Melvita Argan Bio-Active Intensive Lifting Cream stangrinantis veido kremas

Nemokamas siuntimas į paštomatą Melvita Argan Bio-Active Intensive Lifting Cream stangrinantis veido kremas Padidinti

Melvita Argan Bio-Active Intensive Lifting Cream stangrinantis veido kremas

Prekės ID: 83900
Prekės ID: 83900

38,99 €

Prekės ID: 83900
Prekės ID: 83900

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Stangrina, kovoja su senėjimo požymiais, stiprinamasis, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, atkūrimui/atstatymui, spindesiui, suteikia elastingumo, stimuliuoja kolageno gamybą, formuoja veido kontūrus, suteikia matinį efektą, švelnininimui
Produkto tipas Kremas, Veido kremas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Ekologiškas , Be Silikonų, Be Titano dioksido, Su argano aliejumi, su omega riebalų rūgštimis

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Melvita Argan Bio-Active yra senėjimą stabdančių produktų linija, sukurta su dideliu argano aliejaus kiekiu – novatoriška veikliąja medžiaga. Tai visiškai naujos kartos argano aliejus, pasižymintis lengva ir subtilia biostruktūra. Tai leidžia molekulėms geriau įsiskverbti į odą, kad galėtų tikslingai ją sustiprinti. Be to, šiame aliejuje yra 20 kartų didesnė nepakeičiamųjų riebalų rūgščių koncentracija nei įprastame argano aliejuje.

Melvita Argan Bio-Active Intensive Lifting Cream intensyvios priežiūros kremas praturtintas mikrobiotiniu argano aliejumi, kuris užtikrina tikslinę priežiūrą. Jame gausu omega 6 ir 9, žinomas dėl savo stangrinamųjų savybių. Oda lengvai įsisavina molekules, kad tvariai sustiprintų barjerinę funkciją. Tuo pačiu metu suteikiama drėgmė, atnaujinamas spindesys ir elastingumas. Formulė palaiko kolageno sintezę, kad padidintų stangrumą ir sugriežtintų kontūrus. Šis sodrus kremas yra lengvas, ištirpsta odoje ir suteikia matinį paviršių bei šilko pojūtį.

99% natūralios kilmės ingredientų. Be silikono ir titano dioksido.

Kaip naudoti: naudokite ryte ir vakare. Masažuojančiais judesiais tepkite nuo kaklo link kaktos. Paskirstykite nuo antakių iki plaukų linijos ir nuo smakro iki ausų. Švelniai spauskite skruostikaulius ir smilkinius. Pakartokite šią procedūrą 3 kartus.

Aqua/water - coco-caprylate/caprate - glycerin - argania spinosa kernel oil -butyrospermum parkii (shea) butter* - c10-18 triglycerides - polyglyceryl-6 distearate - pentylene glycol - bentonite - alcohol denat.*** - microcrystalline cellulose - cetyl alcohol- helianthus annuus (sunflower) seed oil - jojoba esters - argania spinosa fruit extract -avena sativa (oat) kernel extract*** - cera alba/beeswax* - hordeum vulgare extract* -candida bombicola/glucose/methyl rapeseedate ferment - silica - dicaprylyl ether – sodium stearoyl glutamate - polyglyceryl-3 beeswax - sorbitol - cellulose gum - lauryl glucoside - polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate - glyceryl caprylate - xanthan gum - sodium gluconate - lauroyl lysine - citric acid - tocopherol - sodium benzoate - parfum/fragrance - citronellol** - geraniol** - limonene** - ci 77492/iron oxides - ci 77491/iron oxides - ci 77499/iron oxides

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: naudokite ryte ir vakare. Masažuojančiais judesiais tepkite nuo kaklo link kaktos. Paskirstykite nuo antakių iki plaukų linijos ir nuo smakro iki ausų. Švelniai spauskite skruostikaulius ir smilkinius. Pakartokite šią procedūrą 3 kartus.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas

Parašyti atsiliepimą

Melvita Argan Bio-Active Intensive Lifting Cream stangrinantis veido kremas

Melvita Argan Bio-Active Intensive Lifting Cream stangrinantis veido kremas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui