Garnier Skin Naturals Super Serums serumų rinkinys veidui (2 x 30 ml.)

Garnier Skin Naturals Super Serums serumų rinkinys veidui (2 x 30 ml.) Padidinti

Garnier Skin Naturals Super Serums serumų rinkinys veidui (2 x 30 ml.)

Prekės ID: 68636
Prekės ID: 68636

24,49 €

Prekės ID: 68636
Prekės ID: 68636

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Skaistina, glotnina, glotninanti, spindesiui, apsaugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo , šveitimui, neapsunkina, šviesina odą, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, gaivinanti, atkūrimui/atstatymui, raminanti, švelnininimui, stangrina
Produkto tipas Serumas, Veido serumas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vitaminais, Su vitaminu C, Su Niacinamidu, Su Salicilo Rūgštimi, Su Citrinų Ekstraktu, Su Hialurono rūgštimi, Su Alaviju, Su Glicerinu, Tinka veganams, netestuojama su gyvūnais
Atsakingas asmuo L'Oréal (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Rinkinyje yra:

Garnier Skin Naturals Vitamin C Super Glow Serum spindesio suteikiantis serumas veidui su vitaminu C 30 ml.

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Replumping Super Serum drėkinantis serumas veidui 30 ml.

Garnier Skin Naturals Vitamin C Super Glow Serum serumas sujungia citrusinių vaisių ekstraktus su vitaminu C, galingu antioksidantu, ir kitomis papildomomis dermatologinėmis veikliosiomis medžiagomis, kad oda būtų skaisti, lygi ir spindinti. Serumas yra praturtintas stipriu (3,5%) vitamino C, niacinamido ir salicilo rūgšties mišiniu, kad sumažintų pigmentinių dėmių atsiradimą, nušveistų ir odos padidintų švytėjimą, kartu su citrinos ekstraktu – galingu supermaistu, gerai žinomu dėl šviesinančių savybių. Formulė neapsunkina odos ir nepalieka riebios plėvelės.

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Replumping Super Serum yra koncentruotas su (3%) hialurono rūgštimi, alaviju ir glicerinu. Jis iš karto drėkina, lygina ir palieka odą sveiką bei gaivią. Gryna, atkurianti Garnier hialurono rūgštis gaunama biofermentacijos būdu. Žinoma, kad ši priemonė vandenyje išlaiko iki 100 kartų savo svorį. Alavijas yra gerai žinomas dėl savo gaivinančių ir ypač raminančių savybių. Iš karto po Hyaluronic Aloe Replumping Super Serum serumo naudojimo oda tampa švelnesnė, hidratuota ir atrodo sveikesnė. Po mėnesio naudojimo oda tampa stangresnė, lygesnė ir sveikai švytinti. Intensyviai drėkinantis ir atkuriantis serumas yra veganiškos formulės ir patvirtintas pagal Leaping Bunny programą. Pakuotė pagaminta iš FSC sertifikuoto kartono, o dėžutė ir butelis yra perdirbami.

Visi Garnier gaminiai visame pasaulyje yra oficialiai patvirtinti Cruelty Free International pagal Leaping Bunny programą – pirmaujančią organizaciją, siekiančią nutraukti bandymus su gyvūnais visame pasaulyje.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: 

Vitamino C serumas: venkite akių srities. Patekus į akis, nedelsiant ir kruopščiai išskalauti. Užlašinkite 1 pilną pipetę priemonės ant švaraus veido ir švelniai įmasažuokite į odą. Naudokite ryte ir vakare, o vėliau – dieninį arba naktinį kremą.

Hialurono serumas: prieš tepdami serumą, naudokite Garnier hialurono rūgšties ir alavijo micelinį vandenį, kad išvalytumėte, sudrėkintumėte ir pamaitintumėte odą. Užtepkite vieną pilną pipetę priemonės ant švaraus veido ir akių kontūro odos, švelniai įmasažuokite į odą. Naudokite ryte prieš dieninį kremą arba vakare prieš naktinį kremą. Norėdami papildomai drėkinti, naudokite Garnier Moisture Bomb Sheet Mask kaukę.

Vitamin C Serum: Aqua / Water, Glycerin, Alcohol, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Niacinamide, PEG/PPG/Polybutylene, Glycol-8/5/3, Glycerin, Hydroxyethylpiperazine, Ethane Sulfonic Acid, BIS-PEG-18 Methyl Ether, Dimethyl Silane, Isononyl Isononanoate, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Citrus Junos Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract / Lemon Fruit Extract, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Adenosine, Phenylethyl Resorcinol, Ammonium, Polyacryloyldimethyl Taurate, Disodium EDTA, Hydrogenated Lecithin, Citric Acid, Maltodextrin, Xanthan Gum, Oxothiazolidinecarboxylic Acid, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, Linalool, Geraniol, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Parfum / Fragrance (F.I.L Z280802/1). Hualuron Serum: Aqua / Water, Pentylene Glycol, Glycerin, Peg/PPG/Polybutylene, Glycol-8/5/3, Glycerin Methyl Gluceth-20, Butylene Glycol, Aloe Barbadensis, Leaf Juice Powder, PEG-60, Hydrogenated Castor Oil, Carbomer Sodium Hyluronate, Sodium Hydroxyde, Caprylyl Glycool, Biosaccharide Gum-1, Maltodextrine, Parfum/ Fragrance (F.I.L B278147/1)

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti:  Vitamino C serumas: venkite akių srities. Patekus į akis, nedelsiant ir kruopščiai išskalauti. Užlašinkite 1 pilną pipetę priemonės ant švaraus veido ir švelniai įmasažuokite į odą. Naudokite ryte ir vakare, o vėliau – dieninį arba naktinį kremą. Hialurono serumas: prieš tepdami serumą, naudokite Garnier hialurono rūgšties ir alavijo micelinį vandenį, kad išvalytumėte, sudrėkintumėte ir pamaitintumėte odą. Užtepkite vieną pilną pipetę priemonės ant švaraus veido ir akių kontūro odos, švelniai įmasažuokite į odą. Naudokite ryte prieš dieninį kremą arba vakare prieš naktinį kremą. Norėdami papildomai drėkinti, naudokite Garnier Moisture Bomb Sheet Mask kaukę.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Parašyti atsiliepimą

Garnier Skin Naturals Super Serums serumų rinkinys veidui (2 x 30 ml.)

Garnier Skin Naturals Super Serums serumų rinkinys veidui (2 x 30 ml.)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui