Collistar Anticellulite Thermal Cream anticeliulitinis stangrinantis kūno kremas su itališku terminiu vandeniu

Collistar Anticellulite Thermal Cream anticeliulitinis stangrinantis kūno kremas su itališku terminiu vandeniu Collistar Anticellulite Thermal Cream anticeliulitinis stangrinantis kūno kremas su itališku terminiu vandeniu

Collistar Anticellulite Thermal Cream anticeliulitinis stangrinantis kūno kremas su itališku terminiu vandeniu

Prekės ID: 75064
Prekės ID: 75064

33,49 €

Prekės ID: 75064
Prekės ID: 75064

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 400 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Anticeliulitinė, ilgalaikio poveikio, stangrina, pašalina riebalių perteklių, tonizuoja, tankinantis, glotnina, glotninanti, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, atkūrimui/atstatymui, prisotina odą deguonimi, stimuliuoja kolageno gamybą, švelnininimui, minkštinanti
Produkto tipas Anticeliulitinė priemonė, Kūno kremas, Kremas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Terminiu Vandeniu, Su Vertingais Kompleksais, Su Šalavijų ekstraktu
Atsakingas asmuo Collistar S.p.A. (Italija)

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Collistar Anticellulite Thermal Cream yra unikali priemonė, sujungianti daugybę specialaus itališko terminio vandens privalumų su unikalaus augalinių veikliųjų medžiagų komplekso Reprogram System veiksmingumu, užtikrinančiu kryptingą, intensyvų, ilgalaikį poveikį matomai apelsino žievelei, riebalų sankaupoms ir prarastam odos tonusui.

Brangus Italijos terminis vanduo, gaunamas iš Valdieri, Pjemonto Karališkųjų šaltinių, praturtintas šalavijų ekstraktais. Jis veikia odos paviršių, tonizuoja, sutankina ir lygina odą, nes turi antioksidacinių savybių. Jis taip pat stimuliuoja ir atkuria odos mikrocirkuliaciją, kad pagerintų ląstelių aprūpinimą deguonimi.

5 galingų molekulių derinys garantuoja visapusį stangrinantį, anticeliulitinį poveikį. Sistema kovoja su celiulitu, apelsinų žievelės išvaizda ir riebalų sankaupomis, naudodama dvigubą mechanizmą, kuris veikia sinergiškai.

Intensyvus stangrinamasis poveikis gydo prarastą tonusą, skatina kolageno ir elastino gamybą, daro odą kompaktiškesnę, kad kūnas būtų stangresnis. Specialus natūralus mikrosluoksnis sulaiko veikliąsias medžiagas ant paveiktų vietų paviršiaus, nesukeldamas okliuzijos. Tirpstanti, šilkinė tekstūra su aromatingu jūriniu kvapu yra maloni naudoti ir puikiai tinka masažams, įskaitant profesionalias procedūras. Užtepus kremą, oda akimirksniu tampa švelnesnė, lygesnė ir minkštesnė. Tęsiant gydymą, gydomų vietų forma palaipsniui keičiasi, o apelsino žievelės oda ir celiulito išvaizda akivaizdžiai pagerėja. Kasdien tobulėja kūno kontūrai, oda tampa stangresnė ir tonizuota.

Kaip naudoti: 1-2 kartus per savaitę nušveiskite odą su Anti-Water Talasso-Scrub, kad išlygintumėte ir paruoštumėte ją nuoseklioms procedūroms. Kremą paskirstykite ant celiulito pažeistų vietų, tepdami jį aukštyn nukreiptais judesiais. 

AQUA, C12-20 ACID PEG-8 ESTER, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, DICAPRYLYL CARBONATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, UNDECANE, TRIDECANE, MYRISTYL ALCOHOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, HYDROXYACETOPHENONE, CAPRYLYL GLYCOL, SALVIA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, PARFUM, XANTHAN GUM, LINOLEIC ACID, LECITHIN, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, SODIUM HYALURONATE, PULLULAN, TOCOPHEROL, COLLAGEN AMINO ACIDS, ASCORBYL PALMITATE, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, LINOLENIC ACID, CITRIC ACID, PROPANEDIOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ARCTOSTAPHYLOS UVA URSI LEAF EXTRACT, SILYBUM MARIANUM EXTRACT, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: 1-2 kartus per savaitę nušveiskite odą su Anti-Water Talasso-Scrub, kad išlygintumėte ir paruoštumėte ją nuoseklioms procedūroms. Kremą paskirstykite ant celiulito pažeistų vietų, tepdami jį aukštyn nukreiptais judesiais. 

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Kūno kremas

Parašyti atsiliepimą

Collistar Anticellulite Thermal Cream anticeliulitinis stangrinantis kūno kremas su itališku terminiu vandeniu

Collistar Anticellulite Thermal Cream anticeliulitinis stangrinantis kūno kremas su itališku terminiu vandeniu

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui