Molton Brown Fiery Pink Pepper Hand Cream rankų kremas

Molton Brown Fiery Pink Pepper Hand Cream rankų kremas Padidinti

Molton Brown Fiery Pink Pepper Hand Cream rankų kremas

Prekės ID: 67952
Prekės ID: 67952

12,29 €

Prekės ID: 67952
Prekės ID: 67952

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 40 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos švelnininimui, puoselėja, nepalieka žymių, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, minkštinanti, sumažina odos pleiskanojimą , mažina niežėjimą, pašalina sausumo pojūtį, atkūrimui/atstatymui, gydomoji, gydomoji priemonė, gerina kraujotaką, jauninanti, suvienodina odos atspalvį, raminanti
Produkto tipas Kremas, Rankų kremas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Rankoms
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Viršutinės Fiery Pink Pepper aromato aštrių rožinių pipirų natos derinamos su sultingu apelsinu ir šviežia elemi derva, kad sužadintų jūros brizą ir saldų vaisių minkštimą. Kompozicijos širdis – muskato riešuto, kedro ir imbiero aliejus, žadinantis jausmingumą. Lengvos ąžuolo samanų ir pačiulių natos išryškina kvapo pagrindą.

Kerintis išskirtinių augalų aromatas ir jų ekstraktų nauda yra Molton Brown Fiery Pink Pepper Hand Cream rankų kremo vizitinė kortelė. Šis produktas yra švelnios šilkinės tekstūros, kuri švelniai apgaubia jūsų odą, suteikdama jai neprilygstamą priežiūrą, greitai susigeria nepalikdama riebaus ar lipnaus sluoksnio. Panaudoję priemonę iš karto pastebėsite, kad rankos tapo labiau sudrėkintos ir minkštesnės, dingo pleiskanojimas ir niežulys, taip pat diskomfortas dėl per didelio odos išsausėjimo. Atkuriamasis kompleksas, esantis sudėtyje, padeda atkurti pažeistas odos ląsteles, pagreitina smulkių žaizdelių ir įbrėžimų gijimą.

Imbiero ir rožinių pipirų ekstraktai stimuliuoja kraujotaką, padeda odai greičiau prisisotinti naudingais mikroelementais, skatina jos atjaunėjimą, išlygina atspalvį. Jazminų, mandarinų ir pipirų kvapą išryškins sumedėjusios kedro medienos ir miško samanų natos, todėl aromatas bus ramesnis ir neįkyresnis.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant švarios, sausos rankų odos. Švelniai įtrinkite į odą ir nagus.

Water / Aqua / Eau, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Propylheptyl Caprylate, Cetearyl Alcohol, Fragrance / Parfum, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja (Soybean) Oil, Isohexadecane, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Tauratecopolymer, Stearic Acid, Palmitic Acid, Sorbitan Caprylate, Polysorbate 80, Sorbitan Oleate, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal, Citral, Linalool, Tocopherol, Propanediol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant švarios, sausos rankų odos. Švelniai įtrinkite į odą ir nagus.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Rankų kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Molton Brown Fiery Pink Pepper Hand Cream rankų kremas

Molton Brown Fiery Pink Pepper Hand Cream rankų kremas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui