Missha Extreme Renew Set for Men rinkinys vyrams (tonikas 120 ml. + 30 ml. + losjonas po skutimosi 120 ml. + 30 ml.)

Nauja Nemokamas siuntimas į paštomatą Missha Extreme Renew Set for Men rinkinys vyrams (tonikas 120 ml. + 30 ml. + losjonas po skutimosi 120 ml. + 30 ml.) Padidinti

Missha Extreme Renew Set for Men rinkinys vyrams (tonikas 120 ml. + 30 ml. + losjonas po skutimosi 120 ml. + 30 ml.)

Prekės ID: 85341
Prekės ID: 85341

43,49 €

Prekės ID: 85341
Prekės ID: 85341

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Lytis Vyrams
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Po skutimosi, gaivinanti, tonizuoja, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, kovoja su senėjimo požymiais, jauninanti, raminanti, stangrina, pašalina riebalių perteklių, nuvalo, švelnininimui, sutraukia poras, suvienodina odos atspalvį, neapsunkina, minkštinanti, stiprinamasis, mažina odos hiperpigmentaciją, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, atkūrimui/atstatymui, energizuoja, apsaugo, gerina kraujotaką
Produkto tipas Losjonas, Losjonas po skutimosi, Tonikas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės su omega riebalų rūgštimis, Su Gebenės ekstraktu, Su Japonine Kamelija , Su Levandų Žiedų Ekstraktu, Su UV filtru, Su ryžiais, Su Chia sėklų ekstraktu, Su Aukso Dalelėmis, Su Platina

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Rinkinyje rasite: Missha For Men Extreme Renew Skin veido tonikas 120 ml. + 30 ml. + Missha For Men Extreme Renew Lotion losjonas po skutimosi 120 ml. + 30 ml.

Missha For Men Extreme Renew Skin senėjimą stabdantis veido tonikas skirtas nuraminti ir suteikti stangrumo šiurkščiai vyrų odai ir sumažinti riebalų kiekį. Priemonė palieka veidą švelnų ir švarų, išlygina veido poras ir suvienodina odos atspalvį. Dėl lengvos formulės priemonė itin švelniai veikia odą, jos neapsunkindama. Priemonės sudėtyje esantis Omega 3 (Chia sėklų) ir Omega 6 (dygminų ekstrakto) derinys su padidintu stabilumu ir nanotechnologijų įsiskverbimu suteikia odai sveiką išvaizdą. Priemonė taip pat pagreitina odos drėkinimą ir valymą, kad oda išliktų skaisti ir drėkinama visą dieną. Formulėje esantis kamelijos ir gebenės ekstraktas kontroliuoja vyrų veido odos riebalų perteklių ir sutraukia išsiplėtusias poras. Levandų ekstraktas prižiūri ir valo problemines vietas.

Pagrindinės priemonės savybės:

  • intensyviai drėkina;
  • minkština odą;
  • pašalina riebalų perteklių;
  • gaivina ir stiprina pavargusią odą;
  • aktyvina ląstelių metabolizmą ir odos atsinaujinimo procesą.

Missha For Men Extreme Renew Lotion losjonas po skutimosi vyrams, sukurtas su triguba funkcija, kuri užpildo raukšles, turi depigmentacijos efektą ir apsaugo nuo UV spindulių. Priemonė efektyviai sumažina riebalų išsiskyrimą, todėl kiekvieną dieną galite jaustis žvalūs, su gaivia oda. Sudėtyje esanti Retro-age sistema atgaivina ir atkuria išsekusią odą. Ryžių augimo audinių ekstraktas suteikia odai energijos, saugo ją ir ramina sudirgimus. Omega 3 (Chia sėklų) ir Omega 6 (dygminų ekstraktas) rūgštys atjaunina odą. Aukso, sidabro ir platinos elementų kompleksai bei juodųjų brangakmenių kompleksas minkština odą ir gerina jos kraujotaką.

Rinkinio pakuotės ir rinkinio sudedamųjų dalių (dušo gelių, losjonų ir kt.) pakuočių bei priedų dizainas nuolat atnaujinamas, todėl gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: 

Losjonas: prieš naudojimą gerai suplakite. Po skutimosi nedidelį kiekį priemonės įpilkite į delną, patrinkite tarp delnų ir įmasažuokite į veido odą. Palaukite, kol susigers.

Tonikas: nuvalius odą, kelis lašus užlašinkite ant delno. Švelniai patrinkite veidą, kol jis visiškai įsigers į odą.

Tonic: Water, Ethanol, Niacinamide, Glycereth-26, Glycerin, Polyglutamic Acid, Betaine, Chia Seed Oil, Safflower Seed Oil, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Anthocyanins, Sodium Ascorbyl Phosphate, Oryza Sativa Callus Culture Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Gold, Platinum Powder, Silver, Tourmaline, Sapphire Powder, Moonstone Powder, Pearl Powder, Volcanic Rock, Sutilains, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Papaya Fruit Extract, Camellia Japonica Flower Extract, Hedera Helix (Ivy) Extract, Lavender, Flower/​Leaf/​Stem Extract, Adenosine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenyl Trimethicone, Cellulose Gum, Ethyl Menthane Carboxamide, Sodium Hyaluronate, Polyglyceryl-10 Oleate, Sucrose Palmitate, Xanthan Gum, Hydrogenated Lecithin, Lecithin, Glyceryl Acrylate/​Acrylic Acid Copolymer, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Pvm/​Ma Copolymer, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Caprylyl Glycol, Ethylhexyl-Glycerin, Fragrance

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti:  Losjonas: prieš naudojimą gerai suplakite. Po skutimosi nedidelį kiekį priemonės įpilkite į delną, patrinkite tarp delnų ir įmasažuokite į veido odą. Palaukite, kol susigers. Tonikas: nuvalius odą, kelis lašus užlašinkite ant delno. Švelniai patrinkite veidą, kol jis visiškai įsigers į odą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Losjonas
Tonikas
Losjonas po skutimosi

Parašyti atsiliepimą

Missha Extreme Renew Set for Men rinkinys vyrams (tonikas 120 ml. + 30 ml. + losjonas po skutimosi 120 ml. + 30 ml.)

Missha Extreme Renew Set for Men rinkinys vyrams (tonikas 120 ml. + 30 ml. + losjonas po skutimosi 120 ml. + 30 ml.)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui