NACOMI Rich & Comfy Regeneration Avocado + Ceramides atkuriantis veido kremas sausai odai

NACOMI Rich & Comfy Regeneration Avocado + Ceramides atkuriantis veido kremas sausai odai Padidinti

NACOMI Rich & Comfy Regeneration Avocado + Ceramides atkuriantis veido kremas sausai odai

Prekės ID: 78510
Prekės ID: 78510

9,29 €

Prekės ID: 78510
Prekės ID: 78510

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 40 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, puoselėja, maitinanti, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, raminanti, apsaugo, spindesiui, palaiko sveiką odą, prideda sveiką blizgesį, tobulina odos tekstūrą, prideda sveiką blizgesį, energizuoja, švelnininimui, suteikia elastingumo, kovoja su senėjimo požymiais, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, minkštinanti, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, stiprinamasis, mažina niežėjimą, nedirgina
Produkto tipas Veido kremas, Kremas
Odos būklė/tipas Sausai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Keramidais, Su Avokadų ekstraktu, Su Avokadų ekstraktu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Antioksidantais, Su Avokadų aliejumi, Su Vitaminais, Su vitaminu A, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su vitaminu F, Su Amino rūgštimi, Su Alantoinu, Su Pantenoliu, Su Trehaloze, Su sorbitoliu, Su Glicerinu, Su Betainu, Su Hialurono rūgštimi, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingomis Rūgštimis
Atsakingas asmuo F.P.U.H. KAMIL, Kamil Gawliński Import-Export Sp. z o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Reikia universalaus kremo, kuris pasirūpintų Jūsų oda? Šis NACOMI Rich & Comfy Regeneration Avocado + Ceramides atkuriantis veido kremas suteiks reikiamą priežiūrą Jūsų odai. 

Veido kremo formulė yra praturtinta keramidais ir maitinamuoju avokadų ekstraktu. Priemonė suteikia odai švytėjimo, atkuria sveikesnę jos išvaizdą, pašalina šiurkštumo pojūtį bei išlygina epidermį. Dėl unikalaus keramidų ir avokado derinio Jūsų oda įgaus naujos energijos.

Ypatybės:

  • švelnina;
  • suteikia elastingumo;
  • mažina senėjimo požymius;
  • mažina uždegimą;
  • minkština.

NACOMI Rich & Comfy Regeneration Avocado + Ceramides kremo sudėtyje esantis avokadų aliejus pasižymi ne tik stipriu drėkinamuoju ir antioksidaciniu poveikiu, bet ir regeneruoja bei pagreitina epidermio atsinaujinimo procesą. Formulė yra turtingas vitaminų (A, B, E, H, K, PP, F), nesočiųjų riebalų rūgščių (EFA) ir amino rūgščių šaltinis. Avokadų ekstraktas veikia kaip skydas, stiprina lipidų barjerą ir apsaugo nuo žalingo išorės veiksnių poveikio. Alantoino, propandiolio ir pantenolio derinys dėl daugelio odai naudingų savybių skatina regeneraciją, ramina paraudimą ir mažina odos deginimą bei niežėjimą. Be to, trehalozė ir sorbitolis veikia kaip natūralūs barjerai, apsaugantys nuo drėgmės praradimo, o glicerinas, betainas ir hialurono rūgštis puikiai drėkina, suteikia spindesio.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido judėdami nuo veido centro, šonų link.

Aqua, Persea Gratissima Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Olea Europaea Fruit Oil, Polyglyceryl-3 Distearate, Panthenol, Propanediol, Glycerin, Betaine, Trehalose, Cetearyl Alcohol, Sorbitol, Persea Gratissima Fruit Extract, Ceramide AP, Ceramide NP, Ceramide EOP, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Cholesterol, Phytosphingosine, Allantoin, Inulin, Cellulose, Fructose, Glucose, Maltodextrin, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Tocopheryl Acetate, Sodium Cetea ryl Sulfate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Levulinate, Polyglyceryl-10 Stearate, Polyglyceryl-6 Behenate, Glyceryl Stearate Citrate, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Biosaccharide Gum-1, Parfum, Triethyl Citrate, Benzyl Glycol, Behenic Acid, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Stearate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfate, Sodium Hydroxide, Raspberry Ketone, Potassium Sorbate, Amyl Cinnamal, Cl 19140, Cl 42090.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido judėdami nuo veido centro, šonų link.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas

Parašyti atsiliepimą

NACOMI Rich & Comfy Regeneration Avocado + Ceramides atkuriantis veido kremas sausai odai

NACOMI Rich & Comfy Regeneration Avocado + Ceramides atkuriantis veido kremas sausai odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui