Dermalogica Daily Microfoliant pudra veido šveitimui

Dermalogica Daily Microfoliant pudra veido šveitimui Padidinti

Dermalogica Daily Microfoliant pudra veido šveitimui

Prekės ID: 42708
Prekės ID: 42708

17,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 42708
Prekės ID: 42708

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 74 g., 13 g., 75 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos šveitimui, atkūrimui/atstatymui, švytėjimą suteikianti, skaistina, suvienodina odos atspalvį, spindesiui, malšina stresą, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus
Produkto tipas Veido šveitiklis
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Salicilo Rūgštimi, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingais Kompleksais, Su Ryžių Pudra, Su baltosios arbatos ekstraktu, Su avižomis, Su Alantoinu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Dermalogica Daily Microfoliant pudra veido šveitimui pašalina negyvas odos ląsteles ir išlygina odos atspalvį. Puikiai tinka kasdieniam naudojimui.

Pasinaudokite šia ikonine šveitimo pudra kiekvieną dieną, kad oda būtų skaistesnė ir lygesnė. Ryžių pagrindo milteliai suaktyvėja sąlytyje su vandeniu, išleidžiant papainą, salicilo rūgštį ir ryžių fermentus, kad suteiktų odai sveiko švytėjimo. Ryžių sėlenų, baltosios arbatos ir saldymedžio ekstraktai, bei odą skaistinantis fitino rūgšties kompleksas padeda subalansuoti netolygų odos atspalvį, o ypač raminantis koloidinių avižinių dribsnių ir alantoino mišinys - ramina odą.

Kaip naudoti: maždaug pusę arbatinio šaukštelio trinkite į labai drėgnas rankas, kad sukurtumėte kreminės tekstūros pastą. Ja tekite veidą sukamaisiais judesiais, vengiant akių srities. Lengvai masažuokite vieną minutę, tada kruopščiai nuplaukite vandeniu. 

Microcrystalline Cellulose, Magnesium Oxide, Sodium Cocoyl Isethionate, Colloidal Oatmeal, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Lauroyl Glutamate, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Oryza Sativa (Rice) Starch, Hydrogenated Coconut Acid, Allantoin, Papain, Salicylic Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, PCA, Populus Tremuloides Bark Extract, Cyclodextrin, Sodium Isethionate, Lauryl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Copolymer, Maltodextrin, Melaleuca, Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Sodium Dehydroacetate, Hydrolyzed Corn Starch Hydroxyethyl Ether, Water/Aqua/Eau, Limonene, Citric Acid.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: maždaug pusę arbatinio šaukštelio trinkite į labai drėgnas rankas, kad sukurtumėte kreminės tekstūros pastą. Ja tekite veidą sukamaisiais judesiais, vengiant akių srities. Lengvai masažuokite vieną minutę, tada kruopščiai nuplaukite vandeniu. 

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Dermalogica Daily Microfoliant pudra veido šveitimui

Dermalogica Daily Microfoliant pudra veido šveitimui

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui