MIRA Our Nature By Basia veido ir kūno sviestas

MIRA Our Nature By Basia veido ir kūno sviestas Padidinti

MIRA Our Nature By Basia veido ir kūno sviestas

Prekės ID: 78698
Prekės ID: 78698

13,79 €

Prekės ID: 78698
Prekės ID: 78698

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 120 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Kovoja su senėjimo požymiais, raminanti, maitinanti, puoselėja, atkūrimui/atstatymui, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, tobulina odos tekstūrą, stangrina, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, stimuliuoja kolageno gamybą, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsauga nuo saulės, nuo saulės/karščio, minkštinanti, mažina paraudimą , nuo strijų, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą
Produkto tipas Kūno sviestas, Sviestas, Veido priežiūros priemonė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Sausai odai, Suragėjusiai odai
Kūno sričiai Veidui, Visam kūnui
Ypatybės Su Taukmedžio Sviestu, Su Vitaminais, Su vitaminu A, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Kokosų Sviestu, Su Antibakteriniais Komponentais, Su Antibakteriniais Komponentais, Su lauro rūgštimi, Su Kakavos Sviestu, Su Migdolų aliejumi, Su simondsijų aliejumi, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingomis Rūgštimis

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nelaukite ypatingos progos pasirūpinti savimi. Kiekviena diena yra tobulas laikas jaustis ypatingai ir suteikti savo odai reikiamą priežiūrą! Šis MIRA Our Nature By Basia veido ir kūno sviestas tinkamai pasirūpins Jūsų oda.

MIRA Our Nature By Basia sviesto sūdėtyje esančios veikliosios medžiagos pasižymi naudingomis savybėmis. Taukmedžio sviestas – turtingas vitaminų A ir E šaltinis. Ši veiklioji medžiaga lėtina odos senėjimo procesus, ramina, maitina ir skatina ląstelių regeneraciją. Kokosų sviestas – lygina ir stangrina suglebusią odą. Jame esančios lauro ir kaprilo rūgštys pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Kakavos sviestas – skatina kolageno gamybą, saugo nuo žalingų išorės veiksnių, tokių kaip vėjas, saulė ir šalna. Šis sviestas minkština suragėjusią alkūnių ir kulnų odą. Saldžiųjų migdolų aliejus – ramina odos sudirgimus ir paraudimą. Apsaugo odą nuo fotosenėjimo ir nuo strijų atsiradimo. O simondsijų aliejus – turi priešuždegiminių, regeneruojančių ir drėkinančių savybių.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: paimkite reikiamą sviesto kiekį, pašildykite jį rankose, kad švelniai ištirptų ir švelniai masažuodami tepkite veidą ar kūną.

Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Theobroma Cacao Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: paimkite reikiamą sviesto kiekį, pašildykite jį rankose, kad švelniai ištirptų ir švelniai masažuodami tepkite veidą ar kūną.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Sviestas
Kūno sviestas

Parašyti atsiliepimą

MIRA Our Nature By Basia veido ir kūno sviestas

MIRA Our Nature By Basia veido ir kūno sviestas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui