Panier des Sens Renewing Grape Hand Cream kremas rankoms

Panier des Sens Renewing Grape Hand Cream kremas rankoms Padidinti

Panier des Sens Renewing Grape Hand Cream kremas rankoms

Prekės ID: 72283
Prekės ID: 72283

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

6,49 €

Prekės ID: 72283
Prekės ID: 72283

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,09 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • DPD 4,99 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 30 ml., 75 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, gaivinanti, glotnina, glotninanti, ilgai išliekantis, maitinanti, apsaugo, minkštinanti, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, stangrina, palaiko odos drėgmės balansą, stimuliuoja kolageno gamybą, suteikia elastingumo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio
Produkto tipas Kremas, Rankų kremas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Rankoms
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Tinka veganams, Su vynuogių sėklų aliejumi, Su vynuogėmis, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su mineralais, Su Vitaminais, Su Antioksidantais, Su flavonoidais, su omega riebalų rūgštimis, Su Taukmedžio Sviestu, Su vitaminu A, Su vitaminu E, Su vitaminu F

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Panier des Sens Renewing Grape Hand Cream kremas yra tirpstančios tekstūros ir neriebus. Jis apsaugo ir maitina rankas, suteikia joms minkštumo bei malonaus kvapo. 96%  natūralios kilmės ingredientų.

Ekologiškų baltųjų vynuogių ekstrakte gausu maistinių medžiagų, mineralų, vitaminų ir antioksidantų, tokių kaip flavonoidai ir polifenoliai. Šis kokteilis saugo odą nuo laisvųjų radikalų ir padeda išsaugoti jos jaunatviškumą. Skatina ląstelių atsinaujinimą ir sustiprina epidermio stangrumą.

Vynuogių sėklų aliejus yra turtingas nepakeičiamųjų riebalų rūgščių, pasižymi minkštinančiomis savybėmis, maitina ir palaiko odos hidrataciją. Pripažintas antioksidantas, išsaugo odos barjerą, neutralizuodamas laisvuosius radikalus. Vynuogių kauliukų aliejus, skatindamas kolageno ir elastino gamybą, padeda išlaikyti odos elastingumą ir stangrumą. Vynuogių sėklos atskleidžia mechanines šveičiamąsias savybes, kurios išlygina odą.

Taukmedžio aliejus yra natūrali veiklioji medžiaga, išgaunama iš taukmedžio riešutų, taukmedžio vaisių, laukinio medžio, būdingo Vakarų Afrikai: Butyrospermum Parkii. Šis ypač tvirtas medis gali gyventi iki trijų šimtmečių! Iš riešutų išgaunama labai sodrios smėlio spalvos pasta, kuri vėliau apdorojama į sviestą. Taukmedžio sviestas yra visuotinai žinomas dėl savo maitinamųjų ir apsauginių savybių. Kadangi jame gausu vitaminų A, D, E ir F, taip pat riebalų rūgščių, jis maitina odą ir padeda jai geriau apsisaugoti nuo išsausėjimo ir išorinių agresorių.

Kaip naudoti: naudokite taip dažnai, kaip reikia. Nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant švarios, sausos rankų odos. Švelniai įtrinkite į odą ir nagus.

AQUA (WATER) / BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER / CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE / GLYCERIN / GLYCERYL STEARATE CITRATE / HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL / VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL / PARFUM (FRAGRANCE) / SODIUM POLYACRYLATE / TALC / VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT EXTRACT*/ VITIS VINIFERA (GRAPE) LEAF EXTRACT / DICAPRYLYL CARBONATE / LEVULINIC ACID / SODIUM BENZOATE / SODIUM LEVULINATE / XANTHAN GUM / SODIUM HYDROXIDE / POLYGLYCERYL-3 CAPRATE / SORBITAN TRIOLEATE / LINALOOL / TOCOPHERYL ACETATE / CITRIC ACID / CITRONELLOL / POTASSIUM SORBATE. *Ingredient from organic origin - Ingredient from organic origin.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: naudokite taip dažnai, kaip reikia. Nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant švarios, sausos rankų odos. Švelniai įtrinkite į odą ir nagus.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Rankų kremas

Parašyti atsiliepimą

Panier des Sens Renewing Grape Hand Cream kremas rankoms

Panier des Sens Renewing Grape Hand Cream kremas rankoms

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui