Melvita Smoothing Hand Cream ekologiškas glotninantis rankų kremas brandžiai odai

Nauja Melvita Smoothing Hand Cream ekologiškas glotninantis rankų kremas brandžiai odai Padidinti

Melvita Smoothing Hand Cream ekologiškas glotninantis rankų kremas brandžiai odai

Prekės ID: 83950
Prekės ID: 83950

7,29 €

Prekės ID: 83950
Prekės ID: 83950

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Gaivinanti, glotnina, glotninanti, apsaugo, kovoja su senėjimo požymiais, suteikia elastingumo, maitinanti, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, raminanti, atkūrimui/atstatymui, švelnininimui, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui
Produkto tipas Rankų kremas
Odos būklė/tipas Brandžiai odai
Kūno sričiai Rankoms
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Ekologiškas , Granatų sėklų aliejus, su omega riebalų rūgštimis, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su Taukmedžio Sviestu, Su Alaviju

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Melvita Smoothing Hand Cream rankų kremas, praturtintas ekologišku granatų aliejumi, yra tirpstančios kreminės tekstūros, kuri atgaivina ir saugo rankas nuo odos senėjimo. Dienos metu rankos tampa elastingesnės ir lygesnės.

Paslaptis? 99,7 % natūrali formulė su 3 galingais ingredientais:

1. Ekologiškas granatų aliejus – turtingas omega 5, intensyviai maitina ir regeneruoja odą. Kartu su antioksidaciniu sterolių ir vitamino E poveikiu rankos yra raminamos ir apsaugotos nuo senėjimo.

2. Taukmedžio sviestas – pripažintas dėl savo maitinamosios galios, padeda atkurti švelnumą.

3. Alavijas – pripažintas dėl savo drėkinančių ir raminančių savybių

Melvita Smoothing Hand Cream rankų kremas tinka veganams. 100% perdirbama pakuotė pagamintas iš 50% perdirbto plastiko, kad būtų sumažintas poveikis planetai. 99,7 % natūralios kilmės ingredientų. 20,6 % ekologiškų ingredientų.

Kaip naudoti: tepkite kremą bet kuriuo paros metu, kai atrodo, kad rankos yra pažeistos ir joms trūksta elastingumo. Kelias akimirkas pamasažuokite rankas, kad kremas visiškai įsigertų ir iš karto suteiktų odai komfortą.

AQUA/WATER - HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL - CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - GLYCERIN - GLYCERYL STEARATE CITRATE - ALCOHOL DENAT.*** - MYRISTYL ALCOHOL - BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER* - ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER* - PUNICA GRANATUM SEED OIL* - RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL* - BENTONITE - GLYCERYL BEHENATE - UM SORBATE – SODIUM BENZOATE - PERFUME/FRAGRANCE – LIMONENE** - LINALOOL** *Ingredients from Organic Farming **Natural constituents of the aromatic concentrate ***Processed from organic ingredients

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite kremą bet kuriuo paros metu, kai atrodo, kad rankos yra pažeistos ir joms trūksta elastingumo. Kelias akimirkas pamasažuokite rankas, kad kremas visiškai įsigertų ir iš karto suteiktų odai komfortą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Rankų kremas

Parašyti atsiliepimą

Melvita Smoothing Hand Cream ekologiškas glotninantis rankų kremas brandžiai odai

Melvita Smoothing Hand Cream ekologiškas glotninantis rankų kremas brandžiai odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui