Missha Artemisia Pack Foam Cleanser prausiklis ir raminanti veido kaukė

Nauja Missha Artemisia Pack Foam Cleanser prausiklis ir raminanti veido kaukė Padidinti

Missha Artemisia Pack Foam Cleanser prausiklis ir raminanti veido kaukė

Prekės ID: 84729
Prekės ID: 84729

22,49 €

Prekės ID: 84729
Prekės ID: 84729

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 150 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Raminanti, nuvalo, giliai valantis, pašalina riebalių perteklių, mažina paraudimą , nedirgina, palaiko fiziologinį ph lygį
Produkto tipas Prausiklis, Kaukė, veido kaukė
Odos būklė/tipas Jautriai odai, Dirgliai odai, Probleminei odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Artemisijos Ekstraktu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nelaukite ypatingos progos pasirūpinti savimi. Kiekviena diena yra tobulas laikas jaustis ypatingai ir suteikti savo odai reikiamą priežiūrą! Kiekviena rytinė ir vakarinė veido odos priežiūros rutina turi tam tikrus etapus. Itin svarbu, kad veido oda būtų tinkamai nuvalyta tiek ryte, tiek vakare. O kad odos valymo procedūra būtų kuo veiksmingesnė ir švelnesnė, naudokite aukštos kokybės Missha Artemisia Pack Foam Cleanser veido prausiklį ir veido kaukę viename. 

Priemonė suteikia gilų valymą ir raminamąjį poveikį dėka sudėtyje esančio artemisijos ekstrakto, užauginto Ganghwa saloje ir dviem fermentacijomis, kad būtų pasiekta didelė produkto grynumo koncentracija. Veikdamas kaip prausiklis padeda sumažinti odos dirglumą ir paraudimą. Putų kaukė švelniai kontroliuoja pernelyg didelį riebalų išsiskyrimą, ramina ir suvienodina odos pH balansą.

Priemonė rekomenduojama jautriai, sudirgusiai ir spuoguotai odai.


Naudojimas:

Kaip valomąsias putas: užtepkite reikiamą kiekį ant delno ir švelniai įmasažuokite į odą, tada nuplaukite drungnu vandeniu.

Kaip kaukę: užtepkite reikiamą kiekį ant sausų rankų. Tolygiai paskirstykite ant veido, vengdami akių ir burnos srities. Palaukite minutę, kol nudžius. Nuplaukite drungnu vandeniu, švelniai masažuodami veidą.

Water, Kaolin, Sodium Cocoyl Glycinate, Glycerin, Bentonite, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Stearic Acid, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Bambusa Arundinacea Steam Powder, Hydroxyacetophenone, Magnesium Aluminum Silicate, Chromium Oxide Greens, Artemisia Princeps Leaf Powder, Ethylhexylglycerin, Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Disodium EDTA, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Glycol Distearate, Juniperus Virginiana Oil, Butylene Glycol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Titanium Dioxide, Glycol Stearate, Artemisia Annua Extract, Quartz, Hydrogenated Lecithin, Centella Asiatic Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Amaranthus Caudatus Seed Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Ceramide NP

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Naudojimas: Kaip valomąsias putas: užtepkite reikiamą kiekį ant delno ir švelniai įmasažuokite į odą, tada nuplaukite drungnu vandeniu. Kaip kaukę: užtepkite reikiamą kiekį ant sausų rankų. Tolygiai paskirstykite ant veido, vengdami akių ir burnos srities. Palaukite minutę, kol nudžius. Nuplaukite drungnu vandeniu, švelniai masažuodami veidą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė
Prausiklis

Parašyti atsiliepimą

Missha Artemisia Pack Foam Cleanser prausiklis ir raminanti veido kaukė

Missha Artemisia Pack Foam Cleanser prausiklis ir raminanti veido kaukė

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui