Lierac Sunissime The Melt-In Sun Lotion SPF30 apsauginis kūno losjonas nuo saulės visų tipų odai

Lierac Sunissime The Melt-In Sun Lotion SPF30 apsauginis kūno losjonas nuo saulės visų tipų odai Padidinti

Lierac Sunissime The Melt-In Sun Lotion SPF30 apsauginis kūno losjonas nuo saulės visų tipų odai

Prekės ID: 83740
Prekės ID: 83740

26,49 €

Prekės ID: 83740
Prekės ID: 83740

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 150 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Su apsauginiu spf filtru, apsauga nuo saulės, apsaugo, kovoja su senėjimo požymiais, nepalieka žymių, gaivinanti, ilgai išliekantis
Produkto tipas Apsauginis losjonas , Apsauga nuo saulės, Apsauginė priemonė, Apsauginis purškiklis nuo saulės
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Ypatybės Su SPF filtru, Su UV filtru, Su Vertingais Kompleksais, Su dumblių ekstraktu, Su vertingaisiais dumbliais, Su raudonųjų dumblių ekstraktu, Su jūros dumbliais, Tinka veganams
SPF apsaugos lygis SPF30

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Lierac Sunissime The Melt-In Sun Lotion SPF30 siūlo aukštą, plataus spektro apsaugą kūnui.

Priemonė užtikrina aukštą apsaugą dėl plataus spektro filtrų sistemos, jungiančios organinius filtrus (UVB + UVA) su aktyvių ingredientų kompleksu, kovoti su mėlyna šviesa ir infraraudonaisiais spinduliais. Apsaugo nuo odos pažeidimų ir fotosenėjimo požymių (raukšlių, dėmių, suglebimo), kad būtų užtikrintas visuotinis senėjimą stabdantis veiksmas.

Kadangi saulė taip pat teikia malonumą, formulė praturtinta raudonųjų ir rudųjų dumblių ekstraktu, kad pagerintų įdegį ir paliktų gražią, saulės nubučiuotą odos spalvą. Lengva, tirpstanti tekstūra greitai susigeria, palikdama nematomą apdailą be baltų dėmių. Jo ikoniškas kvapas su gaiviomis, priklausomybę sukeliančiomis kokosų vandens, bergamočių ir jazminų natomis palieka ant odos kerintį atostogų aromatą.

Tinka veganams.

Kaip naudoti: gausiai užtepkite visą kūną prieš kiekvieną buvimą saulėje. Pakartotinai tepkite kas 2 valandas arba po maudymosi, prakaitavimo ar nusivalius rankšluosčiu.

AQUA / WATER / EAU. C12-15 ALKYL BENZOATE. GLYCERIN. ALCOHOL. DICAPRYLYL CARBONATE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL TRIAZONE. POLYGLYCERYL-3 METHYLGLUCOSE DISTEARATE. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID. ARGININE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. PROPANEDIOL. C20-22 ALKYL PHOSPHATE. C20-22 ALCOHOLS. PARFUM / FRAGRANCE. CAPRYLYL GLYCOL. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. ETHYLHEXYLGLYCERIN. TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. TOCOPHERYL ACETATE. LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. SODIUM GLUCONATE. POLYGONUM AVICULARE EXTRACT. LINALYL ACETATE. PORPHYRIDIUM CRUENTUM EXTRACT. POTASSIUM SORBATE. SODIUM BENZOATE. 1,2-HEXANEDIOL. TOCOPHEROL. JUNIPERUS VIRGINIANA OIL. BIOSACCHARIDE GUM-4. CITRIC ACID. 4148A-1.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: gausiai užtepkite visą kūną prieš kiekvieną buvimą saulėje. Pakartotinai tepkite kas 2 valandas arba po maudymosi, prakaitavimo ar nusivalius rankšluosčiu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Apsauga nuo saulės

Parašyti atsiliepimą

Lierac Sunissime The Melt-In Sun Lotion SPF30 apsauginis kūno losjonas nuo saulės visų tipų odai

Lierac Sunissime The Melt-In Sun Lotion SPF30 apsauginis kūno losjonas nuo saulės visų tipų odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui