Mizon Snail Wrinkle Care Sleeping Pack naktinė veido kaukė nuo raukšlių

Mizon Snail Wrinkle Care Sleeping Pack naktinė veido kaukė nuo raukšlių Padidinti

Mizon Snail Wrinkle Care Sleeping Pack naktinė veido kaukė nuo raukšlių

Prekės ID: 76753
Prekės ID: 76753

27,99 €

Prekės ID: 76753
Prekės ID: 76753

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 80 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Naktinis, stangrina, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, maitinanti, nuo raukšlių, nuo raukšlių, kovoja su senėjimo požymiais, suteikia elastingumo, minkštinanti, jauninanti, apsaugo, gydomoji
Produkto tipas veido kaukė, Kaukė, Miego kaukė
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, pavargusiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Sraigių Gleivių Ekstraktu, Su argano aliejumi, Su Taukmedžio Sviestu, Su Medaus ekstraktu, Su Baltymais, Su Glikoliu, Su Elastinu, Su UV filtru

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Mizon Snail Wrinkle Care Sleeping Pack naktinė veido kaukė nuo raukšlių yra idealus būdas kovoti su pavargusia, sausa ir senstančia oda bei raukšlėmis. Priemonės sudėtis papildyta sraigių gleivėmis, kurios suteikia odai maistingų medžiagų, padidina elastingumą, išlygina raukšles ir maitina odą. Sudėtyje esantis natūralus argano aliejus, taukmedžio sviestas ir medaus ekstraktas padeda drėkinti ir maitinti odą. Veido kaukė minkština odą, suteikia sveiką ir jaunatvišką išvaizdą bei apsaugo nuo raukšlių atsiradimo. Priemonė efektyviai padeda palaikyti odos drėgmės pusiausvyrą, didina elastingumą ir pagerina odos imunitetą. Ši kaukė yra praturtinta maistinėmis medžiagomis ir gali suteikti teigiamų rezultatų net miegant. Sraigių sekretas, kuriame gausu baltymų, glikolio rūgštys ir elastinas padeda gydyti odą, giliai drėkina ją, apsaugo nuo infekcijų ir UV spindulių, bei padeda žaizdoms greičiau gyti. Ši kaukė yra gerai žinoma dėl savo efektyvumo ir tai yra puikus būdas pasirūpinti odos grožiu ir sveikata.

Kaip naudoti: naudokite kaip paskutinį odos priežiūros etapą prieš miegą. Ryte nuplaukite veidą vandeniu.

1,2-HEXANEDIOL, *******, ARGININE/LYSINE POLYPEPTIDE, BETA-GLUCAN, BUTYLENE GLYCOL, *******, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CARBOMER, *******, CETEARYL ALCOHOL, CETYL ETHYLHEXANOATE, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) FRUIT OIL, *******, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, CYCLOHEXASILOXANE, CYCLOPENTASILOXANE, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GELIDIUM CARTILAGINEUM EXTRACT, GLYCERIN, *******, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) SEED EXTRACT, HIZIKIA FUSIFORME EXTRACT, HONEY EXTRACT, HOUTTUYNIA CORDATA EXTRACT, *******, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) WATER, *******, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, OCIMUM BASILICUM (BASIL) OIL, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, OLIGOPEPTIDE-1, OLIGOPEPTIDE-2, OLIGOPEPTIDE-29, *******, PEG-100 STEARATE, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, PENTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, *******, POTASSIUM HYDROXIDE, PROPANEDIOL, SALVIA HISPANICA SEED EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT, SARGASSUM FULVELLUM EXTRACT, SEA WATER, *******, SODIUM HYALURONATE, SODIUM PHOSPHATE, SODIUM POLYACRYLATE, *******, WATER, WATER (*).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: naudokite kaip paskutinį odos priežiūros etapą prieš miegą. Ryte nuplaukite veidą vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė

Parašyti atsiliepimą

Mizon Snail Wrinkle Care Sleeping Pack naktinė veido kaukė nuo raukšlių

Mizon Snail Wrinkle Care Sleeping Pack naktinė veido kaukė nuo raukšlių

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui