Eveline Glycol Therapy 3% Multipeptide Anti-Wrinkle Treatment veido priemonė nuo raukšlių

Eveline Glycol Therapy 3% Multipeptide Anti-Wrinkle Treatment veido priemonė nuo raukšlių Padidinti

Eveline Glycol Therapy 3% Multipeptide Anti-Wrinkle Treatment veido priemonė nuo raukšlių

Prekės ID: 72940
Prekės ID: 72940

8,79 €

Prekės ID: 72940
Prekės ID: 72940

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 18 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Kovoja su senėjimo požymiais, jauninanti, stangrina, atkūrimui/atstatymui, nuo raukšlių, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, suteikia elastingumo, stiprinamasis, drėkinimui, apsaugo
Produkto tipas Odos priežiūros priemonė, Veido priežiūros priemonė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su glikolio rūgštimi, Su Amino rūgštimi, Su Peptidais, netestuojama su gyvūnais
Atsakingas asmuo Eveline Cosmetics Dystrybucja sp. z.o.o. sp.k. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Eveline Glycol Therapy 3% Multipeptide Anti-Wrinkle Treatment formulė yra pagrįsta net 25% jauninančio peptiTech™ komplekso, turinčio intensyvų senėjimą stabdantį ir stangrinantį poveikį visų tipų odai.

25% jauninančio peptiTech™ komplekso sujungia sinerginį naujos kartos peptidų poveikį, kurie pagreitina epidermio atstatymo procesus, atjaunina odos išvaizdą ir mažina raukšlių matomumą.

Glikolio rūgšties kompleksas (3%) pagreitina ląstelių atsinaujinimą, stimuliuoja fibroblastus, taip pagerindamas elastingumą ir stangrumą.

Aminorūgštys užtikrina tinkamą odos balansą, stiprina jos natūralų imunitetą ir yra atsakingos už tinkamą odos drėkinimą.

Glycol Therapy formulėje taip pat yra prebiotikų, kurie apsaugo natūralią odos mikrobiomą.

Kaip naudoti: tepkite ant nuvalytos veido odos ryte ir vakare, prieš tepdami odos priežiūros kremą. Venkite akių ir lūpų srities.

DĖMESIO: produktas skirtas tik išoriniam naudojimui. Prieš naudodami, atlikite alergijos testą nedideliame odos plote. Nenaudoti ant pažeistos, sudirgusios odos. Naudojimo metu gali atsirasti paraudimas, lengvas deginimas ar dilgčiojimas, o tai yra natūrali odos reakcija. Jei šie simptomai išlieka arba sustiprėja, nustokite vartoti produktą. Patekus į akis, nedelsiant gausiai praplauti vandeniu. Gydymo metu ir 4 savaites po jo pabaigos vengti intensyvių saulės spindulių ir nesinaudoti soliariume. Vengti patekimo į akis. Saugoti nuo vaikų. Saugoti nuo saulės spindulių.

Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Phenoxyethanol, Betaine, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hyaluronic Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid, Citric Acid, Malic Acid, Salicylic Acid, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Undaria Pinnatifida Cell Culture Extract, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Alpha Glucan-Oligosaccharide, Inulin, Lactobacillus, Urea, Sodium Lactate, Alanine, Arginine, Glutamic Acid, Glycine, Lysine HCl, PCA, Proline, Serine, Sodium PCA, Threonine, Hydroxyethylcellulose, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate, Maltodextrin, Polysorbate 60, Carbomer, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite ant nuvalytos veido odos ryte ir vakare, prieš tepdami odos priežiūros kremą. Venkite akių ir lūpų srities. DĖMESIO: produktas skirtas tik išoriniam naudojimui. Prieš naudodami, atlikite alergijos testą nedideliame odos plote. Nenaudoti ant pažeistos, sudirgusios odos. Naudojimo metu gali atsirasti paraudimas, lengvas deginimas ar dilgčiojimas, o tai yra natūrali odos reakcija. Jei šie simptomai išlieka arba sustiprėja, nustokite vartoti produktą. Patekus į akis, nedelsiant gausiai praplauti vandeniu. Gydymo metu ir 4 savaites po jo pabaigos vengti intensyvių saulės spindulių ir nesinaudoti soliariume. Vengti patekimo į akis. Saugoti nuo vaikų. Saugoti nuo saulės spindulių.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Eveline Glycol Therapy 3% Multipeptide Anti-Wrinkle Treatment veido priemonė nuo raukšlių

Eveline Glycol Therapy 3% Multipeptide Anti-Wrinkle Treatment veido priemonė nuo raukšlių

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui