOHOLLS. POLYSORBATE 60. C12-20 ALKYL GLUCOSIDE. PARFUM/FRAGRANCE. SODIUM CITRATE. POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID. DISODIUM EDTA. ETHYLHEXYLGLYCERIN. XANTHAN GUM. MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT. T-BUTYL ALCOHOL. GENTIANA LUTEA EXTRACT. MALTODEXTRIN. MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT. [V3544A] PURIFYING TONIC AQUA/WATER/EAU. PROPANEDIOL. GLYCERIN. ETHYLPROPANEDIOL. BUTYLENE GLYCOL. PPG-26-BUTETH-26.PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. ETHYLHEXYLGLYCERIN. MARIS AQUA/SEA WATER/EAU DE MER. CAPRYLYL GLYCOL.PARFUM/FRAGRANCE. DISODIUM EDTA. POTASSIUM SORBATE. PHENYLPROPANOL. PHENETHYL ALCOHOL. SPIRAEA ULMARIA EXTRACT. LAMINARIA DIGITATA EXTRACT. CHLORELLA VULGARIS EXTRACT. HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF EXTRACT. ISOMERATE SACCHARIDES. CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT. [V3541A] DOUX PEELING AQUA/WATER/EAU, PARAFFIN, STEARIC ACID, HECTORITE, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, TRIETHANOLAMINE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, MIMOSA TENUIFLORA BARK EXTRACT, SAMBUCUS NIGRA FLOWER EX TRACT, HYDROLYZED OPUNTIA FICUS-INDICA FLOWER EXTRACT, ARCTIUM LAPPA ROOT EXTRACT, PRIMULA VERIS EXTRACT, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SORBIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, [V2011A]

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti:  Pienelis – naudokite Clarins Professional Anti-Pollution valymo metodą: sušildykite produktą ir tepkite ant sausos veido ir kaklo odos. Norėdami pašalinti makiažą ir nešvarumus nuo veido, akių ir lūpų, švelniai uždėkite rankas ant veido ir vėl greitai pakelkite, tarsi oda degtų. Pakartokite 7 kartus. Kruopščiai nuplaukite vandeniu arba nuvalykite servetėle. Užbaikite tepdami tonizuojantį losjoną, geriausiai atitinkantį jūsų odos tipą. Losjonas – sudrėkinkite vatos diskelį toniku ir juo nuvalykite švarią, sausą veido odą. Naudokite kiekvieną kartą nuvalius makiažą. Šveičiamasis veido kremas – įmasažuokite priemonę ant švaraus veido ir kaklo judėdami nuo veido centro, šonų link.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Losjonas
Pienelis
Pienelis makiažui valyti

Parašyti atsiliepimą

Clarins Cleansing Essentials rinkinys moterims (200 ml. valomasis pienelis + 200 ml. losjonas + 15 ml. šveičiamasis kremas + kosmetinė)

Clarins Cleansing Essentials rinkinys moterims (200 ml. valomasis pienelis + 200 ml. losjonas + 15 ml. šveičiamasis kremas + kosmetinė)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui