Kiehl's Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream apsauginis veido kremas sausai/jautriai odai

Nemokamas siuntimas į paštomatą Kiehl's Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream apsauginis veido kremas sausai/jautriai odai Padidinti

Kiehl's Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream apsauginis veido kremas sausai/jautriai odai

Prekės ID: 84158
Prekės ID: 84158

38,99 €

Prekės ID: 84158
Prekės ID: 84158

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Apsaugo, atkūrimui/atstatymui, atpalaiduoja, drėkinimui, glotnina, glotninanti, palaiko odos drėgmės balansą, mažina paraudimą , pašalina sausumo pojūtį, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, raminanti, stimuliuoja ląstelių regeneraciją
Produkto tipas Veido kremas, Kremas
Odos būklė/tipas Dirgliai odai, Jautriai odai, Sausai odai, Labai sausai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su avižomis, Su Beta-Gliukanais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Kiehl's Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream apsauginis kremas su koloidiniais avižiniais dribsniais ir beta-gliukanu, kurie akimirksniu atkuria ir atpalaiduoja jautrią, sausą ir labai sausą odą. Allure Best of Beauty 2023 apdovanojimo laimėtojas.

Ši stipri formulė aprūpinta unikalia, pažangia barjerine technologija, kuri imituoja odos lipidų struktūrą, kad padėtų palaikyti drėgmės barjerą ir akivaizdžiai sumažintų paraudimą, kurį sukelia sausumas. Kremas padeda sumažinti odos išsausėjimą iki 10 paviršinių sluoksnių, kad padėtų atsistatyti barjerą.

Beta-gliukanas yra odą atkurianti molekulė, kuri gali padėti sausą, jautrią odą paversti lygesne ir sveikesne.  Koloidiniai avižiniai dribsniai, turintys daug priešuždegiminių junginių, atpalaiduoja jautrią odą ir atkuria jos barjerą, padeda nuraminti ir palaikyti odos regeneraciją.

Privalumai:

- net ir sausiausią odą paverčia švelnia, lygia ir sveikai atrodančia;

- padeda odai atsikratyti dirginimo ir diskomforto;

- kliniškai išbandytas ant 100 % jautrios odos, 50 % sausos ir ypač sausos odos;

- greitai susigeria dėl kvėpuojančios tekstūros;

- saugus sausai, labai sausai, jautriai ir į egzemą linkusiai odai;

- atkuria odos barjerinę funkciją per 1 valandą;

- greitai sumažina paraudimą;

- pašalina sausumą iki 10 sluoksnių gylio.

Kaip naudoti: tepkite po serumo, naudodami tinkamą kiekį, atitinkantį jūsų odos poreikius. Švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais, kad formulė įsigertų į odą. Turintiems sausą, jautrią odą naudokite dieną ir naktį. Naudokite vietoj savo drėkinamųjų kremų ARBA sluoksnį ant Ultra Facial Cream, kad papildomai atstatytumėte barjerą.

AQUA / WATER, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BEHENYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, DICAPRYLYL CARBONATE, CETEARYL ALCOHOL,TREHALOSE,SUCROSE POLYSTEARATE,C12-16 ALCOHOLS,ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER,TROMETHAMINE,TOCOPHEROL,HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE ,COPOLYMER,CERAMIDE NP,ALLANTOIN,HYDROGENATED POLYISOBUTENE,PALMITIC ACID,HYDROGENATED LECITHIN,CARBOMER,BETA-GLUCAN,ETHYLHEXYLGLYCERIN,ADENOSINE,CAPRYLYL GLYCOL,PSEUDOALTEROMONAS FERMENT EXTRACT,SORBITAN ISOSTEARATE,CETYL PALMITATE,CYNANCHUM ATRATUM EXTRACT,COLLOIDAL OATMEAL,SORBITAN OLIVATE,SORBITAN PALMITATE,C14-22 ALCOHOLS,C12-20 ALKYL GLUCOSIDE,SALICYLIC ACID,SODIUM HYDROXIDE

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite po serumo, naudodami tinkamą kiekį, atitinkantį jūsų odos poreikius. Švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais, kad formulė įsigertų į odą. Turintiems sausą, jautrią odą naudokite dieną ir naktį. Naudokite vietoj savo drėkinamųjų kremų ARBA sluoksnį ant Ultra Facial Cream, kad papildomai atstatytumėte barjerą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas

Parašyti atsiliepimą

Kiehl's Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream apsauginis veido kremas sausai/jautriai odai

Kiehl's Ultra Facial Advanced Repair Barrier Cream apsauginis veido kremas sausai/jautriai odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui