Panier des Sens Renewing Grape Active Firming Cream stangrinantis kūno kremas

Panier des Sens Renewing Grape Active Firming Cream stangrinantis kūno kremas Padidinti

Panier des Sens Renewing Grape Active Firming Cream stangrinantis kūno kremas

Prekės ID: 72281
Prekės ID: 72281

11,99 €

Prekės ID: 72281
Prekės ID: 72281

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 140 ml.
Lytis Moterims
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, glotnina, glotninanti, palaiko odos drėgmės balansą, stangrina, anticeliulitinė, suteikia elastingumo, švelnininimui, apsaugo, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, stiprinamasis, minkštinanti, maitinanti, stimuliuoja kolageno gamybą, šveitimui, gerina kraujotaką, atpalaiduoja
Produkto tipas Kūno kremas, Kremas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Glaucinu , Su vynuogėmis, Su vynuogių sėklų aliejumi, Su mineralais, Su Vitaminais, Su Antioksidantais, Su flavonoidais, Su vitaminu C

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Panier des Sens Renewing Grape Active Firming Cream drėkinantis kūno kremas padeda stangrinti odą ir sumažinti apelsino žievelės odos išvaizdą. Oda tampa elastingesnė, stangresnė ir švelnesnė.

Patentuota veiklioji medžiaga glaucino pagrindu mažina apelsino žievelės išvaizdą ir pagerina odos stangrumą. Jis aktyvina lipolizę ir slopina naujų adipocitų atsiradimą, reguliuodamas kalcio ir vandens tekėjimą audiniuose.

Vynuogėse gausu maistinių medžiagų, mineralų, vitaminų ir antioksidantų, tokių kaip flavonoidai ir polifenoliai. Šis kokteilis saugo odą nuo laisvųjų radikalų ir padeda išsaugoti jos jaunatviškumą. Skatina ląstelių atsinaujinimą ir sustiprina epidermio stangrumą.

Vynuogių sėklų aliejus pasižymi minkštinančiomis savybėmis. Jis minkština, maitina ir palaiko odos hidrataciją. Pripažintas antioksidantas išsaugo odos barjerą, neutralizuodamas laisvuosius radikalus. Vynuogių kauliukų aliejus, skatindamas kolageno ir elastino gamybą, padeda išlaikyti odos elastingumą ir stangrumą. Vynuogių sėklos atskleidžia mechanines šveičiamąsias savybes, kurios išlygina odą. Vynmedžio lapuose gausu taninų, antocianinų, flavonoidų ir vitamino C. Raudonasis vynmedis yra žinomas dėl savo savybių stimuliuoti kraujotaką ir sumažinti apsunkusių kojų pojūtį.

Kaip naudoti: ryte ir vakare tepkite švarią, sausą kūno odą. Suaktyvinkite mikrocirkuliaciją lygindami aukštyn iki tobulo įsiskverbimo. Naudoti atskirai arba kaip priedą prie glotninamojo aliejaus. Patarimas: kad užtepus būtų intensyvesnis gaivumo pojūtis ir stangrinamasis poveikis, prieš naudojimą tūbelę įdėkite į šaldytuvą.

AQUA (WATER) / VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL / GLYCERYL STEARATE SE / GLYCERIN / PARFUM (FRAGRANCE) / UNDECANE / STEARYL ALCOHOL / VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT EXTRACT* / VITIS VINIFERA LEAF EXTRACT / GLAUCINE / TRIDECANE / SODIUM BENZOATE / SODIUM STEAROYL GLUTAMATE / CAPRYLYL GLYCOL / 1/2-HEXANEDIOL / XANTHAN GUM / O-CYMEN-5-OL / COCO-GLUCOSIDE / CITRIC ACID/ SODIUM HYDROXIDE / ALCOHOL / SODIUM CITRATE / POTASSIUM SORBATE / TOCOPHEROL/ BIOTIN / LINALOOL / CITRONELLOL.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: ryte ir vakare tepkite švarią, sausą kūno odą. Suaktyvinkite mikrocirkuliaciją lygindami aukštyn iki tobulo įsiskverbimo. Naudoti atskirai arba kaip priedą prie glotninamojo aliejaus. Patarimas: kad užtepus būtų intensyvesnis gaivumo pojūtis ir stangrinamasis poveikis, prieš naudojimą tūbelę įdėkite į šaldytuvą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Kūno kremas

Parašyti atsiliepimą

Panier des Sens Renewing Grape Active Firming Cream stangrinantis kūno kremas

Panier des Sens Renewing Grape Active Firming Cream stangrinantis kūno kremas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui