Elemis Pro-Collagen Super Serum Elixir veido serumas nuo raukšlių

Elemis Pro-Collagen Super Serum Elixir veido serumas nuo raukšlių Padidinti

Elemis Pro-Collagen Super Serum Elixir veido serumas nuo raukšlių

Prekės ID: 79022
Prekės ID: 79022

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

34,99 €

Prekės ID: 79022
Prekės ID: 79022

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 15 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Nuo raukšlių, kovoja su senėjimo požymiais, drėkinimui, glotnina, glotninanti, palaiko odos drėgmės balansą, stangrina, suteikia elastingumo, suteikia putlumo, jauninanti, stimuliuoja kolageno gamybą, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio
Produkto tipas Serumas, Veido serumas
Odos būklė/tipas Brandžiai odai, Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Hialurono rūgštimi, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Peptidais, Su beržo ekstraktu, Su dumblių ekstraktu, Su jūros dumbliais, Su vertingaisiais dumbliais, Su raudonųjų dumblių ekstraktu, Su fermentais, Su Antioksidantais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Elemis Pro-Collagen Super Serum Elixir yra apdovanojimus pelniusi koncentruota jūrinių veikliųjų medžiagų, drėkinančios hialurono rūgšties ir omega turtingo Camelina aliejaus formulė. Kliniškai įrodyta, kad dėl unikalaus pažangių biologiškai aktyvių medžiagų, tokių kaip senėjimą stabdantys tripeptidai, afrikinė beržo žievė, raudonieji jūros dumbliai ir Padina Pavonica, serumas žymiai sumažina smulkių linijų ir raukšlių atsiradimą. Oda tampa stangresnė, elastingesnė ir drėkinama, oda tampa akivaizdžiai lygesnė, putlesnė ir jaunatviškesnė.

Mažos molekulinės masės peptidas skirtas užkirsti kelią raukšlių susidarymui ir sumažinti jų išvaizdą. Dvigubas peptidų molekulės poveikis imituoja paties organizmo mechanizmą, skatinantį kolageno gamybą, kartu apsaugant nuo degradacijos.

Padina Pavonica fermentas tradiciškai padidina odos stiprumą ir absorbciją. Su išskirtiniais antioksidantų pranašumais, veiksmingai palaiko odą nuo išorinių agresorių, suteikia stangresnę išvaizdą ir drėkina odą.

Kaip naudoti: naudokite ryte ir vakare. Po valymo procedūros švelniai įmasažuokite 2–3 pompas serumo ant sausos, nuvalytos odos. Toliau tepkite pasirinktu drėkinamuoju kremu.

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Dicprylyl Carbonate, Pentylene Glycol, Propyleptyl, C9-12 Alkane, Padina Pavonica Thallus Extract, Polyacrylate-13, Fragrance (Parfum), Hydroxyacetophenone, Squalane, Hydrogenated Polyisobutene, Lactobacillus Ferment, Sclerotium Gum, Sodium Benzoate, Coco-Caprylate/Caprate, Disodium EDTA, Palmitoyl Tripeptide-5, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Polyglyceryl-10 Laurate, Potassium Sorbate, Carbomer, Sodium Acetylated Hyaluronate, Ethylhexyl Palmitate, Sorbitan Isostearate, Chorella Vulgaris Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Laminaria Digitata Extract, Phenethyl Alcohol, Linalool, Sodium Carrageenan, Jania Rubens Extract, Citronellol, Collagen Amino Acids, Tocopherol, Citric Acid, Hydroxycitronellal, Leurconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Geraniol, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Bixa Orellana Seed Extract, Potassium Hydroxide.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: naudokite ryte ir vakare. Po valymo procedūros švelniai įmasažuokite 2–3 pompas serumo ant sausos, nuvalytos odos. Toliau tepkite pasirinktu drėkinamuoju kremu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Parašyti atsiliepimą

Elemis Pro-Collagen Super Serum Elixir veido serumas nuo raukšlių

Elemis Pro-Collagen Super Serum Elixir veido serumas nuo raukšlių

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui