Dermacol Caviar Energy rinkinys veido priežiūrai (50 ml. naktinis kremas + 50 ml. dieninis kremas)

Dermacol Caviar Energy rinkinys veido priežiūrai (50 ml. naktinis kremas + 50 ml. dieninis kremas) Padidinti

Dermacol Caviar Energy rinkinys veido priežiūrai (50 ml. naktinis kremas + 50 ml. dieninis kremas)

Prekės ID: 76419
Prekės ID: 76419

27,99 €

Prekės ID: 76419
Prekės ID: 76419

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Dieninis, naktinis, jauninanti, nuo raukšlių, kovoja su senėjimo požymiais, stangrina, suteikia elastingumo, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo , maitinanti, glotnina, glotninanti, švelnininimui, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, stiprinamasis, nekemša porų
Produkto tipas Naktinis kremas, Dieninis kremas, Veido kremas, Kremas, Kremas nuo raukšlių
Odos būklė/tipas Brandžiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su UV filtru, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su mikroelementais, Su Ikrais, Su Amino rūgštimi, Su Skvalanu, Su jūros dumbliais, Su vertingaisiais dumbliais, Su Kofermentu Q10, Su Taukmedžio Sviestu
Atsakingas asmuo Dermacol, a.s. (Čekija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Rinkinyje yra:

Dermacol Caviar Energy SPF 15 Day Cream senėjimą stabdantis dieninis kremas veidui 50 ml.

Dermacol Caviar Energy Night Cream senėjimą stabdantis naktinis kremas veidui 50 ml.

Dermacol Caviar Energy dieninis kremas siūlo naują dimensiją odos atjauninimo srityje ir tai, kas buvo neįmanoma tampa įmanoma! Ypač veiksmingi ingredientai mažina raukšles, užkerta kelią ankstyvam senėjimui, užpildo veido kontūrus ir taip pagerina bendrą odos stangrumą ir elastingumą. Dėl ląstelių komplekso turinio šis dieninis kremas padidina odos atsparumą kenksmingam aplinkos poveikiui ir padeda didinti jos elastingumą. UVA / UVB filtrai apsaugo nuo saulės spindulių ir pigmentinių dėmių susidarymo. Produkto sudėtyje yra natūralių ekstraktų, kurie praturtina ląsteles naudingais mikroelementais, gerina vidinius procesus epidermio sluoksniuose. Oda taps lygi, elastinga ir šilkinė. Priemonė greitai susigeria ir nepalieka riebios ar lipnios plėvelės. 

Privalumai:

- ikrų ekstraktas aktyvina regeneraciją ir prisotina ląsteles amino rūgštimis
- skvalanas suteikia glotnumo ir švelnumo
- jūros dumblių ekstraktas prisotina odą mineralais ir naikina raukšles
- kofermentas Q10 suteikia apsaugą nuokenksmingo aplinkos poveikio
- suteikia stangrumo ir elastingumo
- išlygina raukšles ir neleidžia joms atsirasti
- gali pasitarnauti kaip makiažo pagrindas
- padidina apsauginį epidermio sluoksnį.

Dermacol Caviar Energy naktinis kremas palaiko ląstelių struktūros atsinaujinimą miego metu, stiprina ir maitina odą. Ypač veiksmingi ingredientai mažina raukšles, užkerta kelią ankstyvam senėjimui, užpildo veido kontūrus ir taip pagerina bendrą odos stangrumą ir elastingumą. Itin sodrios tekstūros, maloni ir šilkinė kremo konsistencija gerai susigeria ir neužkemša porų. Naktinis kremas su pakeliančiu efektu pasižymi ypač efektyvia sudėtimi su ikrų ekstraktu, skvalanu, jūros dumbliais, kofermentu Q1O ir taukmedžio sviestu, todėl tai yra pati prabangiausia priežiūra, kurią galite suteikti savo senstančiai odai.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti:

Dieninis kremas – naudokite kiekvieną rytą. Tepkite ant nuvalyto veido ir kaklo odos, masažuokite sukamaisiais judesiais.

Naktinis kremas – kiekvieną vakarą tepkite priemonę ant švarios ir tonizuotos veido odos. Pirštų galiukais švelniai įmasažuoti į veidą, kaklą ir dekoltė sritį nuo centro į išorę. Venkite akių zonų.

Day Cream: Aqua, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate, Ethylhexyl Polyhydroxystearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetearyl Olivate, Glycerin, Sorbitan Olivate, Squalane, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Titanium Dioxide (nano), Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Hydrogenated Olive Oil, Polyacrylate Crosspolymer-6, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Olea Europaea Fruit Oil, Polysorbate 20, Acacia Senegal Gum, Methylparaben, Xanthan Gum, Ethylparaben, Parfum, Tocopherol, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Helianthus Annuus Seed Oil, Silica, Propylene Glycol, Alaria Esculenta Extract, Sucrose, Caviar Extract, Sodium Hydroxide, Ruttnera Lamellosa Oil, Watanabea Reniformis Oil, Lactic Acid, Lecithin, Ubiquinone, BHT, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Rosa Damascena Flower Extract, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool. Night Cream: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Polyhydroxystearate, Cetearyl Olivate, Coco-Caprylate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Glycerin, Sorbitan Olivate, Squalane, Polyacrylate Crosspolymer-6, Dimethicone, Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Acacia Senegal Gum, Sorbitan Palmitate, Xanthan Gum, Parfum, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Oleate, Alaria Esculenta Extract, Sucrose, Ubiquinone, Caviar Extract, Sodium Hydroxide, Ruttnera Lamellosa Oil, Watanabea Reniformis Oil, Lactic Acid, Lecithin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Rosa Damascena Flower Extract, CI 16035, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Dieninis kremas – naudokite kiekvieną rytą. Tepkite ant nuvalyto veido ir kaklo odos, masažuokite sukamaisiais judesiais. Naktinis kremas – kiekvieną vakarą tepkite priemonę ant švarios ir tonizuotos veido odos. Pirštų galiukais švelniai įmasažuoti į veidą, kaklą ir dekoltė sritį nuo centro į išorę. Venkite akių zonų.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Kremas nuo raukšlių
Dieninis kremas
Naktinis kremas

Parašyti atsiliepimą

Dermacol Caviar Energy rinkinys veido priežiūrai (50 ml. naktinis kremas + 50 ml. dieninis kremas)

Dermacol Caviar Energy rinkinys veido priežiūrai (50 ml. naktinis kremas + 50 ml. dieninis kremas)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui