Filorga Sleep & Peel 4.5 Micro-Peeling Night Cream šveičiantis naktinis kremas veidui

Filorga Sleep & Peel 4.5 Micro-Peeling Night Cream šveičiantis naktinis kremas veidui Padidinti

Filorga Sleep & Peel 4.5 Micro-Peeling Night Cream šveičiantis naktinis kremas veidui

Prekės ID: 65509
Prekės ID: 65509

30,99 €

Prekės ID: 65509
Prekės ID: 65509

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 40 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos šveitimui, naktinis, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, tobulina odos tekstūrą, nuo raukšlių, spindesiui
Produkto tipas Naktinis kremas, Veido kremas, Kremas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Jautriai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingomis Rūgštimis, Su AHA Rūgštimi, Su BHA rūgštimi, Su jūros dumbliais, Su rudąja dumble, Su vertingaisiais dumbliais, Su Vertingaisiais ekstraktais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Filorga gaminiams keliami griežti kokybės, tolerancijos ir efektyvumo reikalavimai. Kiekvienas ingredientas kruopščiai atrenkamas ir išbandomas, kad būtų užtikrintas vartotojų saugumas.

Filorga Sleep & Peel 4.5 Micro-Peeling Night Cream naktinis kremas, įkvėptas profesionalių šveitiklių, skatina ląstelių atsinaujinimą naktį. Kremo formulėje sujungiamos tos pačios rūgštys, kurios naudojamos estetinėje medicinoje, su unikalia kosmetine koncentracija, kad būtų švelnus šveitimas su matomais rezultatais jau nuo pirmos nakties. Aukšta tolerancija visų tipų odai, net ir jautriai.

 3 privalumai odai:

– tobulina odos tekstūrą;
– išlygina raukšles;
– švytinti veido spalva.

Sudėtyje taip pat yra unikalus hidroksi rūgščių – AHA ir BHA – derinys, kurio 4,5 % koncentracija užtikrina veiksmingą šveitimą ir optimalią toleranciją kiekvieną naktį. Rudųjų dumblių ekstraktas suteikia odai komfortą. 

 

Kaip naudoti: naudokite šį veido šveitiklį kaip vieno mėnesio procedūrą vietoj įprasto naktinio kremo, kad paskatintumėte ląstelių atsinaujinimą, kai odai to reikia.

 Vakare tepkite visą veidą, kaklą ir dekoltė sritį, vengdami akių kontūro srities. Išlyginkite kremą nuo centro, tada į išorę ir į viršų. Lengvai masažuodami padėkite jam įsigerti. 

AQUA (WATER, EAU), BUTYLENE GLYCOL, GLYCOLIC ACID, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, GLYCOL PALMITATE, ISONONYL ISONONANOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, PSEUDOALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, PHENOXYETHANOL, CETEARETH-20, PARFUM (FRAGRANCE), HYDROLYZED WHEAT FLOUR, LAUROYL LYSINE, SUCROSE PALMITATE, SODIUM LACTATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, TOCOPHERYL ACETATE, AZELAIC ACID, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, SALICYLIC ACID, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, GLYCERYL LINOLEATE, CITRIC ACID, SODIUM PCA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, SODIUM CHLORIDE, CARBOMER, LACTIC ACID, MALIC ACID, PHYTIC ACID, POLYSORBATE 20, SODIUM SALICYLATE, GLUCOSE, SODIUM HYALURONATE, PYRUVIC ACID, TARTARIC ACID, POTASSIUM CHLORIDE, POTASSIUM SORBATE, CALCIUM CHLORIDE, MAGNESIUM SULFATE, GLUTAMINE, SODIUM PHOSPHATE, ASCORBIC ACID, SODIUM ACETATE, TOCOPHEROL, LYSINE HCL, ARGININE HCL, PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, ALANINE, HISTIDINE HCL, VALINE, LEUCINE, THREONINE, ISOLEUCINE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, TRYPTOPHAN, PHENYLALANINE, TYROSINE, GLYCINE, POLYSORBATE 80, SERINE, CYSTINE, CYANOCOBALAMIN, GLUTATHIONE, ASPARAGINE, ASPARTIC ACID, ORNITHINE HCL, GLUTAMIC ACID, NICOTINAMIDE ADENINE DINUCLEOTIDE, PROLINE, METHIONINE, TAURINE, HYDROXYPROLINE, GLUCOSAMINE HCL, COENZYME A, SODIUM GLUCURONATE, THIAMINE DIPHOSPHATE, RETINYL ACETATE, INOSITOL, NIACIN, NIACINAMIDE, PYRIDOXINE HCL, BIOTIN, CALCIUM PANTOTHENATE, RIBOFLAVIN, SODIUM TOCOPHERYL PHOSPHATE, THIAMINE HCL, FOLIC ACID.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: naudokite šį veido šveitiklį kaip vieno mėnesio procedūrą vietoj įprasto naktinio kremo, kad paskatintumėte ląstelių atsinaujinimą, kai odai to reikia.  Vakare tepkite visą veidą, kaklą ir dekoltė sritį, vengdami akių kontūro srities. Išlyginkite kremą nuo centro, tada į išorę ir į viršų. Lengvai masažuodami padėkite jam įsigerti. 

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Naktinis kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Filorga Sleep & Peel 4.5 Micro-Peeling Night Cream šveičiantis naktinis kremas veidui

Filorga Sleep & Peel 4.5 Micro-Peeling Night Cream šveičiantis naktinis kremas veidui

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui